alt

Titta på Frost 2013 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.3
15 923
Betyg
calendar2013
time1h 42m
En profetia lägger ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Prinsessan Anna måste därför slå sig samman med den våghalsige bergsmannen Kristoff, och tillsammans ge sig av för att hitta Annas syster, Snödrottningen Elsa och få ett slut på den iskalla förtrollningen. På vägen möter de extrem kyla och mystiska odjur, och får kämpa mot naturens element för att rädda sitt kungadöme.

Skådespelare

Actor Ciarán Hinds

Ciarán Hinds

Actor Josh Gad

Josh Gad

Actor Kristen Bell

Kristen Bell

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Edie McClurg

Edie McClurg

Actor Fred Tatasciore

Fred Tatasciore

Actor Idina Menzel

Idina Menzel

Actor Robert Pine

Robert Pine

Officiell trailer

Siehe auch

Frost stream online gratis

Är du på jakt efter en riktigt bra familjefilm att se? Då ska du inte missa animationsfilmen Frost från 2013 som nu går att streama online gratis med svensk text. Filmen utspelar sig i det fiktiva kungariket Arendelle och handlar om systrarna Elsa och Anna. Elsa har magiska krafter som gör att hon kan framkalla snö och is, men hennes krafter är också farliga. När hon råkar sätta riket i evig vinter är det upp till Anna att rädda sitt kungarike.

Frost släpptes på bio redan 2013 men har blivit något av en modern klassiker tack vare sina starka kvinnliga huvudrollsinnehavare, catchiga musiknummer och vackra animation. Nu har du chansen att streama Frost gratis online med svensk text!

Frost

Frost svensk text streama

När Frost hade biopremiär blev den en omedelbar succé som drog in över 1 miljard dollar globalt. Anledningen är uppenbar när man ser filmen - den är underhållande, spännande och har massor med humor. Musiken och sångerna är också otroligt catchiga och blev snabbt väldigt populära.

I rollerna som systrarna Elsa och Anna hör vi Idina Menzel och Kristen Bell som med sina starka röster verkligen lyfter sina karaktärer. Även stödrollerna är välskrivna och roliga, som snömannen Olaf och renen Sven.

Så om du inte har sett Frost än eller bara vill se den igen rekommenderar vi starkt att du streamar den gratis online. Filmen finns att se med svensk text så hela familjen kan njuta.

Frost gratis online swesub

 • Catchiga sånger
 • Fantastisk animation
 • Underhållande historia

Frost utspelar sig i det fiktiva nordiska kungadömet Arendelle där prinsessan Elsa har fötts med magiska vinterkrafter. Hennes yngre syster Anna vet inte om hennes krafter, men när de av misstag avslöjas sätter Elsa hela kungariket i evig vinter.

Annas uppgift blir nu att rädda sitt kungarike från den eviga vintern och samtidigt rädda sin syster. På vägen träffar hon olika roliga figurer som snömannen Olaf, renen Sven och isleverantören Kristoff.

Filmen vann bland annat en Oscar för Bästa animerade film och har nästintill perfekt betyg på Rotten Tomatoes. Så missa inte chansen att streama Frost gratis online!

Se Frost swefilmer stream

När Walt Disney släppte animationsfilmen Frost (engelsk titel Frozen) 2013 blev den genast en av deras största biosuccéer genom tiderna. Filmen drog in över 1 miljard dollar, vann 2 Oscars och har blivit älskad av barn över hela världen.

Anledningen till populariteten är uppenbar. Frost har allt en riktigt bra familjefilm behöver - catchiga sånger som fastnar på hjärnan, roliga bifigurer, vacker animation och framförallt en riktigt bra historia om systrarna Anna och Elsa.

Frost är en modern klassiker som barn och vuxna älskar

Så har du inte sett den än eller bara vill se om den igen rekommenderar vi starkt att du kollar in Frost på swefilmer där den går att streama online helt gratis med svenskt tal. Det är bara att trycka play och njuta!

Frost

Frost hela filmen dreamfilm

Animationsfilmer brukar ofta handla om djur eller bilar, men i fallet med Frost får vi istället följa två systrar med olika magiska krafter. Filmen utspelar sig i det fiktiva nordiska landet Arendelle där prinsessan Elsa är född med kraften att framkalla snö och is.

Hennes krafter är dock farliga och när hon råkar sätta hela sitt kungarike i evig vinter måste hennes syster Anna ge sig ut på ett äventyr för att rädda allt och alla. På vägen träffar hon en rad färgstarka och roliga figurer som gör resan extra underhållande.

Så om du gillar snö, magiska krafter och catchiga sånger är Frost en given film att se för hela familjen. Kolla in den gratis på Dreamfilm!

Frost gratis film swefilmer

När animationsfilmen Frost (Frozen på engelska) hade premiär 2013 blev den en av Disneys största biosuccéer någonsin. Anledningen var den catchiga musiken, roliga karaktärerna och den spännande historien om systrarna med magiska krafter.

Frost är en riktigt bra familjefilm för barn i alla åldrar

Elsa är född med kraften att kunna framkalla snö och is med sina händer. Hennes yngre syster Anna vet dock inte om hennes krafter, så när de av misstag avslöjas och Elsa råkar sätta hela sitt kungadöme i evig vinter åker allt åt skogen.

Nu måste Anna ge sig iväg på ett farofyllt äventyr för att rädda sitt kungarike och sin syster från den eviga vintern. På vägen träffar hon bland annat snömannen Olaf och Kristoff med sin ren Sven.

Så vill du se en riktigt bra och underhållande familjefilm rekommenderar vi att du kollar in Frost gratis på Swefilmer. Perfekt filmkväll hela familjen!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 15923
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.3 bevisar Frost att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Frost med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Frost. Betyget 7.3 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 7.3 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 42m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 42m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 42m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Grater98

Frost Betyget 7.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.