close icon
page-title
Dumma mej 3
Dumma mej 3

Detaljer

 • Originaltitel: Despicable Me 3
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Illumination

Titta på Dumma mej 3 • Sverige Gratis • Stream Online

star6.5
6835Betyg
date2017
date1h 30m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |10 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |2 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |9 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  MuriVOD12

  |9 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  blåbärSky

  |12 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dumma mej 3 Sverige

Dumma mej 3 är en av de mest efterlängtade filmerna i Sverige under 2017. Äntligen har den omtyckta animationsfilmen från Illumination Studios nått våra biografer. Om du ännu inte har sett Dumma mej 3, ska du definitivt ta chansen att göra det. Filmen är fullastad med action, humor och hjärtevärmande ögonblick som gör den till ett måste för alla filmälskare.

Även om du inte har sett de två tidigare filmerna i Dumma mej-serien behöver du inte oroa dig. Dumma mej 3 är ett fristående äventyr som fungerar utmärkt även om du är ny i Grus värld. Du kommer snabbt att finna dig tillrätta med de älskade karaktärerna och följa med på en vild resa full av överraskningar.

Vare sig du föredrar att Titta på Dumma mej 3 på bio eller streama den Dumma mej 3 Gratis online, så är det ett säkert kort att du kommer att ha en underbar upplevelse. Filmen är ett underhållande nöje för både barn och vuxna och kommer garanterat att få dig att skratta högt.

Så vad väntar du på? Dumma mej 3 Sverige är redo att erövra svenska biodukar och onlineplattformar. Se till att du inte missar detta fantastiska äventyr och Dumma mej 3 Streama online på swe-filmer.se, där du kan ta del av all action och komik på bekvämt sätt.

Dumma mej 3

Dumma mej 3 Streama online

Tack vare swe-filmer.se behöver du inte oroa dig över att missa Dumma mej 3. På hemsidan kan du enkelt Titta på Dumma mej 3 genom att streama filmen direkt. Oavsett om du föredrar att se den på din dator, surfplatta eller mobil, så är det inga problem alls.

Swe-filmer.se erbjuder ett stort utbud av de senaste filmerna, inklusive Dumma mej 3. Sajten är lättnavigerad och du hittar snabbt och enkelt den film du vill se. Dessutom är det gratis att streama, så du kan njuta av Dumma mej 3 utan att behöva betala en enda krona.

Glöm inte att Dumma mej 3 Gratis streama på swe-filmer.se är ett utmärkt sätt att få den där fina bioupplevelsen hemma i soffan. Du kan pausa, spola tillbaka och njuta av filmen i din egen takt. Så vad väntar du på? Logga in på swe-filmer.se och upptäck den roliga värld som Gru och hans minioner har att erbjuda.

Oavsett om du är en trogen Dumma mej-fan eller om detta är din första stund i Grus värld, så kommer du garanterat att få en oförglömlig upplevelse. Dumma mej 3 Sverige är en film som inte får missas, så se till att streama den på swe-filmer.se så snart som möjligt!

Dumma mej 3 Gratis streama

Förutom att Titta på Dumma mej 3 på bio, finns det ytterligare ett fantastiskt alternativ för dig som vill uppleva den senaste delen i Dumma mej-serien - nämligen att Dumma mej 3 Gratis streama på swe-filmer.se.

Swe-filmer.se är en av de ledande onlineplattformarna för Var kan man se Dumma mej 3 och erbjuder ett brett utbud av nyligen släppta filmer, inklusive Dumma mej 3. Bästa av allt är att du kan titta på hela filmen Gratis utan att behöva betala en enda krona.

Oavsett om du tittar på Dumma mej 3 på din dator, surfplatta eller mobil, så kommer upplevelsen att bli lika fantastisk. Hemsidan är lättanvänd och du hittar snabbt vad du letar efter. Så vad sägs om att sätta dig tillrätta i soffan, Streama Dumma mej 3 online och låta dig förföras av Grus vilda äventyr?

Missa inte chansen att uppleva Dumma mej 3 på swe-filmer.se utan kostnad. Filmen har redan premiärvisats i Sverige och har fått fantastiska recensioner. Var kan jag se Dumma mej 3? Svaret är enkelt - på swe-filmer.se, där du kan Titta på Dumma mej 3 precis när det passar dig bäst.

