close icon
page-title
Graphic Desires
Graphic Desires

Detaljer

 • Originaltitel: Graphic Desires
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien
 • Regissör: Paranoid Android Films

Titta på Graphic Desires 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star3
2Betyg
date2023
date1h 30m

Kommenter

 • avatar

  blåbärSky

  |13 timer siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  MuriVOD12

  |3 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  VerklighetenVera

  |14 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Graphic Desires Streama Swe-filmer

Graphic Desires är en ny thrillerfilm som hade premiär den 31 augusti 2023. Filmen är producerad av Paranoid Android Films och regisserad av den kända regissören John Smith. Swe-filmer erbjuder nu möjligheten att streama Graphic Desires gratis online med svensk text.

Filmen utspelar sig i Stockholm och handlar om en ung grafisk designer vid namn Eva som arbetar på ett framgångsrikt reklambyrå. Hon börjar märka konstiga saker med sin chef och tycker sig se meddelanden dolt i reklamkampanjerna. Ju mer hon undersöker, desto mer skrämmande blir upptäckterna. Snart inser Eva att hon är fast i en mardröm utan slut.

Graphic Desires har fått positiva recensioner för sitt oväntade manus, tempo och skådespeleri. Svenska tittare gillar också den lokala Stockholmsmiljön. Det är en riktig svensk thriller att inte missa!

Graphic Desires

Graphic Desires Se Gratis Online Sverige

Om du gillar spännande filmer som utspelar sig i en välbekant miljö kommer du att älska Graphic Desires. I filmen får vi följa Eva, en ung, ambitiös graphic designer som arbetar på ett framgångsrikt reklamföretag i Stockholm. Till en början verkar allt vara bra, men snart börjar Eva inse att någonting är fel.

Graphic Desires är en psykologisk thriller som sätter ångesten i halsen och får pulsen att stiga.

Konstiga meddelanden dyker upp i reklamkampanjerna och chefen beter sig underligt. När Eva börjar undersöka märker hon att hon hamnat i en mardröm. Graphic Desires är en riktigt spännande thriller som utspelar sig i en välbekant miljö med oväntade vändningar. Missa inte chansen att se filmen gratis online!

Graphic Desires Helfilm Gratis Svenska

Graphic Desires är den senaste svenska thrillern som fått kritiker att jubla. Filmen hade premiär den 31 augusti och nu kan du streama Graphic Desires gratis med svensk text på nätet.

I centrum av handlingen står Eva, en ung grafisk designer på ett framgångsrikt reklamföretag i Stockholm. Till en början verkar allt bra, men snart börjar Eva se konstiga meddelanden i reklamkampanjerna. När hon börjar undersöka märker hon att hon hamnat i en mardröm utan slut.

Regissören John Smith lyckas bygga upp en stämning av tilltagande skräck genom filmen. Manuset är oväntat och håller publiken på halster. Skådespeleriet är också starkt med Rebel Wilson i huvudrollen.

 • Oväntat manus som håller publiken på halster
 • Stark skräckstämning genom hela filmen
 • Bra skådespeleri med Rebel Wilson i huvudrollen

Missa inte chansen att se den här svenska thrillern gratis online. Graphic Desires är perfekt för en spännande filmkväll!

Graphic Desires Swe-filmer Streama Gratis

Är du redo för en ordentlig dos spänning? Den svenska thrillern Graphic Desires har nu premiär och du kan streama filmen gratis på swe-filmer med svensk text. Filmen utspelar sig i Stockholm och handlar om Eva, en ung grafisk designer som börjar upptäcka skrämmande hemligheter på sin arbetsplats.

I Graphic Desires får vi följa Eva när hon sakta inser att hon hamnat i en mardröm. Hennes ambitiösa chef visar sig ha en mörk sida och de reklamkampanjer hon arbetar på verkar ha dolda meddelanden. Handlingen trappar upp spänningen för varje minut och Rebel Wilson gör ett fantastiskt jobb i huvudrollen.

Graphic Desires manages to consistently shock, surprise and scare - a terrifying thrill ride from start to finish.

Regissören John Smith har med Graphic Desires levererat årets bästa svenska thriller. Missa inte att streama filmen gratis online med svensk text på Swe-filmer!

Graphic Desires

Graphic Desires Se Film Swe-filmer

Den svenska thrillern Graphic Desires har nu haft premiär och hyllats av kritiker för sitt oväntade manus och starka skräckstämning. Filmen utspelar sig i Stockholm och följer Eva, en ung graphic designer som upptäcker att hon hamnat i en mardröm när hon börjar se meddelanden i reklamkampanjerna hon arbetar på.

I rollen som Eva ser vi Rebel Wilson, som gör ett fantastiskt jobb och för fram karaktärens växande skräck på ett övertygande sätt. Även birollerna är starkt spelade och bidrar till den unika stämningen.

Graphic Desires är skriven och regisserad av John Smith, som tidigare gjort hyllade independentfilmer. Med Graphic Desires tar han steget över till thrillern - och levererar verkligen.

 • Otäckt manus med chockerande vändningar
 • Svensk miljö skapar obehaglig närhet
 • Strålande skådespeleri av Rebel Wilson

Missa inte att se filmen gratis på Swe-filmer. Graphic Desires kommer garanterat bli en modern skräckklassiker!

Graphic Desires Swe-filmer Gratis Online

Den nya svenska thrillern Graphic Desires har hyllats av recensenter sedan premiären den 31 augusti. Nu kan du äntligen streama Graphic Desires gratis online med svensk text på Swe-filmer.

I centrum av handlingen står Eva, spelad av Rebel Wilson, en ambitiös graphic designer på ett framgångsrikt reklamföretag i Stockholm. Men snart börjar hon se konstiga meddelanden gömda i reklamkampanjerna, och inser att hon fastnat i en mardröm.

Regissören John Smith lyckas bygga upp en klaustrofobisk känsla genom filmen, där Stockholm plötsligt känns som den mest skrämmande platsen på jorden. Manuset är snillrikt med chockerande vändningar, samtidigt som skådespeleriet är starkt.

Graphic Desires är den perfekta mixen av en psykologisk thriller i en välbekant miljö, med inslag av skräck. Missa inte att streama den gratis online idag!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 3 Antal stemmer: 2

Dela