alt

Titta på Fight Club 1999 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.4
28 131
Betyg
calendar1999
time2h 19m
Brad Pitt och Edward Norton gör två knockoutbra roller i denna häpnadsväckande och originella thriller med ironisk underton av David Fincher, regissören till Seven. Norton spelar Jack, en kroniskt sömnlös man som desperat försöker fly sitt olidligt tråkiga liv. Men så möter han Tyler Durden (Pitt) en karismatisk tvålförsäljare med en snedvriden filosofi. Tyler menar att självförbättring är för de svaga - det är självdestruktion som verkligen gör livet värt att leva. Inom kort är Jack och Tyler i full gång med att mörbulta varandra på en parkeringsplats. Ett renande slagsmål med en endorfinkick utan dess like. För att introducera andra män i denna enkla lycka av fysiskt våld bildar Jack och Tyler en hemlig "Fight Club" som snabbt blir omåttligt populär. Men en hemsk överraskning väntar Jack, en sanning som kommer att förändra allt... Filmen innehåller också kommentarer av David Fincher, Brad Pitt, Edward Norton och Helena Bonham Carter.

Skådespelare

Actor Edward Norton

Edward Norton

Actor Jared Leto

Jared Leto

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Actor Holt McCallany

Holt McCallany

Actor Eion Bailey

Eion Bailey

Actor Richmond Arquette

Richmond Arquette

Actor Matt Winston

Matt Winston

Officiell trailer

Siehe auch

Fight Club Sverige

Om du älskar thrillern Fight Club med Brad Pitt och Edward Norton i huvudrollerna, så finns den nu tillgänglig för digital streaming på swe-filmer.se. Regisserad av den legendariske David Fincher, är det här en mörk, visuellt stilfull och djupt filosofisk film som utmanar våra uppfattningar om maskulinitet, konsumtion och samhällets normer.

I Fight Club får vi följa Jack, en kroniskt sömnlös kontorsarbetare som desperat försöker fly sitt tråkiga och meningslösa liv. Allt förändras när han träffar den karismatiska tvålförsäljaren Tyler Durden (Brad Pitt). Tillsammans skapar de en hemlig "Fight Club" där män möts för att slå varandra i syfte att uppleva den renande känslan av fysiskt våld.

Filmen är full av ironiska kommentarer om det moderna samhället och våra tomma konsumtionsvanor. Edward Nortons subtila och komplexe prestation som Jack är magisk, medan Brad Pitt är lika karismatisk som han är skrämmande som den destabiliserande Tyler.

Om du ännu inte har sett Fight Club, eller vill se den igen, så rekommenderar vi starkt att du strömmar den på swe-filmer.se. Här kan du njuta av denna klassiska thriller i bekvämligheten av ditt eget hem, helt gratis.

Fight Club

Fight Club Streama online

Vill du se Fight Club online? På swe-filmer.se kan du streama filmen i sin helhet, helt gratis. Oavsett om du ser den för första gången eller vill se den igen, så är swe-filmer.se den perfekta platsen att göra det på.

Filmen hade premiär 1999 och har sedan dess blivit en kultklassiker. Regisserad av den talangfulla David Fincher, är Fight Club en visuellt stilfull och psykologisk thriller som blandar svart humor med djupa existentiella frågor.

Edward Norton gör en otrolig insats som Jack, en man som finner sin frihet och mening i livet genom den hemliga "Fight Club" han skapar tillsammans med den karismatiska Tyler Durden, spelad av Brad Pitt. Deras resa är full av oväntade vändningar och skrämmande insikter om vår konsumtionsbaserade tillvaro.

Streama Fight Club på swe-filmer.se och låt dig uppslukas av denna mästerverk i modern filmhistoria. Upplev spänningen, humor och djup filosofi i bekvämligheten av ditt eget hem, helt gratis.

Fight Club Gratis streama

Är du sugen på att se Fight Club, men vill göra det utan att behöva betala? På swe-filmer.se kan du streama filmen helt gratis. Oavsett om du vill se den för första gången eller upprepa en klassiker, så har du nu möjligheten att göra det utan någon kostnad alls.

Fight Club är en film som verkligen sätter tänderna i viktiga samhällsfrågor. Regissören David Fincher använder thrillern som en plattform för att kommentera vårt moderna, konsumtionsinriktade samhälle på ett både underhållande och tankeväckande sätt.

Edward Norton och Brad Pitt levererar fantastiska prestationer som Jack och Tyler Durden, två män som skapar en hemlig kamp-klubb där de kan utforska sina mest primitiva instinkter. Deras komplexa relation driver handlingen framåt mot en oväntad klimax.

