close icon
page-title
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Guardians of the Galaxy Vol. 3

Detaljer

 • Originaltitel: Guardians of the Galaxy Vol. 3
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Titta på Guardians of the Galaxy Vol. 3 • Sverige Gratis • Stream Online

star8
6232Betyg
date2023
date2h 30m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Dreamfilm

Marvel Studios är tillbaka med ännu ett spännande rymdäventyr i form av Guardians of the Galaxy Vol. 3. Den efterlängtade uppföljaren har nu äntligen premiär och du kan streama filmen gratis på svenska redan nu på Dreamfilm!

I den tredje delen får vi åter följa Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket och Groot på nya galna uppdrag i rymdens väg. Efter händelserna i Avengers: Endgame möter Peter Quill Gamora igen, fast en annan version av henne. Hur kommer deras relation att utvecklas denna gång?

Vi får garanterat se en hel del actionfyllda scener när våra hjältar tampas med nya hot i rymden. Som vanligt kommer det bjudas på både spänning och humor när Rocket och Groot är med på äventyret. Missa inte deras roliga ordväxlingar och explosiva strider!

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Streama Marvels nya äventyr online

Att streama Guardians of the Galaxy Vol. 3 online är det perfekta sättet att se den nya Marvel-filmen. På Dreamfilm kan du se den gratis på svenska redan samma dag som biopremiären.

Streama bekvämt hemifrån och njut av hisnande rymdäventyr i bästa bild- och ljudkvalitet. Inga biobiljetter eller nedladdningar behövs. Det enda du behöver är ett Dreamfilm-konto och en internetuppkoppling för att kunna titta på filmen online.

Var först med att se Marvels senaste actionfyllda rymdresa genom galaxen! Skapa ett konto nu och streama Guardians of the Galaxy Vol. 3 redan idag.

Marvel imponerar återigen med spektakulära specialeffekter och actionscener i rymden. Missa inte att streama äventyret online!

Se filmen gratis på svenska 2023

03.05.2023 är äntligen releasedatumet för Marvels efterlängtade Guardians of the Galaxy Vol. 3. Den svenska bioversionen kommer ha biopremiär samma datum, så du kan se filmen med svenskt tal redan från start.

Men visste du att du faktiskt kan streama Marvels nya rymdäventyr helt gratis redan på premiärdagen? På Dreamfilm kan du se filmen med svensk text utan att det kostar något.

Skapa ett konto nu och var redo att trycka play på Guardians of the Galaxy Vol. 3 swesub från bekvämligheten i din soffa. Det ultimata sättet att se Marvels senaste succéfilm!

Peter Quill möter Gamora igen efter slutstriden

I Guardians of the Galaxy Vol. 3 får vi återse Peter Quill alias Star-Lord. Efter händelserna i Avengers: Endgame där han förlorade Gamora möter han nu en annan version av henne.

Hur kommer deras komplicerade relation att utvecklas denna gång? Kommer Gamora att minnas något från sitt förflutna med Peter eller startar allt om på nytt? Det ska bli spännande att se hur Marvel hanterar detta möte.

Utan tvekan kommer Peters och Gamoras förhållande att vara en central del av handlingen i filmen. Titta på Guardians of the Galaxy Vol. 3 online för att ta reda på vad som händer!

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Rocket och Groot är tillbaka i rymdäventyret

Inget Guardians of the Galaxy-äventyr är komplett utan de eviga följeslagarna Rocket och Groot. Den pratglade tvättbjörnen och det gutturala trädväsendet är tillbaka för att ställa till med bus i rymden.

Rocket lär bjuda på en hel del roliga och sarkastiska kommentarer som vanligt. Och även om Groot endast kan säga "Jag heter Groot" går det aldrig att avgöra exakt vad han menar. Deras dynamik ger garanterat upphov till många skratt.

Missa inte deras explosiva strider mot skurkar i rymden och underhållande ordväxlingar. Streama Guardians of the Galaxy Vol. 3 online redan idag för att återigen få följa Rockets och Groots galna äventyr!

Upptäck filmens hemligheter redan nu på Dreamfilm

Nyfiken på handlingen och hemligheterna i Marvels efterlängtade rymdfilm? Vill du se klipp och trailer redan nu? Då ska du besöka Dreamfilms sida för Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Här hittar du all möjlig information om filmen samt trailer och klipp att titta på. Fördriv väntan på premiären genom att läsa om rollistan, handlingen och produktionen.

Sen är det bara att skapa ett konto på Dreamfilm och markera Guardians of the Galaxy Vol. 3 bland dina favoritfilmer. Då får du en notis så fort den går att streama gratis!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 6232

Dela