close icon
page-title
Dumbo
Dumbo

Detaljer

 • Originaltitel: Dumbo
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Australien, Kanada, Storbritannien, USA
 • Regissör: Tim Burton Productions

Titta på Dumbo 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.6
4206Betyg
date2019
date1h 52m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |10 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |1 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |2 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |5 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se svensk dubbad Dumbo dreamfilm gratis

Den nya Disney-filmen Dumbo hade biopremiär i mars 2019 och är nu tillgänglig att streama gratis på svenska. Filmen är regisserad av Tim Burton och är en nyinspelning av den klassiska Disney-filmen från 1941 om den lilla elefanten med stora öron.

I den nya versionen följer vi Dumbos äventyr när han anländer till en kringresande cirkus. Där blir han hånad för sina stora öron, men upptäcker snart att de kan användas till att flyga. Med hjälp av sina nya vänner upplevs otroliga äventyr och Dumbo visar att man kan åstadkomma stordåd oavsett utseende.

Dumbo finns nu att streama gratis och på svenska på Dreamfilm. Här kan du se filmen med svensk dubbning av hög kvalitet. Det går också att ladda ned filmen för att se offline.

Dumbo

Dumbo 2019 nyversion stream online på svenska

Tim Burtons version av Dumbo är ingen exakt kopia av originalfilmen från 1941, utan har en del nya inslag och vinklingar av historien. Bland annat är cirkusmiljön mer framträdande med Danny DeVito i en av rollerna som cirkusägare.

Filmen är också mer episk i sin utformning med storslagna scener och sequenser. Självklart får vi även följa med på Dumbos flygturer tack vare modern CGI-teknik. Musiken och fotot bidrar också till känslan av magi och förundran inför Dumbos bedrifter.

Samtidigt behåller filmen mycket av originalets charm med fokus på vänskap och att våga tro på sig själv. Dumbo visar att man kan åstadkomma stora saker oavsett förutsättningar om man bara tror på sig själv.

Titta på Dumbo med svenska undertexter swesub

På Dreamfilm kan du streama Dumbo gratis med svenska undertexter (swesub) i full längd och hög kvalitet. Filmen går att se direkt i webbläsaren utan nedladdning.

Tjänsten är helt laglig och finansieras med reklam. Du behöver bara skapa ett kostnadsfritt konto för att komma igång. Sedan väljer du bara ut Dumbo från filmutbudet och trycker på play.

Det finns inga begränsningar för hur mycket du kan se och du kan njuta av filmer i fullängd. Perfekt för en mysig filmkväll!

Dumbo streama och ladda ner full film med Disney

Filmen är producerad av Walt Disney Pictures och Tim Burton Productions så det är samma höga kvalitet som man är van vid från Disneys filmer.

Dumbo är gjord för att ses på bio med fantastiskt foto, musik och effekter. Kvaliteten är densamma när du streamar filmen och du kommer garanterat att imponeras!

För bästa upplevelse rekommenderar vi att se filmen på en stor skärm, gärna med surround-ljud. Glöm inte popcorn och godis för en äkta biokänsla!

Det går också att ladda ner Dumbo till mobil, surfplatta eller dator för att kunna se den offline. Perfekt för resor eller om du har dålig uppkoppling.

Dumbo

Tim Burtons Dumbo remake gratis onlinefilm

Tim Burton är känd för sina visuellt spektakulära och annorlunda filmer som Edward Scissorhands och Alice in Wonderland. Han var ett perfekt val för att sätta sin unika prägel på en nyinspelning av Disneyklassikern Dumbo.

Med Burtons fantastiska regi, Danny DeVitos komiska insats och hollywoodstjärnor som Colin Farrell, Eva Green och Michael Keaton så kan den här nyversionen av Dumbo mycket väl vara den bästa hittills.

Missa inte chansen att uppleva den magiska resan med den flygande elefanten helt gratis online. En feelgood-film för hela familjen!

Se äventyrsfilmen Dumbo på nätet kostnadsfritt

 • Streama Dumbo gratis och lagligt
 • Ingen nedladdning eller registrering krävs
 • Titta på svenska eller med svensk text
 • Hög bild- och ljudkvalitet

Drömmer du om att följa med på spännande äventyr och magiska resor? Då ska du se Disneys nyinspelning av Dumbo med den söta flygande elefanten i huvudrollen.

På bara några klick kan du börja njuta av underhållning i världsklass gratis online. Så poppa popcornen och fånga drömmen tillsammans med Dumbo!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 4206

Dela