close icon
page-title
Godzilla
Godzilla

Detaljer

 • Originaltitel: Godzilla
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Legendary Pictures

Titta på Godzilla 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.3
8811Betyg
date2014
date2h 03m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |6 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |9 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  MuriVOD12

  |12 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  VerklighetenVera

  |14 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad är Godzilla och vad handlar filmen om?

Godzilla är en monsterfilm från 2014 som är en nyinspelning av den klassiska japanska Godzilla-franchisen. Filmen följer en ensam överlevande av ett hemligt projekt som försöker övervaka och avvärja en möjlig attack från ett gigantiskt ohyggligt väsen. Samtidigt hemsöks världen av en serie otroliga naturkatastrofer orsakade av två arvsfiender till Godzilla. Godzilla väcks till liv av dessa händelser och inleder ett krig mot de andra monstrena för att återställa balansen på jorden.

Människorna är hjälplösa när Godzilla och de massiva monstrena börjar demolera städer och decimera befolkningen. Men vissa människor börjar inse att Godzilla kan vara den enda chansen mänskligheten har att överleva dessa otäckliga varelser. Filmen utforskar det eviga kriget mellan monstrena och människors desperata försök att hantera de förödande följderna av denna konflikt.

Godzilla Film gratis är en spännande, actionfylld och visuellt slående monsterfilm som inte bara hyllar den klassiska japanska Godzilla-traditionen utan också skapar något nytt och modernt för en ny generation av fans. Med häpnadsväckande visuella effekter och en fängslande berättelse är det en film som måste ses på stor duk eller streamas online av alla monsterfans.

Godzilla

När släpptes Godzilla och vad är genren?

Godzilla Film från 2014 var en efterlängtad nyinspelning av den legendariska Godzilla-franchisen. Den hade biopremiär i Sverige den 16 maj 2014 och släpptes för hemunderhållning senare samma år. Trots att den baseras på en japansk kultklassiker räknas Godzilla Sverige som en modern amerikansk monsterfilm inom genren science fiction/äventyr.

Även om berättelsen återupplivar den ikoniska Godzilla visar filmen en mörkare och mer realistisk version av monstret än tidigare. Med en händelserik handling fylld av intensiv action, spektakulära strider mellan jättelika monster och visuellt slående miljöer kombinerar Godzilla streama online genrerna science fiction, action och äventyr på ett unikt sätt.

Titta på Godzilla gratis om du gillar högbudgetade, välproducerade monsterfilmer med en mörk, allvarlig ton och massor av specialeffekter. Även om den inte har samma campy, lätta känsla som de ursprungliga Godzilla-filmerna kommer den definitivt att underhålla alla fans av riktigt episka monsterfilmer.

Hur mycket kostade budgeten för Godzilla filmen?

Produktionen av Godzilla från 2014 var en dyr affär för produktionsbolaget Legendary Pictures. För att lyckas återskapa den klassiska Godzilla-berättelsen med moderna högteknologiska specialeffekter hade studion en enorm budget på 160 miljoner dollar att arbeta med.

En så stor budget var nödvändig för att kunna skapa de häpnadsväckande och övertygande monsterscenerna som krävdes för filmen. Från den massiva Godzilla själv till de andra gigantiska, hotfulla monstervarelserna, så krävdes det en enorm ansträngning och avancerad teknik för att digitalt framställa dessa kolosser på ett övertygande sätt.

Var kan jag se Godzilla ? Tack vare sin massiva budget och team av högkvalificerade specialeffektstekniker lyckades Godzilla streama online skapa några av de mest imponerande och fotorealistiska monsterscenerna någonsin sedda på film. Det gör att den monumentala investeringen verkligen lyser igenom på duken och gör intrycket enormt för tittaren.

Vilka skådespelare medverkar i Godzilla filmen?

