Titta på Familjen Robinson 2007 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.9
2 668
Betyg
calendar2007
time1h 35m
Följ med det unga uppfinnargeniet Lewis då han ger sig av på en resa genom tiden för att leta efter den familj han aldrig träffat. I 2037 års fantastiska värld är sjungande grodor, hundar med solglasögon och talande dinosaurier något helt normalt. I sitt letande upptäcker Lewis plötsligt att framtidens öde vilar i hans händer. Men han kan inte rädda världen ensam - han behöver hjälp att blicka framåt och tro på sig själv och sina idéer. Med andra ord behöverhan assistans av den helsnurriga familjen Robinson!

Skådespelare

Actor Fred Tatasciore

Fred Tatasciore

Actor Angela Bassett

Angela Bassett

Actor Tom Selleck

Tom Selleck

Actor Tom Kenny

Tom Kenny

Actor Adam West

Adam West

Actor Paul Butcher

Paul Butcher

Actor Nicole Sullivan

Nicole Sullivan

Actor Terri Douglas

Terri Douglas

Siehe auch

Familjen Robinson (Dreamfilm)

Är du redo att följa med Familjen Robinson på ett spännande äventyr? Denna underhållande animerade film från Walt Disney Pictures släpptes 2007 och är perfekt för hela familjen. Nu kan du se Familjen Robinson gratis online på Dreamfilm!

Filmen handlar om den uppfinningsrika killen Lewis som hamnar hos den excentriska familjen Robinson efter att ha rest med en tidsmaskin. Familjen Robinson visar sig vara full av galna uppfinningar och spännande äventyr. Lewis lär känna den coola tonåringen Wilbur Robinson och får chansen att bli en del av den här underbara familjen. Men när skurken Doris hotar att förstöra allt måste Lewis och Wilbur samarbeta för att rädda framtiden.

Med roliga karaktärer, fascinerande animation och en fartfylld handling så är Familjen Robinson en riktigt underhållande filmupplevelse för hela familjen. Det är en feelgood-film med många skratt och en varm historia om att hitta sin plats i världen. Perfekt att streama en mysig kväll!

Varför streama Familjen Robinson?

Här är några anledningar till att inte missa chansen att titta på Familjen Robinson:

 • Roliga karaktärer som du kommer att älska
 • Spännande äventyr i en fantasifull värld
 • Underbara sånger som fastnar i huvudet
 • Medryckande historia om att hitta sin familj
 • Fantastisk animation från Disney

Hur streamar man Familjen Robinson?

Det är supersmidigt att streama Familjen Robinson på svenska online. Filmen finns tillgänglig att se gratis i sin helhet på Dreamfilm. Du behöver inget konto eller att registrera dig. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att streama på.

Via mobil, surfplatta eller dator kan du enkelt trycka på spela upp och börja titta på Familjen Robinson gratis online. Ha popcorn, godis eller annat mysigt tilltugg till hands och njut av att följa med på äventyret med den tokiga familjen Robinson!

Familjen Robinson

Familjen Robinson fullständig film på svenska

Familjen Robinson är en amerikansk animerad film från 2007 i Disney-studions regi. Filmen är baserad på barnboken med samma namn av William Joyce och har svensk dubbning så att man kan se hela filmen på svenska.

Handlingen kretsar kring den föräldralösa pojken Lewis som hamnar hos den excentriska familjen Robinson efter en tidsresa till framtiden. Där får Lewis uppleva många spännande och roliga äventyr tillsammans med sonen Wilbur Robinson. Men när skurken Doris hotar att förstöra allt måste Lewis och Wilbur samarbeta för att rädda framtiden och familjen Robinson.

Med en speltid på ca 95 minuter får man en riktigt underhållande upplevelse för hela familjen. Det är en fartfylld och rolig film fylld med galna uppfinningar och innovativa animationer. Perfekt för en mysig filmkväll hemma i soffan!

Var kan man se hela filmen Familjen Robinson?

Den enklaste lösningen för att streama Familjen Robinson i sin helhet är att titta på den gratis online via Dreamfilm. Där kan du se hela den svensk-dubbade filmen i hög kvalitet och utan att behöva skapa konto.

Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att streama på. Så samla ihop familjen, kompisgänget eller vem du vill dela den här roliga filmupplevelsen med och tryck på play! Med popcorn, godis och skratt är det garanterat en trevlig filmmys.

Titta på Familjen Robinson från 2007

Familjen Robinson (originaltitel: Meet the Robinsons) är en amerikansk datoranimerad komedifilm från 2007 skapad av Walt Disney Animation Studios. Filmen hade biopremiär i USA den 30 mars 2007. Nu över 15 år senare går den att titta på online för alla nostalgiker eller de som missade den då.

Filmen regisserades av Stephen J. Anderson och handlar om den uppfinningsrike pojken Lewis. Efter att ha rest i tiden med en egenkonstruerad tidsmaskin hamnar Lewis hos den excentriska familjen Robinson i framtiden. Där får han uppleva många spännande och roliga äventyr tillsammans med Wilbur Robinson, samtidigt som skurken Doris hotar att sabotera allt.

