alt

Titta på Faraon 1966 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
69
Betyg
calendar1966
time2h 55m

Skådespelare

Actor Barbara Brylska

Barbara Brylska

Actor Kazimierz Opaliński

Kazimierz Opaliński

Actor Ewa Krzyżewska

Ewa Krzyżewska

Actor Mieczysław Voit

Mieczysław Voit

Actor Stanisław Milski

Stanisław Milski

Actor Leonard Andrzejewski

Leonard Andrzejewski

Actor Ryszard Ronczewski

Ryszard Ronczewski

Actor Jerzy Zelnik

Jerzy Zelnik

Siehe auch

Faraon Dreamfilm 1966

Är du sugen på att titta på den polska dramaserien Faraon från 1966? Den här serien utspelar sig i det forntida Egypten och följer farao Ramses XIII som bestiger tronen efter sin fars död. Serien följer hans kamp för att behålla makten och ena landet samtidigt som prästerskapet konspirerar mot honom. Faraon är baserad på nobelpristagaren Bolesław Prus roman med samma namn och är en av de mest kända polska TV-serierna genom tiderna.

Faraon hade premiär den 11 mars 1966 på den polska TV-kanalen TVP1. Serien producerades av produktionsbolaget Zespół Filmowy "Kadr" och regisserades av Jerzy Kawalerowicz. Den fick mycket god kritik för sin storslagna scenografi och kostymdesign som verkligen förde tittaren tillbaka till det forntida Egypten. Många hyllar också de starka skådespelarinsatserna.

Om du vill titta på Faraon gratis online med svensk text så kan du göra det på Swefilmer. Där kan du streama Faraon svenska i hög kvalitet. Det enda du behöver är ett konto på Swefilmer och en internetuppkoppling så kan du börja streama film gratis på nolltid.

Swefilmer är en utmärkt sajt för att streama film gratis på svenska. De har ett stort utbud av filmer och serier i bra kvalitet med svensk text. Du kan enkelt söka upp din favoritfilm eller serie och börja streama online direkt i din webbläsare. Det behövs ingen extra mjukvara eller nedladdning.

Faraon

Titta Faraon Gratis Sverige

Om du är sugen på lite drama i världsklass så ska du inte missa polska TV-serien Faraon från 1966 med Jerzy Zelnik i huvudrollen som farao Ramses XIII. Den utspelar sig i det antika Egypten och skildrar maktkampen kring tronen samtidigt som prästerskapet smider planer i det fördolda.

Faraon är baserad på romanen med samma namn av nobelpristagaren Bolesław Prus. Den gavs ut 1895 och är ett verklighetsbaserat drama som utforskar de politiska intrigerna i det antika Egypten. TV-serien från 1966 följer boken väldigt nära och har hyllats för sina detaljrika miljöskildringar som verkligen får Egypten under faraonernas tid att komma till liv.

Regissören Jerzy Kawalerowicz gjorde ett fantastiskt jobb med att överföra Prus roman till filmduken. Han lyckades skapa en serie som både underhåller och är historiskt trovärdig. Scenografin och kostymerna är omsorgsfullt framtagna för att skildra Egypten under 1300-talet f.Kr. De starka skådespelarinsatserna förstärker känslan av att kliva rakt in i det förgångna.

Streama Faraon Svenska Swefilmer

Är du sugen på att se den polska TV-klassikern Faraon från 1966? Nu behöver du inte längre leta efter DVD:n eller vänta på att den ska visas på TV. Du kan enkelt streama Faraon svenska online på Swefilmer.

Swefilmer har det mesta du kan önska när det kommer till gratis film online. De erbjuder tusentals titlar, allt från de senaste biofilmerna till klassiska favoriter som Faraon. Du streamar film gratis direkt i webbläsaren utan nedladdning.

För att streama film gratis på Swefilmer behöver du skapa ett konto. Det tar bara någon minut och är helt gratis. Sedan kan du söka upp Faraon och trycka på play. Swefilmer har Faraon swesub så du kan njuta av den klassiska serien med svensk text.