Rollistan Godzilla består av flera kända och välrespekterade skådespelare. I huvudrollen som den Navy-officer som försöker stoppa Godzillas härjningar ses Aaron Taylor-Johnson. Han får stöd av prisbelönta skådespelare som Ken Watanabe, Sally Hawkins och David Strathairn i viktiga biroller.

Bryan Cranston, känd från TV-serien Breaking Bad, spelar även en viktig roll som en scientist vars gamla affärer med ett hemligt regeringsprojekt utlöser Godzillas uppvaknande. Med denna blandning av etablerade veteraner och yngre talanger hade Godzilla streama online en stark ensemble att förlita sig på för att gestalta mänsklighetens desperata kamp mot monstren.

Även om monstrena själva var digitalt skapade med specialeffekter behövdes fortfarande riktiga skådespelare för att göra de mänskliga rollerna övertygande och ge en känsla av äkta hot och spänning. En av de största lockelserna med att titta på Godzilla gratis är just för att uppleva denna talangfulla rollbesättning kämpa mot några av de mest häpnadsväckande monster filmvärlden skådat.

Godzilla

Hur stora och hotfulla är monstrena i Godzilla filmen?

Monstren i Godzilla Sverige är massiva, hotfulla och totalt förödande krafter. Titelmonstret Godzilla själv beskrivs uppnå en längd på upp mot 150 meter och väga över 90 000 ton. En varelse av dessa enorma proportioner får även de största byggnaderna att krympa till obetydligheter.

Men Godzilla är inte ensam - hans två ärkefiender kallas MUTOs (Massive Unidentified Terrestrial Organisms) och är lika monströsa. Dessa insektslika dinosaurievarelser är visserligen mindre än Godzilla men fortfarande tillräckligt stora för att krossa och demolera hela stadsdelar.

När dessa väldiga monster brottas och krigar mot varandra blir konsekvenserna helt ödeläggande. I Godzilla Film gratis får vi se städer raseras, landområden splittras och massiva förstörelser av en skala som få filmer någonsin visat. Monstren är så kolossala att även militärens mest avancerade vapen har minimal effekt - människorna är helt överlägsna.

Var kan man se Godzilla stream gratis?

Det finns flera alternativ för att streama Godzilla online gratis. En populär streamingtjänst där du kan titta på Godzilla är swe-filmer.se, som erbjuder filmen i högkvalitativ bild och ljud utan kostnad.

Swe-filmer.se är en bra sajt för att streama Godzilla gratis, men det finns även andra alternativ som viperio.io och sweflix.nu där filmen finns tillgänglig. De flesta större streamingtjänster har Godzilla i sitt utbud numera, så var du kan se den beror lite på vilken tjänst du föredrar.

Oavsett var du väljer att streama Godzilla online så är det en upplevelse bäst njuten på en stor skärm med bra ljud, för att kunna uppleva filmens visuella prakt och ljudeffekter ordentligt. Med tanke på budgeten och ansträngningen som lades ner för att skapa Godzillas monsterscener är det nästan ett måste att streama filmen i högsta möjliga kvalitet.

Sammanfattning

Godzilla från 2014 är en episk nyinspelning av den legendariska monsterfranschisen. Med en enorm budget på 160 miljoner dollar skildras några av de mest häpnadsväckande monsterscenerna någonsin på film. Stjärnor som Bryan Cranston, Aaron Taylor-Johnson och Ken Watanabe kämpar desperat mot de massiva hoten Godzilla och MUTOs - jättelika monster som trampar ner städer under sina fötter.

Vill du uppleva denna visuellt slående monsterfilm i all sin prakt? Streama Godzilla gratis på populära sajter som swe-filmer.se, viperio.io eller sweflix.nu. Med sin blandning av action, äventyr och fotorealistiska specialeffekter är Godzilla ett måste för alla monsterfans att uppleva. Låt dig skrämmande underhållas av denna moderna klassiker när Godzilla återigen härjar på bio- eller tv-skärmen!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 8811

Dela