Med en originell handling, härliga karaktärer och finelynt humor är Familjen Robinson en riktigt underhållande upplevelse. Perfekt familjefilm att se tillsammans! Titta på Familjen Robinson från 2007 och få garanterat en nostalgisk och rolig stund.

Varför titta på en gammal Disneyfilm?

Här är några skäl till att det är värt att ge Familjen Robinson en chans även idag:

 • Roliga karaktärer och galen handling
 • Fin tematik om att hitta familj och mening
 • Nostalgi för många som såg den som barn
 • Tidlös feelgood-känsla
 • Uppfinningsrikedom och cool animation

Så samla familjen och vänner och se om ni känner igen klassikern Familjen Robinson från 2007! Det finns massor av skratt och äventyr att uppleva i den här Disneyfilmen som håller än idag.

Streama Familjen Robinson på Svenska

Är du sugen på en fartfylld och rolig familjefilm? Då ska du streama Familjen Robinson på svenska! Denna animerade film från Walt Disney Pictures har blivit en modern klassiker sedan den hade biopremiär 2007.

Handlingen följer den föräldralösa pojken Lewis som efter en tidsresa hamnar hos den excentriska familjen Robinson i framtiden. Där får han vara med om många tokiga uppfinningar och äventyr tillsammans med Wilbur Robinson. Men illasinnade Doris hotar att sabotera allt.

Med en speltid på 1 timme och 35 minuter är Familjen Robinson perfekt att streama en mysig kväll. Det är en feelgood-film fylld med humor, spännande animation och en varm historia. Perfekt för barn och vuxna att se tillsammans!

Varför streama Familjen Robinson på svenska?

Här är några skäl att streama den svensk-dubbade versionen av Familjen Robinson:

 • Roliga röster och skådespelare
 • Lättare för barn att följa handlingen
 • Njut helt utan att behöva läsa text
 • Upplev känslorna i karaktärernas röster
 • Perfekt familjefilm på svenska

Så poppa popcorn, samla familjen och tryck play för att streama Familjen Robinson på svenska! Det finns massor av skratt, spänning och feelgood-känslor att uppleva i denna moderna Disneyklassiker.

Familjen Robinson

Hela filmen Familjen Robinson på nätet

Letar du efter en rolig och spännande familjefilm att se? Då ska du streame hela filmen Familjen Robinson på nätet. Denna animerade komedi från Walt Disney Pictures från 2007 är perfekt underhållning för både stora och små.

Filmen handlar om Lewis, en uppfinningsrik föräldralös pojke som hamnar hos den excentriska familjen Robinson i framtiden efter en tidsresa. Där får han uppleva många tokiga och roliga äventyr tillsammans med Wilbur Robinson, samtidigt som skurken Doris hotar att sabotera allt.

Med en speltid på ca 95 minuter är Familjen Robinson lagom lång för en trevlig filmmys. Det finns massor av skratt, spänning och en feelgood-känsla som passar utmärkt för en familjekväll.

Varför streama hela filmen?

Här är några skäl att streama Familjen Robinson i sin helhet:

 • Få den fullständiga filmupplevelsen
 • Njut av handlingen från början till slut
 • Inga reklamavbrott som stör
 • Perfekt längd för en mysig kväll
 • Roligare att se tillsammans och kommentera

Så poppa popcornen och samla familjen för en trevlig och underhållande filmmys! Med hela filmen Familjen Robinson på nätet kan ni skratta och färdas till framtiden tillsammans.

Se Familjen Robinson i Sverige

Är du i Sverige och letar efter en rolig familjefilm att se? Då rekommenderar vi att du ser Familjen Robinson, den populära Disneyfilmen från 2007. Tack vare streaming går det utmärkt att se den svensk-dubbade versionen av filmen här i Sverige.

Handlingen följer den föräldralösa killen Lewis som efter en tidsresa hamnar hos familjen Robinson i framtiden. Där upplever han många spännande och roliga äventyr tillsammans med Wilbur Robinson, samtidigt som skurken Doris hotar att sabotera allt.

Familjen Robinson är fylld med humor, överraskningar och en feelgood-känsla som gör den till perfekt familjefilm att se i Sverige. Filmen har en speltid på ca 95 minuter så den är inte för lång för barnen.

Varför se Familjen Robinson i Sverige?

Här är några skäl att se den svensk-dubbade versionen av Familjen Robinson om du är i Sverige:

 • Roliga röster och skådespelare
 • Bekvämt att se på svenska
 • Ingen väntan på biopremiär
 • Perfekt längd för en mysig familjekväll
 • Njut av Disneymagin

Så samla ihop familjen för en härlig filmmys med popcorn och skratt! Genom streaming kan ni enkelt se Familjen Robinson i Sverige och få en trevlig och underhållande upplevelse tillsammans.

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2668
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Familjen Robinson med ett 6.9 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 6.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Familjen Robinson. Betyget 6.9 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Familjen Robinson med ett betyg på 6.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 35m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.9 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.9 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

RevJace

Familjen Robinson Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.9 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Familjen Robinson med medelbetyget 6.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!