alt

Titta på Harry Potter och fången från Azkaban 2004 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8
20 644
Betyg
calendar2004
time2h 21m
Harry, Ron och Hermonie, som nu blivit tonåringar, återvänder till sitt tredje år på Hogwarts där de tvingas möta den förrymda fången Sirius Black som utgör ett stort hot mot Harry. Harry och hans vänner lär sig även under sitt tredje år att hantera Hippogriffer (till hälften hästar och till hälften örnar) driva tillbaka föränderliga Boggartar som byter skepnad och bemästra spådomskonsten. De besöker även trollkarlsbyn Hogsmeade och spökande huset som är den mest hemsökta huset i landet. Utöver dessa nya erfarenheter måste Harry övervinna hotet från de själasugande Dementorerna, överlista en farlig varulv och till sist hantera sanningen om Sirius Black och hans förhållande till Harry och Harrys föräldrar.

Skådespelare

Actor Gary Oldman

Gary Oldman

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Emma Watson

Emma Watson

Actor David Thewlis

David Thewlis

Actor Fiona Shaw

Fiona Shaw

Actor Emma Thompson

Emma Thompson

Actor Richard Griffiths

Richard Griffiths

Actor Rupert Grint

Rupert Grint

Officiell trailer

Siehe auch

Harry Potter och fången från Azkaban stream online

Är du redo att återvända till Hogwarts igen och följa med Harry Potter på nya magiska äventyr? I den tredje filmen i serien, Harry Potter och fången från Azkaban, får vi följa med Harry under hans tredje år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.

Efter att ha rymt från Azkaban, det ökända trollkarlsfängelset, är den förrymde fången Sirius Black på jakt efter Harry. För att skydda Harry skickas fruktade vakter från Azkaban, dementorerna, till Hogwarts. Med dementorerna sniffandes i hans nacke blir detta Harrys svåraste år hittills.

Samtidigt får Harry lära sig mer om sin familjs förflutna när han träffar Remus Lupin, en ny lärare i försvar mot svartkonster. Tillsammans ger de sig ut på ett magiskt äventyr och en kamp mot mörka krafter.

Varför streama Harry Potter och fången från Azkaban online?

Det finns många anledningar att streama Harry Potter och fången från Azkaban gratis online. För det första är det smidigt att kunna titta när och var du vill, utan att behöva leta fram DVD:n. Dessutom är det gratis! Om du älskar Harry Potter är det ett måste att se alla filmer i serien.

Harry Potter och fången från Azkaban släpptes 2004 och blev en stor succé. Filmen har höga betyg på sajter som IMDb, där den har betyget 7,9 av 10. Mycket tack vare den nye regissören Alfonso Cuaróns mer mörka och gotiska ton.

Harry Potter och fången från Azkaban

Titta Harry Potter och fången från Azkaban gratis

Det finns flera sätt att titta på Harry Potter och fången från Azkaban gratis online. Bland annat genom strömningstjänster som erbjuder gratis provperioder, eller illegala streamingtjänster.

Ett bra alternativ är strömningstjänsten Dreamfilm. Här kan du streama Harry Potter och fången från Azkaban med svenskt tal helt gratis. Det enda du behöver är ett konto, men det är gratis att skapa.

Dreamfilm har ett stort bibliotek med tusentals filmer och serier. Allt från de senaste nyheterna till klassiker som Harry Potter. Perfekt för en filmkväll!

Så streamar du Harry Potter och fången från Azkaban gratis:

 1. Skapa ett konto på Dreamfilm
 2. Sök efter “Harry Potter och fången från Azkaban”
 3. Klicka på “Spela upp”
 4. Njut av filmen!

Det går även att streama Harry Potter och fången från Azkaban på mobil eller surfplatta via Dreamfilms app. Perfekt när du är på språng!

Harry Potter och fången från Azkaban Dreamfilm HD

Harry Potter och fången från Azkaban streamas i HD-kvalitet på Dreamfilm. Det innebär att bilden är skarp och kristallklar för en bioupplevelse hemma i vardagsrummet.

HD-kvalitet gör att alla fantastiska effekter och miljöer i filmen syns som allra bäst. Allt från dementorerna till hippogriffen Buckbeak får nytt liv med HD.

Ljudet är också viktigt för upplevelsen. På Dreamfilm kan du streama Harry Potter och fången från Azkaban med surroundljud för full filmkänsla.

Oavsett om du streamar via dator, surfplatta eller Smart-TV kommer du få en biokänsla när du ser den tredje Harry Potter-filmen i HD-kvalitet.

Harry Potter och fången från Azkaban swesub gratis

På Dreamfilm kan du se Harry Potter och fången från Azkaban med svensk text, så kallad swesub. Det gör det enkelt att följa handlingen även om du inte förstår engelska så bra.

Swesub innebär att skådespelarnas röster är kvar i original, men all text på skärmen är översatt till svenska. Perfekt för att kunna njuta av filmen på svenska, helt gratis.

Svensk textning gör Harry Potter-filmerna tillgängliga för en större publik. Oavsett ålder kan man följa med i handlingen och känna filmen.

På Dreamfilm hittar du alla Harry Potter-filmer med swesub, så du kan marathon-streama hela serien på svenska! Ett måste för alla fans.

Harry Potter och fången från Azkaban

Se Harry Potter och fången från Azkaban svenska online

Vill du se Harry Potter och fången från Azkaban på svenska online? På Dreamfilm kan du göra det, och dessutom helt gratis. Perfekt om du vill unna dig en Harry Potter-marathon!

Genom att skapa ett konto kan du få tillgång till hela Dreamfilms bibliotek. Där hittar du förstås Harry Potter och fången från Azkaban med svenskt tal.

Det smidigaste är att streama Harry Potter och fången från Azkaban direkt i webbläsaren. Men det går även att ladda ner Dreamfilms app och se filmen på mobilen, surfplattan eller Smart-TV:n.

Oavsett plattform är upplevelsen densamma. Du får njuta av Harrys tredje äventyr med magi, spänning och svenskt tal - helt gratis online!

Harry Potter och fången från Azkaban gratis streaming Sverige

I Sverige kan vi streama Harry Potter och fången från Azkaban gratis på sajter som Dreamfilm. Det smidigaste sättet att se filmklassikern online, utan kostnad.

Genom att skapa ett konto kan du direkt börja titta på Harry Potter och fången från Azkaban gratis med svenskt tal. Perfekt för en mysig filmkväll!

Harry Potter-filmerna är väl värda att se om, särskilt med tanke på att streamen är gratis. Följ med på magiska äventyr igen och njut av den unika stämningen.

Streama hela Harry Potter-serien gratis på svenska! Ett måste för alla fans, unga som gamla. Upplev magin direkt hemifrån soffan.

10 liknande filmer:

 1. Kong: Skull Island
 2. Aquaman
 3. The Marvels
 4. Avengers: Endgame
 5. I viaggiatori
 6. Shrek 2
 7. Avengers: Infinity War
 8. Despicable Me 4
 9. Indiana Jones and the Dial of Destiny
 10. Super Mario Bros. Filmen
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 20644
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Äventyr. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Harry Potter och fången från Azkaban med betyget 8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Harry Potter och fången från Azkaban. Betyget 8 talar för sig själv
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 21m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

RevJace

Harry Potter och fången från Azkaban Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 8 talar för sig själv.
avatar

matixd

Harry Potter och fången från Azkaban Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8 bekräftar bara detta.