Titta på Extraction 2 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.5
2 077
Betyg
calendar2023
time2h 02m
Efter att ha flörtat med döden tar den skickliga kommandosoldaten Tyler Rake sig an ännu ett livsfarligt uppdrag: att frita en brutal gangsters tillfångatagna familj.

Skådespelare

Actor Idris Elba

Idris Elba

Actor Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Actor Golshifteh Farahani

Golshifteh Farahani

Actor Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Actor Sam Hargrave

Sam Hargrave

Actor Daniel Bernhardt

Daniel Bernhardt

Actor Tinatin Dalakishvili

Tinatin Dalakishvili

Actor Adam Bessa

Adam Bessa

Officiell trailer

Siehe auch

Extraction 2 streama nu

Den efterlängtade uppföljaren till actionsuccén Extraction från 2020 släpps den 9 juni 2023. I Extraction 2 återvänder Chris Hemsworth som den tuffa legosoldaten Tyler Rake, redo att sparka igång ännu mer action och spänning.

Filmen utspelar sig några år efter händelserna i den första filmen. Tyler Rake troddes vara död men dyker nu upp igen för ett farligt uppdrag som sätter honom på en våldsam kollisionskurs. Precis som i originalet väntas det bli många häftiga actionscener med biljakter, slagsmål och explosioner.

Regissören är återigen Sam Hargrave och manuset är skrivet av Joe Russo, känd från Avengers-filmerna. Produktionsbolaget AGBO ligger också bakom uppföljaren, så kvaliteten lär vara hög.

Missa inte chansen att streama Extraction 2 med start den 9 juni! Actionfylld underhållning utlovas.

Extraction 2

Extraction 2 swesub gratis

Vill du se den efterlängtade uppföljaren Extraction 2 helt gratis? Nu släpps actionkrachen med Chris Hemsworth den 9 juni och går att streama online med swesub.

Extraction 2 utspelar sig några år efter händelserna i ettan. Huvudkaraktären Tyler Rake troddes vara död men dyker upp igen för ett livsfarligt uppdrag som utförs i en rad olika länder.

Förvänta dig hisnande actionscener med biljakter, slagsmål och explosioner i klassisk Extraction-anda.

Precis som originalet väntas uppföljaren bjuda på adrenalinstinn action från början till slut. Joe Russo, känd från Avengers-filmerna, står för manuset och Sam Hargrave är återigen regissör.

Gå inte miste om årets hetaste actionfilm! Extraction 2 har svensk text och går att se helt gratis från den 9 juni på streaming.

Extraction 2 se online gratis

Äntligen är det dags! Efter tre långa års väntan släpps nu äntligen uppföljaren till succéfilmen Extraction - en av 2020 års mest sedda filmer på streaming.

I Extraction 2 får vi återigen följa den tuffa legosoldaten Tyler Rake, spelad av Chris Hemsworth, känd från Thor-filmerna. Handlingen utspelar sig några år efter händelserna i ettan då Tyler troddes vara död.

 • Han dyker nu oväntat upp igen för ett livsfarligt uppdrag som tar honom till olika platser runtom i världen.
 • Förvänta dig adrenalinfyllda actionscener och hisnande stunts när Tyler tar sig an sina fiender.

Regissören Sam Hargrave och produktionsbolaget AGBO ligger bakom denna efterlängtade uppföljare så kvalitén lär vara hög. Missa inte att streama Extraction 2 gratis online från den 9 juni!

Extraction 2 helfilm dreamfilm

Äntligen är det premiär för en av årets mest emotsedda filmer! Den 9 juni är det dags för Chris Hemsworth att återvända i rollen som actionhjälten Tyler Rake i Extraction 2.

Uppföljaren till 2020 års succéfilm Extraction utspelar sig några år efter att Tyler troddes vara död. Nu dyker han oväntat upp igen och dras in i ett nytt livsfarligt uppdrag fylld med action och spänning.

I klassisk Extraction-anda får vi följa med på en rå, adrenalinstinn resa där Tyler slåss mot oddsen och sina fiender. Det blir garanterat många häftiga actionscener och stunts längs vägen.

Missa inte att se hela filmen Extraction 2 på Dreamfilm från den 9 juni!

Med samma regissör och produktionsbolag som originalet vet vi att kvalitén på uppföljaren kommer vara skyhög. Det här är helt klart en film du inte vill missa under 2023!

Extraction 2

Extraction 2 stream full movie

Äntligen har den långa väntan fått ett slut! Den 9 juni är det äntligen dags för premiär av Extraction 2 med Chris Hemsworth i huvudrollen som den tuffa legosoldaten Tyler Rake.

Handlingen utspelar sig flera år efter att Tyler troddes vara död i originalfilmen Extraction från 2020. Nu är han tillbaka, och redo att ge sig in i ännu ett våghalsigt och livsfarligt uppdrag fylld med action.

I sann Extraction-anda får vi garanterat se hisnande biljakter, explosionsartade skottlossningar och våldsamma närstrider när Tyler slår sig blodig mot sina fiender. Allt filmat med samma raka, råa actionstil som gjorde ettan till en sådan framgång.

Missa inte att streama hela filmen Extraction 2 med start den 9 juni! Här bjuds det på action fylld underhållning när den är som allra bäst.

Extraction 2 swe-filmer streama

Extraction 2 har äntligen premiär! Den efterlängtade uppföljaren till 2020 års stora actionsuccé med Chris Hemsworth har nu äntligen svensk premiär och går att streama från den 9 juni.

Filmen utspelar sig flera år efter att huvudkaraktären Tyler Rake troddes vara död. Nu är han tillbaka för ännu ett adrenalinstinnt uppdrag fylld med livsfarlig action. Förvänta dig hisnande biljakter, explosionsartade skottlossningar och brutala slagsmål!

Regissören Sam Hargrave och manusförfattaren Joe Russo (känd från Avengers-filmerna) står för den råa, raka action som gjorde original-Extraction till en sån framgång 2020.

Streama Extraction 2 på Swefilmer från den 9 juni och missa inte årets adrenalinfyllda actionfest med Chris Hemsworth! Uppföljaren utlovar minst lika mycket action och spänning som ettan från 2020!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2077
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.5 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.5 bevisar Extraction 2 att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Extraction 2. Betyget 7.5 bekräftar bara detta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Extraction 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.5 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Extraction 2 Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.5 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Extraction 2 Betyget 7.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Extraction 2 Titel med ett betyg på 7.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!