alt

Titta på Guardians of the Galaxy Vol. 2 2017 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.6
20 835
Betyg
calendar2017
time2h 17m
Gängets äventyr fortsätter i Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 2, där de färdas i kosmos yttersta gränsland. Guardiansgänget måste kämpa för att hålla ihop sin nyfunna familj när de nu börjar nysta i mysteriet kring vilka som är Peter Quills riktiga föräldrar.

Skådespelare

Actor Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Actor Vin Diesel

Vin Diesel

Actor Chris Pratt

Chris Pratt

Actor Kurt Russell

Kurt Russell

Actor Michelle Yeoh

Michelle Yeoh

Actor Michael Rooker

Michael Rooker

Actor Bradley Cooper

Bradley Cooper

Actor Dave Bautista

Dave Bautista

Officiell trailer

Siehe auch

Guardians of the galaxy vol 2 streama film gratis

Är du sugen på att se den häftiga rymdäventyret Guardians of the Galaxy vol 2? Nu har du chansen att streama filmen gratis online! Marvels uppföljare till succén från 2014 finns nu tillgänglig att se helt utan kostnad på swe-filmer.

I denna actionfyllda rymdodyssé får vi återigen följa Star-Lord, Gamora, Drax och Rocket när de ger sig ut på nya äventyr i universum. Den här gången ställs gänget inför en ny fruktad fiende som hotar hela galaxen. För att ha en chans att besegra den mäktiga motståndaren måste våra hjältar samla alla sina krafter.

Precis som i första filmen vimlar det av humor och explosiva actionscener. Rollista och manus är sig lika med rappa repliker och galna upptåg. Även soundtracket är minst lika catchigt denna gång.

Så missa inte chansen att titta på Guardians of the Galaxy vol 2 gratis online. Det är bara att trycka play och luta dig tillbaka för att njuta av den explosiva rymdresan!

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Dreamfilm Guardians of the Galaxy vol 2 svenska online

Dreamfilm är den perfekta platsen för att streama Guardians of the Galaxy vol 2 med svenskt tal helt gratis. Marvels actionfyllda rymdäventyr hade biopremiär 2017 och du kan nu se den online på dreamfilm redan några dagar efter releasedatumet.

Handlingen utspelar sig några månader efter händelserna i den första Guardians of the Galaxy-filmen. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket och Baby Groot är nu kända i hela galaxen efter att ha räddat Xandar från Ronan. Men det dröjer inte länge förrän det explosiva gänget dras in i nya äventyr och måste rädda galaxen från en ny fruktad fiende.

Precis som i ettan vimlar det av humor, action och catchiga låtar i rymdäventyret. Rollistan topas fortfarande av Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel och Bradley Cooper. Även denna gång har James Gunn skrivit manus och regi.

Så missa inte att titta på Guardians of the Galaxy vol 2 på Dreamfilm. Det är 100% gratis och du kan se den med svensk text redan nu!

Kolla in Guardians of the Galaxy vol 2 på Swefilmer

Är du sugen på att se uppföljaren till Marvels rymdsuccé Guardians of the Galaxy? Då ska du kolla in Guardians of the Galaxy vol 2 på Swefilmer där du kan streama filmen gratis online!

Handlingen utspelar sig några månader efter händelserna i den första filmen. Våra galaxens väktare har blivit kändisar efter att ha räddat planeten Xandar från den onde Ronan. Men det dröjer inte länge förrän Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket och Baby Groot dras in i nya explosiva äventyr i rymden.

Precis som i ettan vimlar det av humor, action och en härlig 80-talskänsla i Guardians of the Galaxy vol 2. Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista och Bradley Cooper är tillbaka i sina roller och James Gunn står återigen för manus och regi.

Så missa inte att streama Guardians of the Galaxy vol 2 gratis på Swefilmer. Det är bara att trycka på play och njuta av den underhållande rymdresan!

Titta på Guardians of the Galaxy vol 2 Dreamfilm gratis

Det här är chansen för dig att titta på den älskade Marvel-filmen Guardians of the Galaxy vol 2 helt gratis på nätet! Sci-fi-äventyret hade biopremiär 2017 men går nu att streama gratis på Dreamfilm.

Handlingen följer Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket och Baby Groot några månader efter händelserna i den första Guardians-filmen. Våra galaxens beskyddare hamnar snart i trubbel igen när de måste rädda universum från en ny skurk.

Precis som i ettan bjuds det på massor av humor och överdådig action när våra hjältar ger sig ut på nya äventyr i rymden. Chris Pratt, Zoe Saldana och Dave Bautista är tillbaka i sina roller och Baby Groot charmar garanterat publiken ännu en gång.

Så missa inte att streama Guardians of the Galaxy vol 2 gratis på nätet! Det är bara att trycka på play på Dreamfilm så kan du njuta av den explosiva rymdresan.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Swesub Guardians of the Galaxy vol 2 gratis på nätet

Vill du se Marvels rymdäventyr Guardians of the Galaxy vol 2 med svensk text? Då ska du titta på filmen gratis online med swesub!

Guardians of the Galaxy vol 2 är uppföljaren till Marvels succéfilm från 2014 och hade biopremiär våren 2017. Nu går den att streama helt gratis på nätet med svensk textning bara några dagar efter releasedatumet.

I filmen får vi återigen följa Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket och Baby Groot när de ger sig ut på nya explosiva äventyr för att rädda galaxen. Humorn, actionscenerna och den härliga 80-talskänslan från första filmen är alla på plats.

Så missa inte chansen att titta på Guardians of the Galaxy vol 2 gratis online med svensk text. Det är bara att trycka på play och njuta av den underhållande rymdresan tillsammans med dina favorithjältar!

Gratis stream Guardians of the Galaxy vol 2 svenskt tal

Älskade du den första Guardians of the Galaxy-filmen? Då vill du säkert inte missa uppföljaren Guardians of the Galaxy vol 2 som nu går att streama helt gratis med svenskt tal online!

Den här galna rymdresan utspelar sig några månader efter händelserna i ettan. Våra galaxens beskyddare är nu kändisar efter att ha räddat Xandar, men det dröjer inte länge förrän de dras in i nya äventyr för att rädda universum.

Precis som i originalfilmen vimlar det av humor och action när Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket och Baby Groot ger sig ut på nya uppdrag i rymden. Rollistan toppas återigen av Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista och Bradley Cooper.

Så tryck play och streama Guardians of the Galaxy vol 2 gratis med svensk text! Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av den härliga rymdresan tillsammans med dina favorithjältar.

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 20835
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.6 för Guardians of the Galaxy Vol. 2bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

krzys

Betyget 7.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 17m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.6 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.6 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.6 bekräftar detta.
avatar

MovieFilmer

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.6 antyder att du kommer att bli nöjd.