Titta på Dumma mej 3

Om du ännu inte har haft möjlighet att se Dumma mej 3 på bio, så är det dags att ändra på det! Denna spännande film från Illumination Studios är fylld med humor, action och hjärtevärmande ögonblick som kommer att förtjusa hela familjen.

Oavsett om du väljer att Titta på Dumma mej 3 på bio eller streama den Dumma mej 3 Gratis på swe-filmer.se, så kommer du garanterat att få en oförglömlig upplevelse. Filmen tar med dig på en vild resa där du kommer att möta både nya och välbekanta karaktärer.

I Dumma mej 3 får vi följa med Gru, som efter att ha fått sparken från Anti-Skurk-Ligan, hamnar i en identitetskris. Men när han får veta att han har en tvillingbror som vill följa i hans fotspår, får han en chans att återupptäcka sin onda sida. Resultatet blir ett fantastiskt äventyr fullt av överraskningar.

Passa på att Titta på Dumma mej 3 så fort du kan, oavsett om du föredrar bio eller streaming. Denna filmupplevelse är något du inte vill missa. Gå in på swe-filmer.se och se till att du får din dos av Grus roliga äventyr så snart som möjligt!

Dumma mej 3

Rollistan Dumma mej 3

Dumma mej 3 har en otroligt talangfull rollbesättning som tar berättelsen till nya höjder. I huvudrollerna ser vi Steve Carell, som återvänder i rollen som den före detta superskurken Gru, samt Kristen Wiig som hans hustru Lucy.

 • Steve Carell som Gru
 • Kristen Wiig som Lucy
 • Trey Parker som Balthazar Bratt
 • Miranda Cosgrove som Margo
 • Dana Gaier som Edith
 • Nev Scharrel som Agnes

Tillsammans skapar denna fantastiska ensemble en oförglömlig upplevelse fyllد av skratt, spänning och hjärtevärmande ögonblick. Varje karaktär bidrar på sitt unika sätt till att göra Dumma mej 3 till en riktigt underhållande film.

Oavsett om du är en trogen Dumma mej-fan eller om detta är din första kontakt med dessa karaktärer, så kommer du garanterat att älska upplevelsen. Rollistan Dumma mej 3 är en perfekt blandning av nya och välbekanta ansikten som tillsammans skapar magiska ögonblick på bioduken.

Film Dumma mej 3 2017

Dumma mej 3 är den tredje filmen i den populära animationsserien från Illumination Studios. Filmen hade premiär 2017 och har sedan dess erövrat hjärtan runt om i världen med sin roliga och hjärtevärmande berättelse.

I Dumma mej 3 får vi följa med Gru och hans minioner på ett nytt äventyr. Efter att ha fått sparken från Anti-Skurk-Ligan, hamnar Gru i en identitetskris. Men när han får veta att han har en tvillingbror som desperat vill följa i hans fotspår, får han en chans att återupptäcka sin onda sida.

Resultatet blir en spännande och skrattfylld film som tar publiken med på en vild resa. Gru och hans familj ställs inför nya utmaningar och möter både kända och okända fiender. Tillsammans måste de slå sig igenom för att rädda världen från den vanvettiga superskurken Balthazar Bratt.

Om du har sett de tidigare Dumma mej-filmerna kommer du att känna igen många av karaktärerna. Men Dumma mej 3 fungerar också utmärkt som en fristående film, så även om du är ny i Grus värld kommer du snabbt att känna dig hemma. Filmen är fylld med underhållande ögonblick som kommer att förgylla din bioupplevelse.

Upplev Dumma mej 3 på swe-filmer.se

Är du sugen på att se Dumma mej 3, men har du ännu inte hunnit med det? Lugn, du har kommit rätt! På swe-filmer.se kan du Titta på Dumma mej 3 när det passar dig bäst. Streama filmen Gratis och njut av äventyret i Grus värld precis som du vill. Dumma mej 3 Sverige är en underhållande upplevelse för hela familjen, fylld med humor, spänning och hjärtevärmande ögonblick. Oavsett om du är en gammal Dumma mej-fan eller om detta blir din första kontakt med karaktärerna, så är Dumma mej 3 Streama online på swe-filmer.se det perfekta sättet att upptäcka den senaste delen i serien. Vad väntar du på? Var kan man se Dumma mej 3? Svaret är enkelt - besök swe-filmer.se och Dumma mej 3 Gratis streama redan idag!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6835

Dela