close icon
page-title
Emmanuelle
Emmanuelle

Detaljer

 • Originaltitel: Emmanuelle
 • Originalspråk: Franska
 • Produktionsland: Frankrike, Thailand
 • Regissör: Orphée Productions

Titta på Emmanuelle 1974 gratis - Streama Online SweFilmer

star6
732Betyg
date1974
date1h 34m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |5 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Indholdsfortegnelse

Var kan man se Emmanuelle från 1974?

För alla som älskar klassisk erotisk film från 70-talet finns en riktig pärla värd att upptäcka - Emmanuelle från 1974. Denna sensationella film, som hade svensk biopremiär den 20 januari 1975, har blivit en ikon inom genren och har inspirerat många senare erotiska filmer. Emmanuelle är en vacker ung kvinna som lämnar Paris för att ansluta sig till sin man Jean, som arbetar vid den franska ambassaden i Bangkok. Väl där får hon uppleva ett äventyr som öppnar upp en helt ny värld för henne.

Om du ännu inte har sett denna film, eller vill uppleva den igen, finns det många bra alternativ för att streama Emmanuelle online idag. På swe-filmer.se kan du hitta den gratis att titta på, antingen direkt på hemsidan eller genom att ladda ner den. Swe-filmer.se är en av de ledande plattformarna för att se erotiska klassiker som Emmanuelle, med ett stort utbud av liknande filmer från 70- och 80-talet.

Emmanuelle är en riktig milstolpe inom den erotiska filmens historia och en film som verkligen sätter fantasin i rörelse. Upplev själv den sensationella resan som den unga Emmanuelle ger sig ut på, fylld av spänning, erotik och självupptäckande. Oavsett om du är en erfaren filmälskare eller ny inom genren, så kommer Emmanuelle att lämna ett bestående intryck.

Så vad väntar du på? Hitta Emmanuelle på swe-filmer.se och låt dig förföras av denna tidsklassiska berättelse. Streama den gratis och upplev den legendariska Sylvia Kristel i rollen som Emmanuelle. Denna film kommer garanterat att lämna dig både upprymd och nöjd.

Emmanuelle

Emmanuelle Sverige: Upplev erotisk klassiker från 1970-talet

Emmanuelle är en riktig klassiker inom den erotiska filmens historia och en film som har lämnat ett bestående avtryck långt bortom sin egen tid. När filmen hade svensk biopremiär 1975 väckte den stor uppmärksamhet och omtalades som banbrytande och kontroversiell. Idag, nästan 50 år senare, är Emmanuelle fortfarande en högst relevant och intressant film att upptäcka.

Vad är det då som gör Emmanuelle så speciell? Det handlar inte bara om den uppmärksammade erotiken, utan också om den unika berättelsen och karaktärsutvecklingen. Vi får följa med Emmanuelle på hennes resa av självupptäckande och sexuell frigörelse i det exotiska Thailand. Filmen skildrar på ett skickligt sätt hur hennes attityd och syn på sex förändras i takt med att hon lär känna sig själv bättre.

Sylvia Kristel, som spelar Emmanuelle, blev närmast synonym med rollen och hennes porträttering av den unga kvinnan har blivit legendarisk. Kristels skådespeleri fångar på ett trovärdigt och känsligt sätt Emmanuelles utveckling, från en blyg och oerfaren kvinna till en självständig och öppen individ. Hennes insats är en stor del av vad som gör Emmanuelle till en så möjlighetsrik och intressant film.

Att uppleva Emmanuelle är som att ta del av en lika spännande som tankeväckande resa. Filmen har kvar sin relevans och kraft även idag, och bjuder på en skildring av kvinnlig sexualitet och frigörelse som var nyskapande på sin tid. Oavsett om du är bekant med Emmanuelle sedan tidigare eller upptäcker den för första gången, så kommer du garanterat att bli imponerad.

