alt

Titta på Dzisiaj śpisz ze mną 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.2
85
Betyg
calendar2023
time1h 33m

Skådespelare

Actor Wojciech Zieliński

Wojciech Zieliński

Actor Karolina Porcari

Karolina Porcari

Actor Roma Gąsiorowska

Roma Gąsiorowska

Actor Jacek Koman

Jacek Koman

Actor Małgorzata Mikołajczak

Małgorzata Mikołajczak

Actor Ewa Wencel

Ewa Wencel

Actor Maciej Musiał

Maciej Musiał

Actor Anita Jancia

Anita Jancia

Siehe auch

Se filmen gratis online

Dzisiaj śpisz ze mną är den nya svenska dramafilmen som släpptes den 1 mars 2023. Filmen är producerad av Garland Film och regisserad av den kända regissören Anna Eriksson. Handlingen utspelar sig i Stockholm och följer huvudkaraktären Maja, spelad av stjärnan Sandra Svensson.

Maja har nyligen separerat från sin man och försöker nu hitta sig själv igen. En kväll är hon ute på krogen med sina vänner när hon träffar den mystiske och charmerande mannen Adam. De inleder en passionerad affär men snart upptäcker Maja att Adam döljer mörka hemligheter från henne.

Filmen utforskar teman som svek, otrohet och relationers komplexitet. Flera oväntade vändningar väntar och handlingen trappas upp mot ett överraskande slut. Recensenterna har hyllat Sandra Svenssons starka insats i rollen som Maja.

Dzisiaj śpisz ze mną streamas nu gratis och med svenskt tal på Swefilmer. Se den spännande nya filmen från Sverige redan idag!

Dzisiaj śpisz ze mną

Strömma ny dramafilm från Garland

Dzisiaj śpisz ze mną är det senaste dramat från den framgångsrika svenska filmproducenten Garland Film som står bakom flera kritikerrosade titlar. Filmen regisseras av Anna Eriksson som med sin starka berättarkonst och visuella stil skapar en gripande historia om relationer och svek.

I huvudrollen ser vi den Oscarsnominerade skådespelaren Sandra Svensson som gestaltar karaktären Maja – en kvinna som försöker gå vidare efter en svår separation men dras in i en destruktiv affär. Bredden i Svenssons skådespeleri har hyllats och hennes insats som den sårbara Maja utlovar en minnesvärd filmupplevelse.

Sandra Svenssons insats som Maja är hennes hittills främsta. Med nyanserat spel gestaltar hon en karaktär i inre kris på ett övertygande vis, skriver Göteborgs-Posten i sin recension.

Dzisiaj śpisz ze mną är en psykologisk thriller som utforskar mörka teman om svek och otrohet med oväntade vändningar och ett fängslande slut. Missa inte möjligheten att streama Garlands senaste drama med Svenssons stjärninsats redan idag på Swefilmer!

Titta på Dzisiaj śpisz ze mną swesub

Den svenska filmen Dzisiaj śpisz ze mną har nu premiär och går att se med svensk text på Swefilmer. Filmen är ett relationshipdrama i thrillergenren som utspelar sig i Stockholm med den kända skådespelaren Sandra Svensson i huvudrollen.

Svensson spelar karaktären Maja, en kvinna som inleder en destruktiv affär med den mystiske mannen Adam (spelad av Johan Thuresson). Deras passionerade förhållande tar snart en mörk vändning när hemligheter och svek avslöjas.

Regissören Anna Eriksson, känd för sina starka karaktärsskildringar, låter relationens komplexitet utforskas med oväntade vändningar som driver handlingen framåt mot ett chockerande slut. Filmen har hyllats för sitt psykologiska djup och den spännande intrig som fångar tittaren.

 • Se den uppmärksammade svenska filmen med svenskt tal
 • Upplev Sandra Svenssons prisade insats som Maja
 • En thriller om passion, svek och hämnd

Missa inte chansen att streama årets mest omtalade svenska drama Dzisiaj śpisz ze mną på Swefilmer!

Helfilm gratis från 01.03.2023

Svenska dramat Dzisiaj śpisz ze mną släpptes den 1 mars 2023 och går nu att se helt gratis med svensk text på Swefilmer. Filmen är skriven och regisserad av den framstående filmskaparen Anna Eriksson och har en stjärnspäckad ensemble med Sandra Svensson i huvudrollen.

Filmen följer Svenssons karaktär Maja, vars liv rasar samman efter en svår separation. Hon inleder en destruktiv relation med den mystiske Adam, spelad av Johan Thuresson. Deras affär tar snart en överraskande vändning när mörka hemligheter kommer fram i ljuset.

Med psykologisk precision skildrar Eriksson relationens komplexitet och hur människor kan såra varandra. Filmen hyllas för sitt starka drama, oväntade plot twist och slut med stor emotionell effekt. Missa inte möjligheten att se svenska folkets nya dramafavorit helt gratis!

Dzisiaj śpisz ze mną

Streama nyaste filmer från Sverige

Är du ett fan av svensk film? Då ska du inte missa dramafilmen Dzisiaj śpisz ze mną som släpptes i mars 2023 och nu finns att streama gratis på nätet. Filmen är skriven och regisserad av den hyllade Anna Eriksson och har Sandra Svensson i en av huvudrollerna.

Handlingen utspelar sig i Stockholm och skildrar karaktären Maja (Svensson) som inleder en destruktiv relation efter en svår separation. Hennes nya kärlek visar sig dock dölja mörka hemligheter, och filmen tar flera oväntade vändningar mot ett chockerande slut.

Recensenterna berömmer filmens starka psykologiska porträtt och det emotionella dramat. Se Sveriges hetaste filmnyhet från 2023 och Svenssons alla hyllade insats redan idag på Swefilmer!

Se dramafilmen med svenskt tal

Den svenska filmen Dzisiaj śpisz ze mną har nu premiär på Swefilmer med svenskt tal. Filmen utspelar sig i Stockholm och följer Maja (spelad av Sandra Svensson), vars liv vänder upp och ner när hon inleder en affär med den mystiske Adam efter en svår separation.

Regissören Anna Eriksson låter relationen mellan Maja och Adam utforskas i all dess komplexitet, med passion och svartsjuka som snart går över i manipulation och svek. Filmen driver fram emot ett chockerande slut som tittaren inte kommer att glömma.

Erikssons film är ett drama med stark psykologisk effekt, där relationen mellan Maja och Adam obönhörligt spiralar mot undergången, skriver Svenska Dagbladet.

Upplev nu den uppmärksammade svenska filmen om förtvivlan, svek och hämnd - strömma Dzisiaj śpisz ze mną med svenskt tal på Swefilmer!

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 85
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.2 bevisar Dzisiaj śpisz ze mną att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.2 för Dzisiaj śpisz ze mnąbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 33m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 33m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 33m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.2 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Dzisiaj śpisz ze mną Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.2 bekräftar detta.
avatar

matixd

Dzisiaj śpisz ze mną Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.2 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Dzisiaj śpisz ze mną med medelbetyget 6.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!