close icon
page-title
Hacksaw Ridge
Hacksaw Ridge

Detaljer

 • Originaltitel: Hacksaw Ridge
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Australien, Kina, Storbritannien, USA
 • Regissör: Vendian Entertainment

Titta på Hacksaw Ridge 2016 gratis - Streama Online SweFilmer

star8.2
13257Betyg
date2016
date2h 19m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Hacksaw Ridge Streama Svenska

Hacksaw Ridge är en svensk dramatisk krigsfilm från 2016 i regi av Mel Gibson. Filmen är baserad på den sanna historien om den amerikanska soldaten Desmond Doss som under andra världskriget vägrade att bära vapen men ändå lyckades rädda många sårade soldater. Hacksaw Ridge hade svensk biopremiär den 7 oktober 2016 och är nu tillgänglig för streaming på Dreamfilm.

Filmen utspelar sig under andra världskriget då Desmond Doss trots sin pacifistiska tro tar värvning i armén som sjukvårdare. Han hamnar i slaget om Okinawa och lyckas rädda ett stort antal sårade soldater. Hans modiga insats gör honom till en hjälte.

Andrew Garfield spelar huvudrollen som Desmond Doss och får fina recensioner för sin insats. Även Vince Vaughn, Sam Worthington och Hugo Weaving finns med i rollistan.

Regissören Mel Gibson lyckas bra med att skildra krigets fasor samtidigt som han berättar den gripande historien om en hjälte som vägrade att döda. Hacksaw Ridge är en känslosam och actionfylld film som är värd att se.

Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge Helfilm Online Gratis Sverige

Hacksaw Ridge går nu att se helt gratis online via Dreamfilms streamingtjänst. Det är enkelt att streama filmen och du behöver inte ens registrera dig eller skapa konto. Bara att trycka på play och njuta av dramatiken.

Filmen är nästan 2,5 timme lång så det finns gott om tid att sugas in i handlingen och uppleva de starka känslorna. Du kommer garanterat att gripas av Desmond Doss mod och osjälviska hjältemod mitt under de blodiga slagfälten.

Även om filmen utspelar sig under andra världskriget känns den fortfarande aktuell och relevant. Krigets grymheter gestaltas på ett rått och obarmhärtigt sätt vilket gör intryck. Samtidigt visar Hacksaw Ridge att det alltid finns hopp om en ljusare morgondag.

Passa på att se denna Oscarsbelönade film gratis online. Du hittar den på Dreamfilms hemsida under kategorin drama. Klicka bara på playknappen så kan du börja titta direkt via stream.

Se Hacksaw Ridge Swefilmer 07.10.2016

Den 7 oktober 2016 hade Hacksaw Ridge biopremiär i Sverige. Nu flera år senare går det utmärkt att se filmen gratis online på Swefilmer. Dramatiken och actionscenerna har inte blivit ett dugg sämre med tiden.

Även om filmen utspelas under 40-talet känns berättelsen om Desmond Doss lika stark och gripande idag. Hansenvägsbeslut att inte bära vapen mitt under pågående krig är exceptionellt modigt.

Swefilmer kan du nu se hela filmen med svenskt tal och text. Perfekt om du vill kunna fokusera fullt ut på dramatiken utan att behöva läsa undertext. Bara att luta sig tillbaka och njuta av en filmupplevelse utöver det vanliga.

Är du inte redo att se hela filmen på en gång går det självklart att pausa och återuppta visningen senare. Detta är en stor fördel med streamingtjänster online. Du bestämmer helt själv när och var du vill titta.

Streama Hacksaw Ridge Från Vendian Entertainment

Hacksaw Ridge är producerad av det amerikanska filmbolaget Vendian Entertainment som ligger bakom flera uppmärksammade filmer. Bland annat Passion of the Christ av Mel Gibson och Immortals med Henry Cavill.

Vendian Entertainment är känt för att satsa på kvalitativa filmprojekt med starka berättelser och manus. Hacksaw Ridge är inget undantag. Filmen lyfter fram krigets fasor samtidigt som den hyllar verkligt hjältemod.

Tack vare Vendian Entertainment kunde denna unika historia om Desmond Doss omsättas till en spännande och tankeväckande film. Även med begränsad budget lyckas bolaget leverera action och drama i världsklass.

Som tittare uppskattar man när filmbolag vågar satsa lite extra på att berätta viktiga historier. Inte bara jaga kvicka pengar med standardiserade blockbusters. Streama Hacksaw Ridge och njut av Vendian Entertainments filmproduktion.

Hacksaw Ridge

Titta På Hacksaw Ridge Dramafilm Svenska

Hacksaw Ridge är en riktigt bra dramafilm som nu går att titta på med svenskt ljud och text. Perfekt underhållning för dig som uppskattar filmer baserade på verkliga händelser.

Även om filmen utspelar sig under andra världskriget känns berättelsen om Desmond Doss fortfarande aktuell och engagerande. Hans envisa vägran att döda fiender mitt under brinnande strider är hisnande.

Skådespelarna gör ett kanonjobb med att gestalta både adrenalinfyllda actionscener och mer stillsamma dramatiska ögonblick. Speciellt Andrew Garfield i huvudrollen som Desmond Doss är övertygande.

Regissören Mel Gibson lyckas fånga krigets fasor utan att tumma på den centrala dramatiken. Resultatet är en gripande och tankeväckande filmupplevelse som är väl värd att se.

Ge dig hän och njut av Hacksaw Ridge som nu går att streama online helt gratis med svenskt ljud. Enastående drama direkt hem i vardagsrummet!

Hacksaw Ridge Swesub Film Gratis

Den Oscarsvinnande filmen Hacksaw Ridge går nu att se helt gratis online med svensk text (swesub). Perfekt för alla som vill njuta av en dramatisk och actionfylld filmupplevelse.

Handlingen kretsar kring den sanna historien om soldaten Desmond Doss som vägrade bära vapen under andra världskriget men ändå räddade många liv. Ett exceptionellt hjältemod gestaltat övertygande av skådespelaren Andrew Garfield.

Regissören Mel Gibson lyckas på ett fint sätt balansera de våldsamma stridsscenerna med filmens känslosamma budskap om fred och medmänsklighet. Ett drama värt att uppleva.

Med svensk text blir filmen extra tillgänglig och lätt att följa. Du kan fokusera helhjärtat på intrigerna utan att behöva läsa undertexten. Se Hacksaw Ridge gratis online och få en oförglömlig filmupplevelse direkt hemma i tv-soffan.

Swesub gör utländska filmer mer tillgängliga och underhållande. Passa på att uppleva en av de mest hyllade krigsfilmerna på senare år. Action, drama och medmänsklighet i perfekt balans.

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 13257

Dela