close icon
page-title
Eradication
Eradication

Detaljer

 • Originaltitel: Eradication
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA

Titta på Eradication 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.3
140Betyg
date2022
date1h 24m

Kommenter

 • avatar

  blåbärSky

  |4 timer siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |2 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Eradication gratis online stream

Eradication är en ny skräckfilm som hade premiär den 15 juli 2022. Filmen handlar om en grupp tonåringar som möter sitt öde när de besöker en övergiven stad. Nu kan du streama Eradication gratis online med svenska undertexter på Dreamfilm!

I Eradication följer vi tonåringarna Taylor, Kevin, Emma och Noah som bestämmer sig för att utforska den övergivna staden Pine Valley. Staden övergavs hastigt för trettio år sedan och det sägs att något hemskt hände där. Tonåringarna tror inte på spökhistorierna, men snart inser de att staden gömmer på mörka hemligheter.

Efter att ha letat igenom några övergivna hus hittar tonåringarna en gammal videokamera. När de tittar på banden upptäcker de att invånarna i Pine Valley utsattes för ett fruktansvärt virusutbrott som gjorde dem våldsamma och blodtörstiga. Viruset verkar fortfarande cirkulera i staden - och det dröjer inte länge förrän tonåringarna smittas av det dödliga viruset!

Kan Taylor, Kevin, Emma och Noah ta sig ut ur Pine Valley innan viruset förvandlar dem till zombie-liknande varelser? Eller kommer Eradication att bli deras sista äventyr?

Eradication

Eradication svenska undertexter stream

Den nya skräckfilmen Eradication utspelar sig i den övergivna staden Pine Valley, där en grupp tonåringar upptäcker ett dödligt virus som förvandlar människor till våldsamma monster. Filmen hade världspremiär den 15 juli 2022 och nu finns den tillgänglig för streaming med svenska undertexter.

Eradication är en typisk "zombiefilm" fylld med blod, zombie-liknande varelser och tonåringar som desperat försöker överleva. Filmen är producerad utomlands men har svensk text för att passa den svenska publiken. Om du gillar skräck och zombie-temor kommer du garanterat gilla den här filmen!

Handlingen i Eradication är spännande och tempofylld. Redan i början av filmen smittas tonåringarna av det dödliga viruset, och resten av filmen handlar om deras kamp för överlevnad. Pine Valley visar sig vara full av zombie-varelser som alla är ute efter tonåringarnas blod och hjärnor. Det finns gott om jump scares och blodiga scener att vänta!

Så om du är sugen på en ordentlig dos skräck kan du nu streama Eradication med svenska undertexter på Dreamfilm. Filmen är perfekt för en skrämmande filmkväll med vännerna eller för dig som älskar zombie- och skräckfilmer.

Titta Eradication Svensk text stream

Är du redo för en rejäl dos zombie-skräck? Det nyaste tillskottet på genren, skräckfilmen Eradication, har nu premiär och går att titta och streama med svensk text online. Eradication utspelar sig i den övergivna staden Pine Valley, där fyra tonåringar snart upptäcker att staden gömmer på en mörk hemlighet...

Handlingen i Eradication är spännande och fängslande redan från start. Tonåringarna Taylor, Kevin, Emma och Noah bestämmer sig för att utforska den spöklika staden Pine Valley, som övergavs hastigt för 30 år sedan. Efter att ha rotat runt i några övergivna hus hittar de mystiska videoband som avslöjar Pine Valleys mörka förflutna - invånarna drabbades av ett virus som förvandlade dem till zombieliknande monster!

Innan de hinner fly staden blir även tonåringarna smittade. Resten av filmen handlar om deras desperata kamp för att ta sig levande därifrån, medan viruset sakta börjar förvandla dem. Eradication bjuder på massor av jump scares, zombiehorder och blodiga scener som får blodtrycket att stiga.

