close icon
page-title
Extraction 2
Extraction 2

Detaljer

 • Originaltitel: Extraction 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Österrike, USA
 • Regissör: AGBO

Titta på Extraction 2 • Sverige Gratis • Stream Online

star7.4
2230Betyg
date2023
date2h 02m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |10 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |4 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |9 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Extraction 2 streama nu

Den efterlängtade uppföljaren till actionsuccén Extraction från 2020 släpps den 9 juni 2023. I Extraction 2 återvänder Chris Hemsworth som den tuffa legosoldaten Tyler Rake, redo att sparka igång ännu mer action och spänning.

Filmen utspelar sig några år efter händelserna i den första filmen. Tyler Rake troddes vara död men dyker nu upp igen för ett farligt uppdrag som sätter honom på en våldsam kollisionskurs. Precis som i originalet väntas det bli många häftiga actionscener med biljakter, slagsmål och explosioner.

Regissören är återigen Sam Hargrave och manuset är skrivet av Joe Russo, känd från Avengers-filmerna. Produktionsbolaget AGBO ligger också bakom uppföljaren, så kvaliteten lär vara hög.

Missa inte chansen att streama Extraction 2 med start den 9 juni! Actionfylld underhållning utlovas.

Extraction 2

Extraction 2 swesub gratis

Vill du se den efterlängtade uppföljaren Extraction 2 helt gratis? Nu släpps actionkrachen med Chris Hemsworth den 9 juni och går att streama online med swesub.

Extraction 2 utspelar sig några år efter händelserna i ettan. Huvudkaraktären Tyler Rake troddes vara död men dyker upp igen för ett livsfarligt uppdrag som utförs i en rad olika länder.

Förvänta dig hisnande actionscener med biljakter, slagsmål och explosioner i klassisk Extraction-anda.

Precis som originalet väntas uppföljaren bjuda på adrenalinstinn action från början till slut. Joe Russo, känd från Avengers-filmerna, står för manuset och Sam Hargrave är återigen regissör.

Gå inte miste om årets hetaste actionfilm! Extraction 2 har svensk text och går att se helt gratis från den 9 juni på streaming.

Extraction 2 se online gratis

Äntligen är det dags! Efter tre långa års väntan släpps nu äntligen uppföljaren till succéfilmen Extraction - en av 2020 års mest sedda filmer på streaming.

I Extraction 2 får vi återigen följa den tuffa legosoldaten Tyler Rake, spelad av Chris Hemsworth, känd från Thor-filmerna. Handlingen utspelar sig några år efter händelserna i ettan då Tyler troddes vara död.

 • Han dyker nu oväntat upp igen för ett livsfarligt uppdrag som tar honom till olika platser runtom i världen.
 • Förvänta dig adrenalinfyllda actionscener och hisnande stunts när Tyler tar sig an sina fiender.

Regissören Sam Hargrave och produktionsbolaget AGBO ligger bakom denna efterlängtade uppföljare så kvalitén lär vara hög. Missa inte att streama Extraction 2 gratis online från den 9 juni!

Extraction 2 helfilm dreamfilm

Äntligen är det premiär för en av årets mest emotsedda filmer! Den 9 juni är det dags för Chris Hemsworth att återvända i rollen som actionhjälten Tyler Rake i Extraction 2.

Uppföljaren till 2020 års succéfilm Extraction utspelar sig några år efter att Tyler troddes vara död. Nu dyker han oväntat upp igen och dras in i ett nytt livsfarligt uppdrag fylld med action och spänning.

I klassisk Extraction-anda får vi följa med på en rå, adrenalinstinn resa där Tyler slåss mot oddsen och sina fiender. Det blir garanterat många häftiga actionscener och stunts längs vägen.

Missa inte att se hela filmen Extraction 2 på Dreamfilm från den 9 juni!

Med samma regissör och produktionsbolag som originalet vet vi att kvalitén på uppföljaren kommer vara skyhög. Det här är helt klart en film du inte vill missa under 2023!

Extraction 2

Extraction 2 stream full movie

Äntligen har den långa väntan fått ett slut! Den 9 juni är det äntligen dags för premiär av Extraction 2 med Chris Hemsworth i huvudrollen som den tuffa legosoldaten Tyler Rake.

Handlingen utspelar sig flera år efter att Tyler troddes vara död i originalfilmen Extraction från 2020. Nu är han tillbaka, och redo att ge sig in i ännu ett våghalsigt och livsfarligt uppdrag fylld med action.

I sann Extraction-anda får vi garanterat se hisnande biljakter, explosionsartade skottlossningar och våldsamma närstrider när Tyler slår sig blodig mot sina fiender. Allt filmat med samma raka, råa actionstil som gjorde ettan till en sådan framgång.

Missa inte att streama hela filmen Extraction 2 med start den 9 juni! Här bjuds det på action fylld underhållning när den är som allra bäst.

Extraction 2 swe-filmer streama

Extraction 2 har äntligen premiär! Den efterlängtade uppföljaren till 2020 års stora actionsuccé med Chris Hemsworth har nu äntligen svensk premiär och går att streama från den 9 juni.

Filmen utspelar sig flera år efter att huvudkaraktären Tyler Rake troddes vara död. Nu är han tillbaka för ännu ett adrenalinstinnt uppdrag fylld med livsfarlig action. Förvänta dig hisnande biljakter, explosionsartade skottlossningar och brutala slagsmål!

Regissören Sam Hargrave och manusförfattaren Joe Russo (känd från Avengers-filmerna) står för den råa, raka action som gjorde original-Extraction till en sån framgång 2020.

Streama Extraction 2 på Swefilmer från den 9 juni och missa inte årets adrenalinfyllda actionfest med Chris Hemsworth! Uppföljaren utlovar minst lika mycket action och spänning som ettan från 2020!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2230

Dela