alt

Titta på Familjen Addams 2 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7
1 211
Betyg
calendar2021
time1h 33m
Morticia och Gomez är upprörda över att deras barn växer upp, hoppar över familjemiddagar och är totalt uppslukade av "skrämtid". För att stärka familjebanden bestämmer de sig för att trycka in Wednesday, Pugsley, Onkel Fester och resten av gänget i sin hemsökta husbil och ge sig ut på vägarna på en sista eländig familjesemester. Deras resa rycker dem ur sitt rätta element, och familjen hamnar i roliga och oplanerade möten med sin ikoniska kusin Det och flera nya knasiga karaktärer. Vad kan möjligtvis gå fel?

Skådespelare

Actor Charlize Theron

Charlize Theron

Actor Oscar Isaac

Oscar Isaac

Actor Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz

Actor Wallace Shawn

Wallace Shawn

Actor Bill Hader

Bill Hader

Actor Snoop Dogg

Snoop Dogg

Actor Javon Walton

Javon Walton

Actor Nick Kroll

Nick Kroll

Officiell trailer

Siehe auch

Familjen Addams 2 2021: Handling och rollbesättning

Om du är en riktig Addams-familj-fantast har du säkert sett fram emot den efterlängtade uppföljaren "Familjen Addams 2" sedan den första animerade filmen hade premiär 2019. Väl, väntan är över! Denna dystra men underhållande animerade film hade biopremiär 2021 och är nu tillgänglig för streaming online på swe-filmer.se.

I "Familjen Addams 2" följer vi med den excentriska familjen på en roadtrip som blir allt annat än lugn och fridfull. Morticia och Gomez blir oroliga över att deras barn börjar växa ifrån dem och bestämmer sig för att stärka familjebanden genom en sista, ökänd familjesemester. Förstås går allt åt skogen, men på ett oförutsägbart och roligt sätt som bara Addams-familjen kan göra det.

Rollistan i "Familjen Addams 2" är lika stjärnspäckad som i originalet. Oscar Isaac och Charlize Theron lånar återigen sina röster till de ikoniska rollerna som Gomez och Morticia Addams. Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon "Wanna" Walton och Snoop Dogg gör också comeback som Wednesday, Uncle Fester, Pugsley respektive Cuz'n It.

Så om du letar efter en skruvad och mörkt humoristisk animerad film att streama på swe-filmer.se, se ingen annanstans än "Familjen Addams 2"! Skådespelarinsatserna, den häpnadsväckande animationen och den absurda humorn gör denna uppföljare till en måste-se för både gammal och nya Addams-fans.

 • Regi: Greg Tiernan, Conrad Vernon, Laura Brousseau
 • Skådespelare: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon "Wanna" Walton, Snoop Dogg
 • Genre: Animering, Komedi, Familj
 • Produktionsår: 2021

Familjen Addams 2

Familjen Addams 2 Streama online

Lyckligtvis för alla Addams-anhängare finns "Familjen Addams 2" tillgänglig för streaming online på swe-filmer.se. Ingen annan streamingtjänst behövs för att uppleva den här vansinnigt roliga uppföljaren - allt du behöver är en internetuppkoppling och prenumeration på swe-filmer.se.

Att streama "Familjen Addams 2" online har en rad fördelar jämfört med att köpa eller hyra filmen. För det första slipper du vänta på att DVD:n eller Blu-ray-skivan ska levereras eller att stå i kö på videobyrån. Istället kan du börja titta på filmen direkt på swe-filmer.se.

För det andra kan du streama "Familjen Addams 2" när och var du vill, så länge du har en internetuppkoppling. Kolla in den hemma i soffan, på språng via mobilen eller till och med på semestern utomlands. Inget krångel med att få filmen att fungera i olika enheter eller regioner.

Men bäst av allt är att när du streamar "Familjen Addams 2" på swe-filmer.se slipper du lida genom eviga reklampauser och onödiga förlångningar. Njut av filmen rakt igenom i bästa möjliga kvalitet utan några störningsmoment. Så skapa eller logga in på ditt swe-filmer.se-konto idag och börja streama "Familjen Addams 2" online!