Så för dig som gillar skräck i världsklass är Eradication ett måste. Streama den nu med svensk text på Dreamfilm för att få en rejäl adrenalinkick!

Eradication swe-filmer 2022 streama

 • Ny skräckfilm med zombie-tema
 • Premiär 15 juli 2022
 • Kan streamas på Dreamfilm

Är du sugen på en ny skräckfilm fylld med zombie-action? Då ska du inte missa Eradication som hade världspremiär den 15 juli 2022. Filmen går att streama och titta på gratis online med svenska undertexter på sajten Swe-filmer.

Eradication utspelar sig i den övergivna staden Pine Valley, där fyra tonåringar snubblar över en mörk hemlighet. För 30 år sedan drabbades invånarna av ett virus som förvandlade dem till blodtörstiga monster. Innan tonåringarna hinner fly Pine Valley smittas även de av viruset och tvingas kämpa för sina liv medan de sakta förvandlas till zombie-varelser.

Eradication är en typisk skräckfilm fylld med jump scares, zombies och tonåringar på flykt undan döden. Tempot är högt och spänningen konstant från första scenen tills dess att eftertexterna rullar. Om du gillar adrenalinfyllda zombiefilmer är Eradication ett måste att streama.

Den internationellt producerade filmen har svensk text och passar perfekt för en skrämmande filmkväll. Så samla ihop vännerna, poppa popcornen och streama den blodiga skräckfesten Eradication redan idag på Swe-filmer!

Eradication

Se Eradication film gratis swe-sub

Eradication är årets bästa zombiefilm hittills och ett måste för alla skräckfans

Den 15 juli 2022 hade den nya zombiefilmen Eradication världspremiär. Filmen utspelar sig i den övergivna spökstaden Pine Valley, där fyra tonåringar snart upptäcker ett blodtörstigt virus som förvandlar människor till monster. Nu går skräckisen att se gratis online med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

Redan i början av Eradication smittas huvudkaraktärerna av det dödliga viruset. Resten av filmen blir en intensiv kamp för överlevnad, där tonåringarna desperat försöker ta sig levande ut ur den zombie-infesterade staden. Förvänta dig massor av välgjorda skräckeffekter, plötsliga jump scares och zombies av alla former.

Enligt recensenter är Eradication den hittills bästa zombiefilmen 2022. Den ger tittaren precis vad man kan begära av genren - spänning, skräck och adrenalinfyllda actionscener i massor. Är du det minsta intresserad av skräck eller zombiefilmer är Eradication ett absolut måste att streama.

Den utländska produktionen har svensk text (swe-sub) vilket gör den lättillgänglig för den svenska publiken. Se den blodisande skräckfesten Eradication gratis online redan idag genom att skapa ett konto på Dreamfilm!

Eradication svensk text dreamfilm gratis

Perfekt film för en skrämmande filmkväll med vännerna

Letar du efter en riktigt bra skräckfilm att se med vännerna? Då ska du streama den nya zombiefilmen Eradication som har svensk text och går att se gratis på Dreamfilm. Filmen hade världspremiär den 15 juli 2022 och har redan hyllats som en av årets bästa skräckfilmer.

Eradication utspelar sig i den mystiska spökstaden Pine Valley, som hastigt övergavs för 30 år sedan på grund av ett virusutbrott. När fyra tonåringar idag utforskar staden upptäcker de till sin fasa att viruset som förvandlar människor till våldsamma monster fortfarande finns kvar i Pine Valley...

Innan tonåringarna hinner fly hinner de själva smittas av det dödliga viruset. Resten av filmen blir en intensiv kamp på liv och död, då de försöker ta sig ut ur staden samtidigt som zombiefieringen sakta börjar. Förvänta dig jump scares, välgjorda specialeffekter och massor av blod!

Så poppa popcornen, samla polarna och gör er redo för en rejäl dos skräck. Den adrenalinfyllda zombiefilmen Eradication går att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Perfekt filmkväll garanterad!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 140

Dela