close icon
page-title
Glass Onion: A Knives Out Mystery
Glass Onion: A Knives Out Mystery

Detaljer

 • Originaltitel: Glass Onion: A Knives Out Mystery
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: T-Street

Strömma online Glass Onion a Knives Out Mystery - Swefilmer

star7.1
5111Betyg
date2022
date2h 20m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |4 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Strömma den roliga uppföljaren

För två år sedan blev vi alla förtjusta i deckaren Knives Out med Daniel Craig i huvudrollen. Nu är uppföljaren här - Glaslök: En Knives Out-gåta. Återigen får vi följa detektiven Benoit Blanc, spelad av Craig, när han försöker lösa ett mordmysterium på en isolerad ö. Med sitt skarpa intellekt och sin torra humor är Blanc redo att ställa allt på sin spets för att hitta mördaren.

Precis som i första filmen utlovar uppföljaren en hel del skratt. Med ett stjärnspäckat rollistor som inkluderar Edward Norton, Kate Hudson och Dave Bautista blir det garanterat en underhållande upplevelse. Titta på trailern så förstår ni vad jag menar!

Så strömma online Glass Onion a Knives Out Mystery på swefilmer och börja ditt deckaräventyr. Med kombinationen av humor, spänning och ett gallery av excentriska karaktärer är detta en film du inte vill missa!

Se trailern här:

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Upple denna storslagna kulturella sensation

Förra filmen blev snabbt en kulturell sensation som hyllades av fans och kritiker över hela världen. Med över 300 miljoner dollar i intäkter globalt slog Knives Out publikrekord och blev en av de mest inkomstbringande independentfilmerna någonsin.

Nu är förväntningarna höga på uppföljaren Glaslök, som hade världspremiär på den prestigefyllda filmfestivalen Toronto International Film Festival. Kritikerna är redan lyriska i sina omdömen och menar att regissören Rian Johnson har lyckats överträffa sig själv.

Så var med och upplev denna sensation innan alla andra. Streama online Glass Onion a Knives Out Mystery idag på swefilmer och var några av de första som får se den briljanta uppföljaren till deckarsuccén Knives Out.

Med sitt stjärnspäckade rollistor och sin fiffiga intrig är Glaslök ett måste för alla deckarfantaster.

Fyll din kväll med skratt och komedi

letar du efter en underhållande film att se ikväll? Då ska du streama komedi-deckaren Glaslök på swefilmer! Filmen utlovar massor av humor och är perfekt för en skrattfylld kväll framför TV:n.

I centrum står återigen den excentriske detektiven Benoit Blanc, nu inbjuden till den exklusiva ön som den förmögne tech-miljardären Miles Bron äger. Men festligheterna tar snart en mörk vändning när någon på ön blir mördad och Blanc måste lösa fallet.

Med sina udda karaktärer, överraskande vändningar och en stor dos torr humor är Glaslök en strålande blandning av komedi, mysterium och satir. Perfekt underhållning helt enkelt! Så poppa popcorn, slå dig ner i soffan och streama redan ikväll på swefilmer.

Vem dödade miljardären denna gång?

I första filmen fick vi se detektiven Benoit Blanc lösa mordet på den förmögne förläggaren Harlan Thrombey. Nu är han tillbaka för att utreda ett nytt dödsfall bland de superrika.

Den här gången har tech-miljardären Miles Bron hittats död på sin privata lyxö i Medelhavet. Vem av hans excentriska gäster kan ha mördat honom? Var det kanske hans gamla kollega och rival Cassandra Brand? Eller hans auktionshuschef och konstsamlare Lionel Toussaint? Listan på misstänkta är lång.

Men med sitt snille och sin förmåga att se igenom lögner är Benoit Blanc beredd att nysta upp det komplicerade fallet. Vem dödade miljardären - och varför? För att få svaret, streama redan ikväll på Filmer för barn!

 • Stjärnspäckad rollista med bland andra Daniel Craig, Edward Norton och Kate Hudson
 • Hyllad av kritiker för sitt fiffiga manus och udda humor
 • Perfekt mix av deckargåta, satir och skruvad komedi

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Ännu en sinnrik gåta att njuta av

Precis som originalfilmen Knives Out hyllas uppföljaren Glaslök för sitt smarta manus som bjuder på en invecklad deckargåta fylld av oväntade vändningar. Regissören Rian Johnson, som också skrivit manuset, har återigen lyckats skapa en intelligent och underhållande intrig som engagerar tittaren från första stund.

I centrum står som vanligt den excentriske detektiven Benoit Blanc, fenomenalt väl spelad av Daniel Craig. Med sin torra humor och sarkastiska enfald tar han sig an att lösa mordet på den förmögne tech-miljardären Miles Bron.

Men alla på den privata lyxön verkar ha något att dölja. Ju mer Blanc gräver i fallet, desto fler chockerande hemligheter kommer i dagen. Streama Glaslök på swefilmer och njut av denna geniala gåta fylld med roliga vändningar!

Ett lysande manus som bjuder på överraskningar ända in i det sista. Rian Johnson visar prov på stor deckarförmåga.

Upptäck denna geniala blandning av satir och thriller

Precis som originalet är uppföljaren Glaslök en briljant blandning av skruvad satir och spännande deckargåta. Filmen driver med de superrika samtidigt som den engagerar med sin blodisande intrig. Och mitt i alltihop står den malplacerade detektiven Benoit Blanc och försöker lösa gåtan.

Med ett manus signerat Rian Johnson, som tidigare låg bakomsuccé-deckaren Knives Out, utlovar Glaslök att vara minst lika underhållande och smart. Så missa inte chansen att streama denna geniala mix av humor, mysterium och udda karaktärer redan ikväll på Filmer för barn!

Har du sett första filmen eller inte spelar ingen roll. Glaslök fungerar utmärkt som fristående deckare. Men en sak är säker - när rullen väl börjar gå är det bara att luta sig tillbaka och njuta av mystäret!

Sammanfattning av Glaslök: En Knives Out-gåta

I denna roliga uppföljare till succédeckaren Knives Out är den excentriske detektiven Benoit Blanc tillbaka för att lösa mordet på en superrik tech-miljardär. Strömma redan idag på swefilmer och följ med på ett mystiskt äventyr fullt av humor, vändningar och udda karaktärer. Filmen utlovar garanterat en kväll fylld av underhållning!

Handlingen utspelar sig på en isolerad lyxö i Medelhavet, där tech-miljardären Miles Bron har bjudit in ett exklusivt sällskap vänner och affärskollegor. Men festen tar en oväntad vändning när Bron påträffas död under mystiska omständigheter. Vem av gästerna är skyldig till mordet?

In träder Benoit Blanc, den excentriske privatdetektiven från förra filmen. Med sitt vasst humoristiska sinne och sin förmåga att genomskåda lögner är han fast besluten att lösa fallet och avslöja mördaren. Men på vägen måste han ta sig igenom en rad chockerande avslöjanden och oväntade vändningar.

Så missa inte denna strålande blandning av deckargåta, satirisk humor och udda karaktärer. Streama redan ikväll på Filmer för barn och följ med på ett roligt mysterium med garanterat överraskande upplösning!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5111

Dela