Titta på First Blood 1982 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.5
5 837
Betyg
calendar1982
time1h 33m
John Rambo är en veteran från Vietnam-kriget. Han luffar runt i Amerika och hälsar på sina vänner från kriget. En dag hamnar han i en bortglömd stad. Stadens sheriff är inte alls glad över att ha fått en främling i staden. Han uppmanar honom att omedelbart lämna staden. När John Rambo vägrar arresteras han av sheriffen. Men Rambo tänker inte låta sig fångas så lätt. Med hjälp av sina krigskunskaper från Vietnam rymmer han.

Skådespelare

Actor Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Actor Brian Dennehy

Brian Dennehy

Actor David Caruso

David Caruso

Actor Bruce Greenwood

Bruce Greenwood

Actor Richard Crenna

Richard Crenna

Actor Bill McKinney

Bill McKinney

Actor Alf Humphreys

Alf Humphreys

Actor John McLiam

John McLiam

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm First Blood 1982 streama online

First Blood är en amerikansk actionfilm från 1982 baserad på boken med samma namn av David Morrell. Filmen regisserades av Ted Kotcheff och har Sylvester Stallone i huvudrollen som Vietnamveteranen John Rambo. First Blood släpptes på bio den 22 oktober 1982 och blev en stor succé världen över. Filmen cementerade Sylvester Stallone som en actionskådespelare och gav upphov till en hel filmserie.

Har du inte sett First Blood än så finns nu ett perfekt tillfälle! Sedan 22 oktober 1982 då den hade biopremiär så har filmen blivit något av en klassiker inom actiongenren. Dreamfilm erbjuder möjligheten att streama First Blood 1982 online helt gratis och på svenska med text. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att streama på.

Att streama klassiska filmer som First Blood 1982 gratis online är det perfekta sättet för filmentusiaster att få en nostalgisk upplevelse. Eller om du aldrig sett filmen förut så är det ett utmärkt sätt att ta del av en riktig milstolpe inom actiongenren helt gratis!

First Blood

Se hela First Blood 1982 film gratis

Saknar du möjligheten att se riktigt bra filmer helt gratis? Med Dreamfilms streamingtjänst kan du se hela First Blood 1982 film online i full längd - helt gratis! Genom att streama First Blood 1982 gratis på nätet får du tillgång till filmen när du vill och var du vill, så länge du har en internetuppkoppling.

First Blood regisserades av Ted Kotcheff och hade biopremiär redan 1982 med Sylvester Stallone i huvudrollen som den före detta Vietnam-veteranen John Rambo. Rambo är på genomresa i en liten stad i USA då han arresteras av den lokala polisen. Det hela trappas snabbt upp till en intensiv actionthriller när Rambo flyr in i skogen och polisstyrkan jagar honom. Ett riktigt actionmästerverk!

Så passa på och streama First Blood 1982 gratis i sin helhet redan idag. Upplev denna klassiker inom actiongenren bekvämt från din dator, surfplatta eller mobil enhet. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

Hur man streamar First Blood 1982 film gratis

Är du sugen på att se actionklassikern First Blood med Sylvester Stallone helt gratis online? Det är enkelt att streama First Blood 1982 film gratis - och du behöver inte ens registrera dig eller ange några kortuppgifter för att komma igång.

För att streama First Blood 1982 gratis behöver du bara gå till Dreamfilms hemsida och söka upp filmen. Klicka sedan på "Spela upp" knappen så startar filmen direkt i din webbläsare! Du kan pausa, spola framåt och bakåt precis som på en vanlig streamingtjänst. Allt helt gratis och lagligt.

Att titta på First Blood 1982 film gratis online går alltså smidigt och enkelt via Dreamfilm. Filmen går att se i full längd och med svensk text för att göra upplevelsen ännu bättre. Så om du är sugen på lite nostalgisk action från 1982 så vet du vad du ska göra - streama First Blood gratis redan idag!

Var kan man streama First Blood gratis på svenska

Letar du efter ett smidigt sätt att streama First Blood 1982 gratis på svenska? Då är streamingtjänsten Dreamfilm rätt plats för dig. Här kan du titta på klassiska filmer som First Blood helt gratis, och dessutom med svensk text.

First Blood från 1982 var Sylvester Stallones stora genombrott som actionhjälte. I filmen får vi följa Vietnam-veteranen John Rambo som hamnar i bråk med den lokala polisen i en liten amerikansk stad. Det hela eskalerar snabbt till en intensiv jakt ute i skogen. Spännande action från början till slut!

För att streama First Blood gratis med svensk text behöver du bara skapa ett gratis konto på Dreamfilm och sedan kan du börja titta direkt. Filmen går att se i full längd och i hög kvalitet. Perfekt för en nostalgisk filmafton hemma i soffan!

First Blood

Se First Blood 1982 dreamfilm swesub online

Är du sugen på att se actionklassikern First Blood från 1982 med Sylvester Stallone? På Dreamfilm kan du streama First Blood 1982 helt gratis online med swesub, alltså svensk text. Perfekt om du villuppleva den här klassikern på svenska!

First Blood handler om Vietnam-veteranen John Rambo som hamnar i bråk med polisen i en liten stad i USA. Snart utbryter en intensiv jakt ute i skogen när Rambo flyr från de lokala polisstyrkorna. Mycket action och spänning från start till mål!

För att titta på First Blood 1982 swesub gratis online behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm. Sedan kan du börja streama First Blood 1982 direkt i hög kvalitet och med svensk text. Perfekt för en nostalgitripp eller om du aldrig sett den här klassikern förut.

Streama First Blood 1982 gratis i Sverige

Vill du streama First Blood 1982 gratis i Sverige? Då ska du veta att det går utmärkt att se den här actionklassikern från 1982 helt lagligt och gratis online. Allt du behöver är ett konto på streamingtjänsten Dreamfilm.

Dreamfilm kan du titta på First Blood 1982 film i full längd och dessutom med svensk textning. Perfekt om du vill få den riktigt autentiska upplevelsen av den här tidiga Sylvester Stallone-rullen. Få saker slår att streama klassiska actionfilmer gratis!

Så skapa ett konto på Dreamfilm redan idag så kan du börja streama First Blood 1982 i Sverige när du vill och var du vill, så länge du har internetuppkoppling. Det kostar ingenting att streama filmen gratis. Njut av actionnostalgi när den är som bäst!

Titta på First Blood 1982 swe-filmer gratis

Älskar du klassiska actionfilmer men tröttnat på dyra streamingtjänster? Då ska du veta att du kan titta på First Blood 1982 gratis på nätet! Swe-filmer-sajten Dreamfilm erbjuder streaming av massor av filmer, däribland actionklassikern First Blood från 1982.

First Blood med Sylvester Stallone i huvudrollen som Vietnam-veteranen John Rambo som hamnar i bråk med polisen i en liten amerikansk småstad. Snart utbryter ett drama när Rambo flyr ut i skogen med polisen hack i häl. Intensiv action från början till slut!

För att streama First Blood 1982 gratis behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm. Sedan kan du börja titta direkt online och uppleva den här riktiga actionklassikern från 1982. Perfekt för en nostalgisk kväll framför skärmen!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 5837
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.5 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.5 bevisar First Blood att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

universalz

Betyget 7.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se First Blood. Betyget 7.5 talar för sig själv
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 33m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 33m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.5 tyder på att First Blood är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.5 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

matixd

First Blood Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.5 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

First Blood Betyget 7.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.