Streama Fight Club gratis på swe-filmer.se och låt dig uppslukas av denna mästerverk i modern filmhistoria. Upplev spänningen, svarta humorn och de existentiella frågorna som filmen väcker - allt utan att behöva betala en enda krona.

Titta på Fight Club 1999

Har du ännu inte sett kultklassikern Fight Club från 1999? Då har du nu chansen att göra det på swe-filmer.se, där du kan titta på filmen i sin helhet, helt gratis. Regisserad av den talangfulla David Fincher, är det här en mörk, visuellt stilfull och filosofisk thriller som kommer att sätta igång dina tankar.

I Fight Club får vi följa kontorsarbetaren Jack, spelad av Edward Norton, som desperat försöker fly sitt tråkiga liv. Allt förändras när han möter den karismatiska tvålförsäljaren Tyler Durden, gestaltad av Brad Pitt. Tillsammans skapar de en hemlig "Fight Club" där män möts för att slåss och uppleva den renande känslan av fysiskt våld.

Filmen är full av ironiska kommentarer om konsumtion, maskulinitet och samhällets normer. Edward Norton och Brad Pitt är fantastiska i sina respektive roller, och deras komplexa dynamik driver handlingen framåt mot en oväntad climax.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och titta på Fight Club 1999 redan idag. Upplev denna klassiska thriller i bekvämligheten av ditt eget hem, helt gratis.

Fight Club

Fight Club Film gratis

Vill du se Fight Club, men vill göra det utan att behöva betala? Då rekommenderar vi starkt att du besöker swe-filmer.se, där du kan strömma filmen helt gratis. Oavsett om du är ny för filmen eller vill se den igen, så är swe-filmer.se det perfekta stället att göra det på.

Fight Club är en mörk, visuellt stilfull och filosofisk thriller från 1999, regisserad av David Fincher. Den följer kontorsarbetaren Jack, spelad av Edward Norton, som skapar en hemlig "Fight Club" tillsammans med den karismatiska tvålförsäljaren Tyler Durden, gestaltad av Brad Pitt.

Filmen är fylld med ironiska kommentarer om konsumtion, maskulinitet och samhällets normer. Edward Norton och Brad Pitt levererar fantastiska prestationer, och deras komplexa dynamik driver handlingen framåt mot en oväntad och häpnadsväckande climax.

Så om du vill se Fight Club utan att behöva betala, gå då in på swe-filmer.se och streama den gratis redan idag. Upplev denna klassiska thriller i all sin mörka skönhet, helt utan kostnad.

Rollistan Fight Club

Fight Club har en imponerande rollista med några av Hollywoods mest talangfulla skådespelare. I huvudrollerna ser vi Edward Norton som Jack och Brad Pitt som Tyler Durden, två män som tillsammans skapar den hemliga "Fight Club".

 • Edward Norton as Jack
 • Brad Pitt as Tyler Durden
 • Helena Bonham Carter as Marla Singer
 • Meat Loaf as Robert Paulson
 • Zach Grenier as Richard Chesler
 • Richmond Arquette as Messenger

Utöver dessa har filmen också med flera andra fantastiska skådespelarinsatser, som alla bidrar till att skapa denna mörka, filosofiska och visuellt häpnadsväckande thriller.

Oavsett om du är ny för Fight Club eller är en stor fan, så bör du uppleva denna filmklassiker genom att strömma den på swe-filmer.se. Här kan du se Edward Norton, Brad Pitt och resten av den talangfulla ensemblen leverera minnesvärda prestationer, helt gratis.

Upplev kultklassikern Fight Club gratis på swe-filmer.se

Om du är sugen på att se den mörka, filosofiska thrillern Fight Club, då är swe-filmer.se platsen för dig. Här kan du streama denna kultklassiker från 1999 helt gratis, oavsett om du vill se den för första gången eller upprepa en favorit. Regisserad av David Fincher och med Edward Norton och Brad Pitt i huvudrollerna, är Fight Club full av ironiska kommentarer om konsumtion, maskulinitet och samhällets normer. Upplev spänningen, humorn och de djupa frågorna som filmen väcker, helt utan kostnad, genom att besöka swe-filmer.se. Vad väntar du på? Titta på Fight Club redan idag!

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 28131
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 8.4 tyder på att Fight Club är ett måste för fans av Drama.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Fight Club. Betyget 8.4 talar för sig själv
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 19m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

mukasso

En Fight Club med ett betyg på 8.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 8.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8.4 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 8.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 8.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.