close icon
page-title
Encanto at the Hollywood Bowl
Encanto at the Hollywood Bowl

Detaljer

 • Originaltitel: Encanto at the Hollywood Bowl
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Disney Concerts

Titta på Encanto at the Hollywood Bowl 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.1
152Betyg
date2022
date0h 45m

Kommenter

 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 timer siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |4 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Encanto Dreamfilm Gratis Online

Streama Encanto från Hollywood Bowl gratis online på Dreamfilm! Den animerade Disney-filmen Encanto från 2021 blev enormt populär med sin färgstarka värld och catchiga musik. Nu sätter Hollywood Bowl upp en fantastisk live-version av filmen som musikal, och du kan se hela föreställningen gratis online med svensk text.

Följ med familjen Madrigal och deras magiska casa på denna musikaliska resa. Upplev de älskade karaktärerna och låtarna live på scen, med en fantastisk ensemble och gästartister som Stephanie Beatriz som Mirabel. Det är den perfekta familjeunderhållningen att streama gratis över jullovet.

Hollywood Bowl gör sällan fel när det kommer till storslagna musikaler, och deras version av Encanto låter inte vänta på sig. Med start den 28 december 2022 kan du se hela föreställningen gratis online här på sajten, med svensk text och garanterat klockren ljudåtergivning.

Så poppa popcorn, samla familjen och njut av magin som utspelar sig på vita duken. Det är bara att luta sig tillbaka och följa med Mirabel, Luisa, Isabella och resten av den miracula familjen Madrigal på äventyr!

Encanto at the Hollywood Bowl

Miracula Familjen Madrigal Musikalen

I den animerade Disney-filmen Encanto presenteras vi för den miracula familjen Madrigal som bor i ett magiskt hus i Colombia. Varje familjemedlem har en unik mirakulös förmåga - utom Mirabel.

Nu får vi återuppleva familjens öden i musikalversion live på scen på den legendariska Hollywood Bowl. Med en ensemble bestående av sångare, dansare och musiker ges Encanto nytt liv med fantastiska musikalnummer och dans.

Stephanie Beatriz återvänder i rollen som rösten till Mirabel, och ger oss garanterat rysningar med sina vokala tolkningar av filmmusiken. Även rollerna som t ex mamma Julieta och systrarna Isabella och Luisa kommer att besättas av duktiga musikalartister.

Förvänta er hisnande överraskningar och magiska ögonblick när denna fantastiska ensemble tolkar Disneys storsäljande animerade film. Det är bara att luta sig tillbaka och låta sig förtrollas av familjen Madrigals música!

Streama Encanto Från Hollywood Bowl

Den 28 december 2022 är det äntligen dags för galapremiär på musikalversionen av Encanto live från den världsberömda Hollywood Bowl i Los Angeles. Missa inte chansen att streama hela föreställningen online med svensk text här på sajten!

Det är inte ofta man får möjligheten att se en riktig Broadway-inspirerad musikal helt gratis. Men tack vare vår livestream kan du nu njuta av magin, musiken och dansarna i Encanto från första parkett - var du än befinner dig!

Tillsammans med ett liveband, ensemble och gästartister som Stephanie Beatriz som Mirabel får du njuta av Disneys storsäljande animerade film i ett helt nytt format. Scenografi, kostym och koreografi är anpassat för att göra musikalen så levande som möjligt.

Så samla familj och vänner och gör er redo för en kväll fylld av sång och dans, skratt och gråt! Upplev den miracula världen i den magiska byn Encanto på nytt med vår livesändning från Hollywood Bowl.

Gratis Swesub Stream Sverige

 • Ingen nedladdning krävs
 • Svensk text (swesub) på allt tal
 • Livesänds i full HD-kvalitet

Vi erbjuder en unik möjlighet för alla fans av Disneys Encanto att se hela musikalföreställningen från Hollywood Bowl gratis online med svensk text. Du behöver inte registrera dig eller skapa något konto för att streama - det är bara att klicka igång!

Hela livesändningen kommer ha svenska undertexter (swesub) så du garanterat förstår all dialog och alla sångnummer. Dessutom kommer showen filmas och livesändas i knivskarp full HD-kvalitet så du inte missar en detalj.

Så var du än befinner dig i Sverige den 28 december, gå in på vår sajt för att streama Encanto musikalen gratis och helt lagligt. Njut av musiken, dansen och den magiska stämningen tillsammans med Mirabel, Luisa och resten av familjen Madrigal!

Encanto at the Hollywood Bowl

Hela Muskalen Med Stephanie Beatriz

I huvudrollen som den outsider Mirabel är ingen mindre än skådespelerskan Stephanie Beatriz som återvänder i samma roll som röstskådespelare i den animerade filmen. Hennes tolkning av Mirabel charmade miljontals fans världen över, så förväntningarna är höga.

Men vi kan lova att Stephanie inte kommer göra oss besvikna! Tillsammans med ett stjärnspäckat gäng broadwayartister kommer hon tolka alla de älskade sångerna från filmen, och publiken kommer garanterat att sjunga med i favoriter som "Vi lämnar ingen utanför” och ”Colombia, mi Encanto”.

Så missa inte chans att streama hela musikalföreställningen av Encanto från Hollywood Bowl med Stephanie Beatriz som Mirabel. Vare sig du är ett fan av filmen eller bara är nyfiken på musikalen så kommer du garanterat att bli förtrollad!

2 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 152

Dela