Titta på Emmanuelle online - streama gratis

För alla er som vill uppleva Emmanuelles klassiska resa av självupptäckande och sexuell frigörelse, finns nu goda möjligheter att streama filmen online. På swe-filmer.se kan du hitta Emmanuelle gratis att titta på, antingen direkt på hemsidan eller genom att ladda ner den.

Swe-filmer.se är en av de ledande plattformarna när det kommer till erotiska klassiker från 70- och 80-talet. Här kan du inte bara se Emmanuelle, utan även utforska andra liknande filmer från den epoken. Plattformen erbjuder ett brett utbud av titlar som fångat fantasin hos generationer av filmälskare.

Att streama Emmanuelle på swe-filmer.se är ett enkelt och smidigt sätt att ta del av denna ikoniska film. Du kan se den när och var du vill, utan några extra kostnader. Hemsidan är lättnavigerad och användarvänlig, så du hittar snabbt vad du letar efter.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och upplev Emmanuelle i all sin erotiska prakt. Låt dig förföras av Sylvia Kristels legendariska prestation och bli en del av denna klassiska berättelse om frigörelse och självupptäckande. Streama Emmanuelle gratis och låt dig hänföras av denna tidlösa pärla.

När kommer Emmanuelle film från 1974 ut?

Emmanuelle, den legendariska erotiska filmen från 1974, har redan haft sin svenska biopremiär. Filmen hade premiär i Sverige den 20 januari 1975 och blev snabbt en enorm succé. Sedan dess har Emmanuelle blivit ett begrepp inom den erotiska filmgenren och har inspirerat många senare verk.

Även om Emmanuelle inte längre går upp på bio, finns det nu goda möjligheter att uppleva denna klassiker på annat sätt. På swe-filmer.se kan du streama Emmanuelle gratis när du vill. Hemsidan har ett brett utbud av erotiska filmer från 70- och 80-talet, inklusive denna ikoniska titel.

Om du inte har sett Emmanuelle tidigare, eller vill återuppleva den, är nu ett perfekt tillfälle. Filmen är fortfarande lika relevant och intressant idag som när den först kom ut. Genom att titta på Emmanuelle får du ta del av en unik berättelse om självupptäckande och sexuell frigörelse, skildrad på ett mycket skickligt sätt.

Så vänta inte längre - besök swe-filmer.se och börja streama Emmanuelle direkt. Upplev Sylvia Kristels legendariska prestation och låt dig dras in i denna klassiska erotiska historia. Emmanuelle är ett måste för alla som uppskattar erotisk film från 70-talet.

Emmanuelle

Emmanuelle Gratis streama: Hitta var du kan se den

För alla er som vill uppleva Emmanuelle, den legendariska erotiska filmen från 1974, finns nu möjligheten att streama den gratis. På swe-filmer.se hittar du enkelt var du kan titta på denna klassiker, antingen direkt på hemsidan eller genom att ladda ner den.

Swe-filmer.se är en av de främsta plattformarna när det kommer till erotisk film från 70- och 80-talet. Här kan du inte bara se Emmanuelle, utan även utforska ett brett utbud av liknande titlar som varit banbrytande inom genren. Allt detta finns tillgängligt för dig att streama gratis.

Att titta på Emmanuelle på swe-filmer.se är ett smidigt och bekvämt sätt att uppleva denna ikoniska film. Du kan välja att se den när och var du vill, utan några extra kostnader. Hemsidan är lättnavigerad och användarvänlig, så du hittar snabbt vad du letar efter.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och låt dig förföras av Emmanuelle. Upplev Sylvia Kristels legendariska prestation och bli en del av denna klassiska berättelse om frigörelse och självupptäckande. Streama Emmanuelle gratis och låt dig hänföras av denna tidlösa pärla.

