alt

Titta på Fast & Furious: Hobbs & Shaw 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.9
6 838
Betyg
calendar2019
time2h 17m
Ända sedan den hårdkokte polisen Hobbs, en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw, en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte på varandra i "Fast & Furious 7" har duon konstant slagits mot, häcklat och försökt överglänsa varandra på alla tänkbara sätt. Men när den cybergenetiskt förbättrade anarkisten Brixton får kontroll över ett förödande biologiskt vapen som kan förändra mänsklighetens framtid för alltid - och får övertaget över en briljant och orädd avhoppad MI6-agent, som råkar vara Shaws syster - tvingas dessa två svurna fiender samarbeta för att stoppa den ende som kanske är ännu tuffare än vad de är.

Skådespelare

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Actor Helen Mirren

Helen Mirren

Actor Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Actor Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Actor Kevin Hart

Kevin Hart

Actor Idris Elba

Idris Elba

Actor Cliff Curtis

Cliff Curtis

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw streama online

Är du sugen på att streama den senaste filmen i Fast & Furious-serien? I Hobbs & Shaw får vi följa Dwayne "The Rock" Johnson och Jason Statham när de tillsammans måste stoppa ett hot mot mänskligheten. Filmen släpptes den 1 augusti 2019 och går nu att titta på gratis och helt lagligt online.

På Dreamfilm kan du streama Hobbs & Shaw med svensk text. Det är enkelt och smidigt att titta - filmen går att se direkt i webbläsaren på datorn eller via appen på mobilen eller surfplattan. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

Handlingen i Hobbs & Shaw

Handlingen utspelar sig efter händelserna i Fast & Furious 8. Agent Hobbs och Shaw blir tvungna att samarbeta för att stoppa Brixton, en cybergenetiskt förstärkt terrorist. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr över hela världen för att rädda mänskligheten från undergång.

Förvänta dig mycket action och explosionsrika scener när Hobbs och Shaw jagar Brixton. Dwayne Johnson och Jason Statham kompletterar varandra väl och skapar många roliga och spännande scener tillsammans.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Titta på filmen gratis swesub svenska

På Dreamfilm kan du alltså titta på Hobbs & Shaw gratis online med svensk text. Filmen är 139 minuter lång och går att se direkt via webbläsaren på datorn.

För att streama behöver du skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du njuta av filmen i full längd och hög kvalitet. Det finns inga dolda avgifter eller krav på att ange kreditkortsnummer för att registrera dig.

Hobbs och Shaw är den perfekta filmen att titta på en fredagskväll med popcorn, läsk och godis. 2 timmar med action och humor flyger förbi!

Så streamar du Hobbs & Shaw på bästa sätt

För bästa tittarupplevelse rekommenderar vi att använda en modern webbläsare som Chrome eller Firefox. Filmen streamas i HD-kvalitet med 1080p upplösning.

Ha en stabil internetuppkoppling på minst 10 Mbit/s för att undvika buffering. Anslut via kabel eller ett 5Ghz WiFi-nätverk för bäst prestanda.

Streama Hobbs & Shaw från mobilen gratis

Utöver datorn kan du även streama Hobbs & Shaw gratis från mobilen eller surfplattan. Det finns dedikerade appar för iOS och Android för enkel åtkomst till Dreamfilms filmbibliotek.

Apparna fungerar precis som webbsidan - logga in på ditt konto så kan du direkt börja titta på filmer. All streaming sker över internet, så se till att ha bra täckning eller ett stabilt WiFi-nätverk.

 • Lagra gärna ner filmer och serier offline. Då kan du titta även utan internetuppkoppling!
 • Använd hörlurar för bästa ljudupplevelse och för att inte störa omgivningen.

Streama var du än är

Oavsett om du är hemma i soffan, på tåget till jobbet eller väntar på flyget på Arlanda - med Dreamfilms appar kan du streama Hobbs & Shaw var du än befinner dig. Filmbiblioteket är tillgängligt så länge du har internetaccess.

Det smidiga gränssnittet gör det lätt att söka efter filmer och att starta upp uppspelningen. En perfekt underhållning att ha i fickan!

Se aktionsfilmen Hobbs & Shaw på nätet

Som en del i det explosiva Fast & Furious-universumet levererar Hobbs & Shaw precis vad man kan förvänta sig - välgjord action med häftiga biljakter och slagsmål. Dwayne "The Rock" Johnson och Jason Statham kompletterar varandra väl med sin fysiska närvaro och komiska kemi.

Jakten på den cyberförstärkta terroristen Brixton (Idris Elba) för de två ovänner Hobbs och Shaw jorden runt - från London till Samoa och Ryssland. Förvänta dig scener med adrenalinstinna biljakter, nedslag från helikoptrar och en och annan explosion.

Hobbs & Shaw är den ultimata actionfesten - en riktig popcornfilm fylld med humor och spänning.

Ingen biobiljett behövs

Det bästa är att du kan se aktionsfilmen Hobbs & Shaw helt gratis online på Dreamfilm. Ingen biobiljett eller nedladdning krävs - streama filmen direkt via webbläsaren eller appen!

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Streama filmen med Dwayne Johnson full HD

På Dreamfilm kan du streama Hobbs & Shaw i full HD-kvalitet med skådespelare som Dwayne "The Rock" Johnson, Jason Statham och Idris Elba. Filmen går att se helt gratis online med svensk text.

Tjänsten har flest filmer och serier i HD-format med 1080p upplösning. Så du kan njuta av Hobbs & Shaw med crispa, detaljrika bilder och surroundljud.

Oavsett om du tittar via dator, mobil eller surfplatta går det att uppleva filmen i full högupplöst kvalitet. Det enda du behöver är en snabb internetuppkoppling för att undvika hackig uppspelning.

Enastående bild- och ljudkvalitet

Tack vare HD-formatet kommer miljöer, fordon och skådespelare verkligen till sin rätt i Hobbs & Shaw. Du missar inga detaljer i actionscener eller viktiga dialoger.

Upplev knivskarpa bilder med realistiska färger och kontraster. Ljudet är också framtaget för surroundsystem för en bioliknande upplevelse.

Se filmen med Jason Statham gratis 2019

I Hobbs & Shaw får vi se Jason Statham i ett av sina mest ikoniska actionroller någonsin. Som Deckard Shaw levererar han övertygande stunts och nävkampsscener mot Dwayne Johnson.

Tack vare Dreamfilm kan du se denna actionfyllda film med Jason Statham helt gratis. Filmen släpptes 2019 och har nu premiär online med svensk text och full HD-kvalitet.

Skapa ett konto och börja streama Hobbs & Shaw redan ikväll! Upplev Jason Stathams explosiva roll tillsammans med Dwayne "The Rock" Johnson från början till slut utan avbrott.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6838
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Fast & Furious: Hobbs & Shaw med betyget 6.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Betyget 6.9 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Fast & Furious: Hobbs & Shaw med ett betyg på 6.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 17m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

superMice

Fast & Furious: Hobbs & Shaw Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.9 bekräftar detta.
avatar

MovieFilmer

Fast & Furious: Hobbs & Shaw Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.