Strömmande film i webbläsaren är superpraktiskt. Du kan pausa och återuppta visningen när du vill. Swefilmer fungerar på dator, surfplatta och mobil så du kan titta på film gratis online var du än befinner dig.

Faraon Helfilm Swesub Online

Den polska TV-serien Faraon från 1966 är en riktig pärla för historieintresserade. Den utspelar sig i det antika Egypten under farao Ramses XIII:s styre och skildrar maktstrider och religiösa konflikter.

Serien baseras på romanen Faraon av Bolesław Prus som gavs ut 1895. Boken skildrar de politiska intriger som pågick under det Nya riket i Egypten på 1300-talet f.Kr. TV-serien är trogen boken och ger en detaljerad bild av livet vid det egyptiska hovet under faraonernas tid.

Tack vare Swefilmer kan du nu streama Faraon svenska online och se hela serien via strömning. Swefilmer erbjuder Faraon med swesub så du kan följa handlingen på svenska. Det enda du behöver för att se hela den klassiska serien är ett konto på Swefilmer och en internetuppkoppling.

Faraon från 1966 är ett absolut must-see för den som är intresserad av antikens Egypten och dess politiska maktspel. Swefilmer gör det möjligt att uppleva den här TV-pärlan online.

Faraon

Faraon Swefilmer Drama Från 1966

Är du sugen på dramatik i världsklass? Då ska du inte missa att streama den polska TV-serien Faraon från 1966 på Swefilmer. Serien utspelar sig i det antika Egypten under farao Ramses XIII:s styre och skildrar maktstriderna kring tronen.

Faraon följer nobelpristagaren Bolesław Prus roman med samma namn från 1895 väldigt nära. Romanen är känd för sina detaljerade skildringar av det politiska spelet i Egypten under 1300-talet f.Kr. Den här TV-bearbetningen från 1966 fångar samma känsla med påkostade miljöer och kostymer.

I huvudrollen som farao Ramses XIII ser vi den polske skådespelaren Jerzy Zelnik. Han gör ett fantastiskt jobb med att gestalta den unge regenten som måste balansera olika politiska fraktioner för att behålla makten. Även de övriga rollerna är starkt besatta.

Så om du gillar historiskt drama av högsta klass ska du inte missa att streama Faraon gratis på svenska på Swefilmer. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt i webbläsaren.

Se Faraon Svenska Stream Online

Den polska TV-serien Faraon från 1966 är ett drama i världsklass som utspelar sig i det antika Egypten. Serien skildrar den unge farao Ramses XIII:s kamp för att behålla makten och ena landet.

Faraon bygger på nobelpristagaren Bolesław Prus roman med samma namn från 1895. Boken är känd för sina detaljrika skildringar av intrigerna vid det egyptiska hovet under faraonernas tid. TV-serien från 1966 är mycket trogen boken och tar tittaren med på en resa till 1300-talet f.Kr.

Regissören Jerzy Kawalerowicz lyckades fånga bokens anda på ett fantastiskt sätt. Miljöerna och kostymerna för tankarna till det antika Egypten och skådespelarna gör verkligen rollerna levande.

Nu kan du streama Faraon gratis online på svenska via Swefilmer. De erbjuder hela serien med swesub så du kan följa handlingen på svenska. Det enda du behöver för att se Faraon är ett konto på Swefilmer och internetuppkoppling.

För drama i världsklass ska du streama Faraon svenska på Swefilmer. Upplev den hyllade polska TV-klassikern från 1966 online!

10 liknande filmer:

  1. Kitbull
  2. Snöns brödraskap
  3. The Holdovers
  4. Saltburn
  5. Fifty Shades of Grey
  6. Interstellar
  7. Gran Turismo
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Titanic
  10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 69
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.8 antyder att Faraon är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Faraon. Betyget 6.8 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Drama , se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 55m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att Faraon är ett måste för fans av genren.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.8 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.8 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Faraon med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Faraon Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

The Wolf of Wall Street

Apornas planet: Uppgörelsen