Rollistan för Emmanuelle 1974 - möt filmens stjärnor

Emmanuelle är en film som verkligen lever kvar i minnet hos många filmälskare. En stor anledning till det är den fantastiska rollbesättningen, med Sylvia Kristel i huvudrollen som den beryktade Emmanuelle. Kristels prestation som den unga kvinnan som ger sig ut på en resa av sexuell frigörelse är helt centrala för filmens framgång.

 • Sylvia Kristel - Emmanuelle
 • Alain Cuny - Jean
 • Marika Green - Marie-Ange
 • Christine Boisson - Bee
 • Folco Lulli - Mario

Förutom Sylvia Kristel, som verkligen blir synonymt med rollen som Emmanuelle, finns det flera andra framstående skådespelare i filmen. Alain Cuny spelar Emmanuelles make Jean, en diplomat stationerad i Thailand. Marika Green och Christine Boisson porträtterar Emmanuelles vänner Marie-Ange respektive Bee, som också dras in i Emmanuelles sexuella uppvaknande.

Rollbesättningen i Emmanuelle är inte bara starkt bemannad, utan de olika karaktärerna spelar också en viktig roll i att driva berättelsen framåt. Genom att följa Emmanuelles relationer och möten med dessa människor, får vi en djupare inblick i hennes inreresa. Skådespelarnas insatser bidrar stort till att göra Emmanuelle till en så engagerande och minnesvärda film.

Oavsett om du redan är bekant med Emmanuelle eller upptäcker den för första gången, så kommer du garanterat att minnas den fantastiska rollbesättningen. Sylvia Kristels legendariska prestation som titelkaraktären kommer särskilt att lämna ett starkt intryck. Låt dig förföras av denna ikoniska uppsättning av skådespelare.

Emmanuelle Film gratis - historia och handling

Emmanuelle från 1974 är en klassisk erotisk film som skildrar en ung kvinnas resa av sexuell frigörelse och självupptäckande. Filmen följer Emmanuelle, spelad av den legendariska Sylvia Kristel, när hon lämnar Paris för att ansluta sig till sin make Jean som arbetar vid den franska ambassaden i Bangkok.

På resan dit får Emmanuelle en första försmak av de erotiska utsvävningar som väntar henne i Asien. När hon väl anländer till Thailand öppnar sig en helt ny värld för henne, fylld av sinnliga upplevelser och självupptäckande. Under Jeans frånvaro blir Emmanuelle involverad i en relation med den äldre diplomaten Mario, vilket leder till att hennes attityd och syn på sex förändras radikalt.

Emmanuelles resa genom filmen är en både spännande och tankeväckande skildring av kvinnlig sexualitet och frigörelse. Den unga kvinnan går från att vara blyg och oerfaren, till att bli en självständig och öppen individ som utforskar sina egna begär. Sylvia Kristels porträttening av denna utveckling är oförglömlig.

Emmanuelle är en tidsklassisk film som sätter fantasin i rörelse. Genom sin unika berättelse och djupa skildring av mänskliga relationer, har den blivit en milstolpe inom den erotiska filmgenren. Streama Emmanuelle gratis på swe-filmer.se och upplev själv denna ikoniska och banbrytande film.

Upplev den klassiska erotiska filmen Emmanuelle

Om du letar efter en riktig pärla inom den erotiska filmgenren, så är Emmanuelle från 1974 ett måste. Denna klassiska film, som hade svensk biopremiär 1975, skildrar den unga Emmanuelles resa av självupptäckande och sexuell frigörelse i Thailand. Filmen är fortfarande lika relevant idag och du kan nu streama den gratis på swe-filmer.se, en av de ledande plattformarna för att titta på erotiska klassiker från 70- och 80-talet. Oavsett om du är bekant med Emmanuelle sedan tidigare eller upptäcker den för första gången, så kommer du att bli hänförd av Sylvia Kristels legendariska prestation och filmens djupa berättelse om kvinnlig sexualitet. Låt dig förföras av denna tidlösa pärla - besök swe-filmer.se och upplev Emmanuelle idag!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 732

Dela