alt

Titta på Gray Matter 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7
40
Betyg
calendar2023
time1h 27m

Skådespelare

Actor Garret Dillahunt

Garret Dillahunt

Actor Andrew Liner

Andrew Liner

Actor Mia Isaac

Mia Isaac

Actor Jessica Frances Dukes

Jessica Frances Dukes

Officiell trailer

Siehe auch

Gray Matter swefilm streama online

Gray Matter är den nya sci-fi filmen som släpps den 13 juli 2023. Filmen är producerad av CatchLight Studios och regisseras av Lars Klevberg. I huvudrollerna ser vi Mamoudou Athie, Phylicia Rashad och Amanda Warren.

Handlingen utspelar sig i en nära framtid där forskarna upptäcker en mystisk substans som kallas för "Gray Matter". Substansen visar sig ha egenskaper som ingen kunnat föreställa sig och snart börjar saker att hända som ingen är beredd på.

Om du gillar spännande och tankeväckande science fiction-filmer så är Gray Matter något för dig. Streama Gray Matter gratis och online redan nu! Filmen har svensk text och går att se helt utan kostnad.

Gray Matter

Gray Matter swefilm gratis stream

Den 13 juli har science fiction-thrillern Gray Matter biopremiär, men redan nu går den att streama gratis och lagligt på swefilmer.se. Filmen är producerad av CatchLight Studios och har Mamoudou Athie i huvudrollen.

Handlingen utspelar sig ett par år in i framtiden där forskarna upptäcker den mystiska substansen "Gray Matter". Vad som händer sedan är högintressant science fiction som utforskar mänsklighetens mörkare sidor.

Är du sugen på en spännande och annorlunda filmupplevelse? Gray Matter är något för dig! Titta på den gratis genom att streama på swefilmer redan idag.

Gray Matter se stream online free

 • Spännande science fiction från 2023
 • Mystisk substans "Gray Matter" orsakar kaos
 • Redan nu tillgänglig gratis online

Den 13 juli är det äntligen dags för science fiction-thrillern Gray Matter att ha biopremiär, men du behöver inte vänta! Filmen finns redan nu att streama online gratis med svensk text på flera streamingtjänster.

Handlingen utspelar sig om några år då forskare gör en makaber upptäckt - den mystiska substansen "Gray Matter" som visar sig ha egenskaper ingen kunnat föreställa sig. Snart utbryter fullständigt kaos.

Missa inte den här spännande science fiction-filmen från produktionsbolaget CatchLight Studios. Titta på Gray Matter gratis genom att streama online redan idag!

Gray Matter svensk text streama film

En sällsynt spännande och annorlunda science fiction som man bara måste få se!

Den 13 juli är det äntligen dags för den nya sci-fi thrillern Gray Matter att ha biopremiär. Men redan nu kan du streama filmen gratis med svensk text på flera streamingtjänster online.

Handlingen utspelar sig om några år när forskare gör en makaber upptäckt. De hittar substansen "Gray Matter" vars egenskaper är långt bortom allt de kunnat föreställa sig. Snart är en katastrof ett faktum.

Regissören Lars Klevberg lyckas fånga känslan av ett samhälle på gränsen till kollaps på ett sätt vi sällan ser i film. Missa inte den här unika science fiction-thrillern - streama Gray Matter redan idag!

Gray Matter

Gray Matter svenska undertexter swefilm

Är du sugen på en annorlunda filmupplevelse i sommar? Spännande science fiction-thrillern Gray Matter har nu premiär och går att streama med svenska undertexter på Swefilmer!

Handlingen utspelar sig om några år när forskare gör en oroväckande upptäckt. De hittar substansen ”Gray Matter” som börjar orsaka rena rama kaoset. Regissören Lars Klevberg lyckas fånga stämningen av ett samhälle på gränsen till kollaps.

Missa inte den här unika sci-fi thrillern med svenska undertexter. Redan nu kan du streama Gray Matter gratis och lagligt på Swefilmer. Klicka in och börja titta direkt!

Gray Matter dreamfilm swe-filmer 2023

Är du redo för årets wtf-film? Spännande science fiction-thrillern Gray Matter har nu premiär och finns att streama på Dreamfilm och Swefilmer!

Handlingen utspelar sig om några år när forskare gör en makaber upptäckt – substansen ”Gray Matter” som börjar orsaka rena rama kaoset. Regissören fångar stämningen av ett samhälle på gränsen till kollaps.

Missa inte den här unika sci-fi thrillern från 2023. Redan nu kan du streama Gray Matter gratis på swefilmer och dreamfilm. Klicka in och börja titta direkt på denna spännande science fiction!

10 liknande filmer:

 1. Deadpool & Wolverine
 2. Megaboa
 3. Code 8
 4. Kingdom of the Planet of the Apes
 5. Jurassic World Dominion
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Transformers: Rise of the Beasts
 8. Godzilla
 9. Ant-Man and the Wasp: Quantumania
 10. Alien: Covenant
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 40
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Gray Matter är ett måste för fans av Science Fiction.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 27m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 27m
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 27m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Science Fiction.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

superMice

Gray Matter Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.