Familjen Addams 2 Titta gratis

Visst, att kunna streama "Familjen Addams 2" online på swe-filmer.se är toppen. Men vad är ännu bättre? Att kunna titta på filmen helt gratis förstås! När du skapar ett konto på swe-filmer.se ingår en generös provperiod där du kan streama obegränsat, inklusive "Familjen Addams 2", utan några kostnader.

Så om du inte har testat swe-filmer.se tidigare är lanseringen av "Familjen Addams 2" på tjänsten en perfekt ursäkt att göra det. Skapa ett gratis konto, aktivera din provperiod och streama loss. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter - bara timmar av underhållning på högsta kvalitet.

När provperioden väl har gått ut kan du bestämma dig för att fortsätta som betalande medlem på swe-filmer.se eller avsluta ditt konto. Men faktum är att det mer än lönar sig att stanna kvar som prenumerant. För en liten månadsavgift får du tillgång till en enorm katalog av filmer och serier i alla genrer.

Oavsett om du stannar eller inte får du ändå chansen att titta på "Familjen Addams 2" helt gratis på swe-filmer.se. En win-win-situation för alla animationsfans och Addams-familjs-fantaster där ute! Så varför inte skapa ditt kostnadsfria konto redan idag och uppleva den här spexiga familjefilmen på bästa möjliga vis?

När kommer Familjen Addams 2 till Sverige?

God nyheter för alla svenska Addams-familj-fans! Den animerade uppföljaren "Familjen Addams 2" hade officiell biografpremiär i Sverige redan den 8 oktober 2021. Det innebär att den har funnits ute för streaming i närmare två och ett halvt år redan.

Så om du av någon anledning missat den här filmen på bio eller när den först lanserades för streaming behöver du inte vänta längre. "Familjen Addams 2" finns att streama direkt på swe-filmer.se från och med nu!

För att ta del av den excentriska familjesemestern behöver du bara logga in eller skaffa ett gratis konto på swe-filmer.se. Tryck på play och bered dig på en timmes underhållning utöver det vanliga när Morticia, Gomez, Wednesday, Pugsley och hela gänget ger sig ut på vägarna.

Med tanke på hur populär den första "Familjen Addams"-filmen var när den hade premiär 2019, är det verkligen förvånande att uppföljaren släpptes så pass snart efteråt. Men det bevisar bara vilken enorm kultstatus den mörka kärnfamiljen har. Så missa inte chansen att uppleva nästa kapitel i deras absurda äventyr - streama "Familjen Addams 2" på swe-filmer.se redan idag!

Var kan man se Familjen Addams 2?

Trots att "Familjen Addams 2" haft officiell release i över två år nu kanske du fortfarande funderar på var du kan se den animerade filmen. Svaret är enkelt - streama den online på swe-filmer.se!

Familjen Addams 2

Sammanfattning: Streama Familjen Addams 2 på swe-filmer.se

Hej alla Addams-fans! Jag hoppas att ni inte har missat den efterlängtade uppföljaren "Familjen Addams 2" som hade biopremiär i Sverige redan hösten 2021. Om ni fortfarande inte har sett filmen är det inga problem - ni kan streama "Familjen Addams 2" online på swe-filmer.se! Tjänsten erbjuder en gratis provperiod där ni kan titta på Familjen Addams 2 film gratis innan ni bestämmer er för att bli betalande medlemmar. Oavsett är swe-filmer.se platsen att streama Familjen Addams 2 på i högsta möjliga kvalitet. Missa inte denna mörkhumoristiska animerade rolllista med Familjen Addams 2 Sverige släppt på svenska!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1211
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 33m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 33m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Familjen Addams 2 med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Familjen Addams 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.
avatar

ganDi1243

Familjen Addams 2 med medelbetyget 7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!