alt

Titta på Gudfadern 1972 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.7
19 348
Betyg
calendar1972
time2h 55m
Don Vito Corleone är överhuvud (gudfader) för en New York baserad maffia familj. Problem uppstår när en gangster stöd av en annan maffiafamilj, Sollozzo, delger sina planer på att börja sälja droger i New York. Don Vito hatar tanken på droger och han är klart nöjd med spel och beskydd verksamheterna som allaredan ger god avkastning. Ett försök att mörda Don Vito misslyckas och Sollozzo kidnappar istället Don Vitos rådgivare och försöker få honom att övertala Don Vitos son att acceptera droger som en ny inkomstkälla, men planen slår fel när Sollozzo får reda på att Don Vito fortfarande lever.

Skådespelare

Actor Al Pacino

Al Pacino

Actor James Caan

James Caan

Actor Robert Duvall

Robert Duvall

Actor Talia Shire

Talia Shire

Actor Diane Keaton

Diane Keaton

Actor Sofia Coppola

Sofia Coppola

Actor Angelo Infanti

Angelo Infanti

Actor Richard S. Castellano

Richard S. Castellano

Officiell trailer

Siehe auch

Se Gudfadern 1972 filmen online

Är du på jakt efter en riktigt bra gangsterfilm att se? Då ska du inte missa den klassiska maffiafilmen Gudfadern från 1972 med Marlon Brando i huvudrollen. Den här filmen utspelar sig i den undre världen i New York och handlar om den mäktiga Corleone-familjen.

I filmen får vi följa hur Don Vito Corleone tar över makten efter att tidigare chefen blivit skjuten. Han måste nu navigera familjens kriminella imperium genom en våldsam maktkamp med andra familjer. Samtidigt försöker han hålla ihop sin egen familj och lämna över rodret till sin son Michael.

Gudfadern är en riktig klassiker och en av de mest hyllade gangsterfilmerna genom tiderna. Den vann hela tre Oscars för Bästa film, Bästa manus och Bästa manliga huvudroll. Så om du gillar den här genren är detta en film du absolut inte får missa!

Gudfadern

Streama Gudfadern maffiafilm gratis

Vill du streama den klassiska maffiafilmen Gudfadern gratis online? Det går alldeles utmärkt att göra från Sverige!

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se Gudfadern gratis med svensk text. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du streama filmen direkt i webbläsaren, helt gratis och lagligt.

Förutom Gudfadern hittar du över 7000 andra filmer och serier på Dreamfilm. Allt från de senaste nyheterna till gamla klassiker. Med andra ord perfekt om du vill frossa i filmkvällar hemma i soffan!

Gudfadern är en riktig klassiker och en av de mest hyllade gangsterfilmerna genom tiderna.

Gudfadern Swefilmer vart kan man se

En av de bästa platserna för att streama gangsterklassikern Gudfadern är på streamingtjänsten Swefilmer. Här kan du se filmen gratis online med svensk text, helt lagligt och utan att behöva registrera dig.

Förutom Gudfadern hittar du tusentals andra filmer och serier på Swefilmer. Allt från nya storfilmer som just haft biopremiär, till äldre guldkorn och klassiker inom alla genrer. Perfekt för en riktigt bra filmkväll!

Swefilmer fungerar smidigt i de flesta webbläsare och enheter. Du trycker bara på play och kan börja titta direkt. Så missa inte att se mästerverket Gudfadern gratis online!

Spela upp Frantiszeck brottfilmen från 1972

Den 14 mars 1972 hade maffiafilmen Gudfadern världspremiär i USA. Filmen regisserades av Francis Ford Coppola och blev enormt hyllad för sitt starka manus, skådespeleri och regi.

Gudfadern utspelar sig i den undre världen i New York på 1940-talet. Huvudpersonen är den mäktige maffiabossen Don Vito Corleone, spelad av Marlon Brando. Han kämpar för att behålla makten över sitt brottsimperium samtidigt som han försöker hålla ihop sin familj.

Andra stora skådespelare i filmen är bland andra Al Pacino, James Caan, Robert Duvall och Diane Keaton. Gudfadern blev en rejäl kassasuccé och drog in över $245 miljoner globalt. Den vann tre Oscars, och anses vara en av filmhistoriens absolut främsta gangsterfilmer.

Gudfadern

Titta på Gudfadern dreamfilm gratis Sverige

 • Gudfadern är en av de mest hyllade gangsterfilmerna genom tiderna
 • Du kan se filmen gratis online med svensk text på Dreamfilm
 • Skapa ett konto och tryck bara på play för att börja titta
 • Perfekt film att se för en riktigt bra filmkväll hemma i soffan

Så missa inte att streama denna fantastiska mästerliga maffiafilm! Gudfadern har allt - starka skådespelarinsatser, ett fängslade manus och en riktigt bra historia. Inget konstigt att den vann tre Oscars och hyllas som en av de främsta filmerna genom tiderna.

Så skapa ett konto på Dreamfilm och njut av att se Gudfadern helt gratis online. Finns även att strömma på mobil eller surfplatta för de bästa filmupplevelserna!

Gudfadern Swefilmer streama gratis online

Den klassiska maffiafilmen Gudfadern från 1972 går att streama gratis och helt lagligt på nätet. Bästa stället att göra det på är streamingtjänsten Swefilmer.

Här behöver du varken registrera dig eller betala någonting alls. Det enda du behöver göra är att trycka på play på Gudfadern-filmen så kan du börja titta direkt i webbläsaren.

Förutom Gudfadern hittar du tusentals andra filmer och serier på Swefilmer. Allt från de senaste Hollywood-rullarna till svenska indies och gamla guldkorn. Perfekt för ett stort filmtittande i soffan!

Gudfadern har allt - starka skådespelarinsatser, ett fängslade manus och en riktigt bra historia.

10 liknande filmer:

 1. Apache Junction
 2. Mindcage
 3. Nyckeln till frihet
 4. The Equalizer 3
 5. Lift
 6. The Equalizer
 7. The Batman
 8. The Wolf of Wall Street
 9. Wrath of Man
 10. Gudfadern
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 19348
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 8.7 bevisar Gudfadern att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 8.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Gudfadern. Betyget 8.7 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 8.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 55m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Brott.
avatar

mukasso

En Gudfadern med ett betyg på 8.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 8.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

superMice

Gudfadern Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8.7 bekräftar detta.
avatar

matixd

Gudfadern Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8.7 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Gudfadern med medelbetyget 8.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

The Wolf of Wall Street