alt

Titta på Guillermo del Toro's Pinocchio 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.1
2 687
Betyg
calendar2022
time1h 57m
Den Oscarsbelönade filmskaparen Guillermo del Toro gör en nytolkning av den klassiska sagan om en trädocka som får liv i den här lysande stop motion-filmen.

Skådespelare

Actor Ron Perlman

Ron Perlman

Actor Tilda Swinton

Tilda Swinton

Actor Tom Kenny

Tom Kenny

Actor Ewan McGregor

Ewan McGregor

Actor John Turturro

John Turturro

Actor Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson

Actor Christoph Waltz

Christoph Waltz

Actor Cate Blanchett

Cate Blanchett

Officiell trailer

Siehe auch

Guillermo del Toros Pinocchio Swe-filmer

Är du redo att följa med Pinocchio på hans magiska äventyr? Streama den hyllade animerade filmen Guillermo del Toros Pinocchio gratis online nu! Regissören Guillermo del Toro, känd för filmer som Pans Labyrint och Shape of Water, har skapat en vacker och rörande tolkning av den klassiska sagan om trädockan som blir en riktig pojke.

Filmen hade premiär på streamingtjänsten Netflix den 9 november 2022 och har fått strålande recensioner för sin fantastiska animation och djupa, känslosamma historia. Missa inte chansen att titta på Pinocchio full film svenska och följa med på hans äventyr när han letar efter sin plats i världen.

En varm och finstämd filmupplevelse

Guillermo del Toros version av Pinocchio är en varm och finstämd tolkning som kommer till liv med fantastisk stop motion-animation. Varje scen andas liv och kärlek tack vare de otroligt detaljerade dockorna och miljöerna.

Historien följer den excentriske träsnidaren Gepetto som bygger Pinocchio och önskar att dockan ska bli en riktig pojke. När önskan slår in ger sig Pinocchio ut på äventyr i en förunderlig värld, där han lär sig livets hårda läxor på vägen till att hitta sin plats.

Strömma Pinocchio på Dreamfilm

Det bästa sättet att gucka Pinocchio Dreamfilm 2022 är att streama den på Dreamfilm. Där kan du se Pinocchio stream swesub i hög kvalitet, helt gratis. Registrera dig bara för ett konto så kan du börja titta på filmen direkt!

Streamingtjänsten har alla de senaste filmerna och serierna, inklusive Pinocchio, tillgängliga med svensk text. Perfekt för en mysig filmmarathon hemma i soffan.

Guillermo del Toro's Pinocchio

Kolla in Pinocchio gratis i Sverige

Guillermo del Toros rörande version av Pinocchio är en film som hela familjen kan njuta av. Med sitt vackra bildspråk, sin humor och djupa känslomässiga resonans erbjuder den något för alla åldrar.

Missa inte chansen att kolla Pinocchio gratis Sverige. Skapa bara ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama filmen direkt, i bästa tänkbara kvalitet. Perfekt för en trevlig familjekväll!

Guillermo del Toros magiska värld väntar på att upptäckas. Följ med Pinocchio på hans resa och låt dig beröras.

Med sitt fantastiska bildspråk, sina färgstarka karaktärer och sin värme erbjuder Pinocchio en oförglömlig filmupplevelse. Det är en berättelse om liv och död, om att hitta sin plats i världen och den djupa längtan efter kärlek.

Ge dig ut på äventyr med Pinocchio och upptäck den magiska värld som Guillermo del Toro har skapat. En värld fylld av skönhet, humor och värme. En resa som kommer att beröra ditt hjärta.

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Familjen Casagrande: Filmen
  3. Kung Fu Panda
  4. Shrek
  5. Encanto
  6. Trolls 3
  7. Coraline och spegelns hemlighet
  8. Despicable Me 4
  9. Megamind
  10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 2687
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 8.1 tyder på att Guillermo del Toro's Pinocchio är ett måste för fans av Animering.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 8.1 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8.1 för Guillermo del Toro's Pinocchiobör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Guillermo del Toro's Pinocchio. Betyget 8.1 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

Guillermo del Toro's Pinocchio med medelbetyget 8.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 8.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 57m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 57m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

superMice

Guillermo del Toro's Pinocchio Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8.1 bekräftar detta.
avatar

matixd

Guillermo del Toro's Pinocchio Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8.1 bekräftar bara detta.