close icon
page-title
God Is a Bullet
God Is a Bullet

Detaljer

 • Originaltitel: God Is a Bullet
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Mexiko, USA
 • Regissör: Patriot Pictures

Titta på God Is a Bullet 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.2
141Betyg
date2023
date2h 35m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |13 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Streama God Is a Bullet gratis

God Is a Bullet är en ny actionfilm som hade premiär den 22 juni 2023. Filmen är regisserad av Mike Gunther och har Viggo Mortensen i huvudrollen. Handlingen kretsar kring en före detta SAS-soldat som dras in i en hämndaktion mot en knarkkartell.

Filmen utspelar sig till stor del i Mexiko där knarkkartellen håller till. Mortensens karaktär tvingas ta sig dit för att hämnas mordet på sin hustru. Under resans gång råkar han ut för en rad oväntade händelser och möter nya vänner och fiender.

Recensionerna har varit övervägande positiva. Kritikerna har framhållit den spännande handlingen, starka karaktärerna och det snabba tempot. Perfekt för dig som gillar actionfilmer med hämndtema!

Nu kan du streama God Is a Bullet gratis på Dreamfilm. Titta på den svensktextade versionen redan idag!

God Is a Bullet

Titta på God Is a Bullet svenska swe-filmer

God Is a Bullet är en amerikansk actionthriller från 2023 i regi av Mike Gunther. Filmen hade biopremiär i juni och släpptes på streamingtjänster bara någon månad senare. Nu finns den tillgänglig med svensk text på Swefilmer.

Handlingen kretsar kring Bob Hightower, spelad av Viggo Mortensen, som är en före detta elitsoldat. När hans fru blir mördad av en knarkkartell bestämmer sig Bob för att personligen hämnas. Han beger sig till Mexiko för att spåra upp och döda var och en som var inblandad i mordet.

Kritikerna har hyllat filmens actionscener som beskrivs som råa och explosiva. Även skådespeleriet och manuset får beröm. Perfekt val för dig som gillar hämndhistorier med mycket action!

Streama God Is a Bullet på svenska redan idag. Filmen ingår i Swefilmers utbud och går att se helt gratis och lagligt.

God Is a Bullet action dreamfilm gratis

Är du sugen på att se en riktigt bra actionfilm? Då ska du streama God Is a Bullet som nyligen lades till på Dreamfilms utbud av filmer. Den här explosiva hämndthrillern som utspelar sig i Mexiko går att se helt gratis (och lagligt) med svensk text.

Handlingen följer den före detta elitsoldaten Bob Hightower spelad av Viggo Mortensen. Efter att hans fru blivit brutalt mördad av en knarkkartell bestämmer sig Bob för att åka till Mexiko och hämnas. Vad som väntar är en våldsam och blodig hämndaktion fylld med explosioner och skottlossning.

Kritikerna har varit väldigt positiva och framhållit de adrenalinstinna actionscenerna som filmens stora behållning. Även Viggo Mortensens insats i huvudrollen hyllas.

Missa inte att streama God Is a Bullet gratis på Dreamfilm! Perfekt för en actionfylld filmkväll.

Stream God Is a Bullet svenskt tal online

Den amerikanska actionrullen God Is a Bullet från 2023 går nu att streama med svenskt tal på nätet. Filmen regisserades av Mike Gunther och har Viggo Mortensen i huvudrollen som hämndlysten före detta elitsoldat.

Efter att knarkkartellen Los Cardenales mördat Bobs fru beger han sig till Mexiko. Där börjar jakten på att finna och döda alla inblandade, en efter en. Det hela mynnar ut i en blodig uppgörelse fylld av explosioner och skottlossning.

Kritikerna har varit väldigt positiva och framhållit actionscenerna, tempot och Mortensens insats i huvudrollen. Ett adrenalinstinnande drama som är perfekt för fans av action och hämndberättelser.

Titta på God Is a Bullet på nätet med svenskt tal. Filmen går att streama gratis och lagligt så länge den finns kvar i Swefilmers utbud.

God Is a Bullet

God Is a Bullet svensk text streama film

Den amerikanska actionthrillern God Is a Bullet från 2023 finns nu att streama gratis med svensk text på Swefilmer. Filmen regisserades av Mike Gunther och har Viggo Mortensen i huvudrollen.

Mortensen spelar Bob Hightower, en före detta elitsoldat vars fru blivit mördad av en knarkkartell. För att hämnas beger sig Bob till Mexiko för att leta rätt på och döda alla inblandade, en efter en. Det hela utmynnar i en våldsam uppgörelse fylld av skottlossning och explosioner.

Kritikerna har hyllat filmens välgjorda actionscener och det snabba tempot. Även Mortensens insats som hämndlysten antihjälte har fått beröm.

Missa inte att streama God Is a Bullet med svensk text på nätet! Perfekt val för en spännande och adrenalinfylld filmkväll.

Se God Is a Bullet från 2023 online

Den amerikanska actionfilmen God Is a Bullet från 2023 med Viggo Mortensen i huvudrollen finns nu att streama online med svensk text. Filmen regisserades av Mike Gunther och utspelar sig till stor del i Mexiko.

Handlingen kretsar kring Viggo Mortensens karaktär, den före detta elitsoldaten Bob Hightower. När Bobs fru blir mördad av en knarkkartell bestämmer han sig för att åka till Mexiko på en blodig hämndaktion. Det hela leder till en våldsam uppgörelse fylld av skottlossning och explosioner.

Kritikerna har varit väldigt positiva och hyllat filmens actionscener, tempo och Mortensens insats i huvudrollen. Ett spännande drama för fans av adrenalinfyllda thrillers.

Se God Is a Bullet online redan idag! Filmen går att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm och Swefilmer så länge den finns kvar i utbudet.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 141

Dela