alt

Titta på Extraction 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.3
5 760
Betyg
calendar2020
time1h 56m
En förhärdad legosoldat får tillfälle att rannsaka sig själv när han skickas till Bangladesh för att rädda en knarkbarons kidnappade son.

Skådespelare

Actor Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Actor Golshifteh Farahani

Golshifteh Farahani

Actor Sam Hargrave

Sam Hargrave

Actor David Harbour

David Harbour

Actor Rob Collins

Rob Collins

Actor Chris Jai Alex

Chris Jai Alex

Actor Randeep Hooda

Randeep Hooda

Actor Adam Bessa

Adam Bessa

Officiell trailer

Siehe auch

Extraction Dreamfilm gratis

Den nya actionfilmen Extraction, med originaltiteln Extraction, hade premiär den 24 april 2020 och finns nu att streama gratis och swesub på Dreamfilm. Filmen är producerad av AGBO och är en riktig actionfylld thriller som utspelar sig i Dhaka, Bangladesh.

Huvudrollen spelas av Chris Hemsworth som en lejd soldat vid namn Tyler Rake. Han får i uppdrag att rädda Ovis son som blivit bortrövad av en mäktig knarkkung. Det blir en våldsam räddningsaktion där Tyler måste slåss mot en hel armé för att rädda pojken.

Filmen är fylld med explosiva actionscener och nära-döden-upplevelser. Extraction är en pulshöjande thriller som är perfekt för fans av action och äventyr.

Missa inte att streama Extraction gratis på Dreamfilm med svensk text. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

Extraction

Extraction streama film gratis

Är du sugen på att se en riktig actionfylld film? Då ska du streama Extraction som hade biopremiär i april 2020. Filmen finns nu att streama gratis och på svenska på Dreamfilm.

Extraction utspelar sig i Dhaka, Bangladesh och handlar om lejdsoldaten Tyler Rake (spelad av Chris Hemsworth) som får i uppdrag att rädda Ovis bortrövade son från en knarkkung. Det blir en våldsam räddningsaktion fylld med explosioner och skottlossning.

Regissören Sam Hargrave, som tidigare jobbat som stuntkoordinator åt Chris Hemsworth, lyckas verkligen leverera en film fylld med adrenalinstinna actionscener. Däribland en minnesvärd biljakt genom de livliga gatorna i Dhaka.

Så vill du uppleva en actionfylld kväll framför TV:n? Streama Extraction gratis på svenska redan ikväll på Dreamfilm!

Extraction swesub stream

Den nya actionthrillern Extraction med Chris Hemsworth hade premiär på bio i april 2020. Nu finns filmen att streama med swesub helt gratis på Dreamfilm.

Filmen är proppad med explosiva actionscener och kommer garanterat få pulsen att stiga.

I Extraction får vi följa lejdsoldaten Tyler Rake (Chris Hemsworth) som får i uppdrag att rädda Ovis kidnappade son från Dhaka i Bangladesh. Det blir en våldsam räddningsaktion där Tyler själv sätter livet på spel för att rädda pojken.

Regissören Sam Hargrave, känd som stuntkoordinator för Avengers-filmerna, lyckas verkligen leverera en film fylld med adrenalinstinna actionscener och explosioner. Perfekt för fans av action och thriller!

Missa inte att streama Extraction på svenska nu på Dreamfilm. Häftig kväll garanterad!

Extraction watch online sverige

Är du sugen på att se en explosiv actionrulle? Spännande thrillern Extraction från 2020 finns nu att watcha online gratis med svensk text på Dreamfilm.

Filmen utspelar sig i Dhaka, Bangladesh och handler om lejdsoldaten Tyler Rake (Chris Hemsworth) som får i uppdrag att rädda Ovis kidnappade son från en knarkkung. Det blir ett livsfarligt uppdrag fyllt med våld och action.

Extraction är fylld med adrenalinstinna actionscener som får pulsen att stiga, bland annat en minnesvärd biljakt och slagsmål. Regissören Sam Hargrave, känd från Marvel-filmerna, visar att han kan leverera action i världsklass.

Så är du sugen på spänning ikväll? Watcha Extraction gratis online med svensk text på Dreamfilm!

Extraction

Extraction full movie svenska

Den nya actionfilmen Extraction från 2020 med Chris Hemsworth finns nu att streama i sin helhet på svenska helt gratis på Dreamfilm.

 • Actionfylld thriller om en lejdsoldat på livsfarligt uppdrag
 • Regisserad av stuntkoordinatorn Sam Hargrave
 • Fylld med adrenalinstinna actionscener

Extraction utspelar sig i Dhaka, Bangladesh och handler om lejdsoldaten Tyler Rake (Chris Hemsworth) som får i uppdrag att rädda Ovis kidnappade son från en knarkkung i staden. Det blir ett explosionsfyllt och livsfarligt uppdrag.

Missa inte att se denna actionfyllda film med Chris Hemsworth i huvudrollen. Streama Extraction i sin helhet gratis på svenska redan ikväll!

Extraction gratis online film

Den adrenalinstinna actionrullen Extraction från 2020 går nu att streama helt gratis online med svensk text på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i Dhaka, Bangladesh och handler om lejdsoldaten Tyler Rake (spelad av Chris Hemsworth) som får i uppdrag att rädda Ovis kidnappade son från en knarkkung.

Regissören Sam Hargrave, stuntkoordinator åt Marvelfilmerna, lyckas verkligen leverera en film proppad med explosiva actionscener. Däribland en minnesvärd biljakt genom de livliga gatorna i Dhaka och nära-döden upplevelser.

Extraction är en pulshöjande thriller perfekt för fans av action och äventyr. Missa inte att streama denna film gratis online med svensk text!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 5760
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.3 tyder på att Extraction är ett måste för fans av Action.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på Extraction, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.3 antyder att Extraction är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

Extraction är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.3 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 7.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 56m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.3 tyder på att Extraction är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.