Titta på Harry Potter och Halvblodsprinsen 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
18 576
Betyg
calendar2009
time2h 33m
Lord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen, som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Dumbledore tar hjälp av sin gamle vän och kollega Horace Slughorn, som han tror sitter inne med viktig information. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts. Det är kärlek i luften, men farorna hopar sig och Hogwarts riskerar att aldrig bli sig likt igen.

Skådespelare

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Emma Watson

Emma Watson

Actor David Thewlis

David Thewlis

Actor Maggie Smith

Maggie Smith

Actor Rupert Grint

Rupert Grint

Actor Alan Rickman

Alan Rickman

Actor Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Actor Bonnie Wright

Bonnie Wright

Officiell trailer

Siehe auch

Harry Potter och Halvblodsprinsen streama online

Är du redo att streama den senaste filmen i den populära Harry Potter-serien? Harry Potter och Halvblodsprinsen hade biopremiär den 15 juli 2009 och är nu tillgänglig för online streaming och nedladdning.

I den sjätte filmen får vi följa Harry Potter och hans vänner genom ännu ett dramatiskt och magiskt äventyr. Spänningen ökar när Voldemorts makt växer och Hogwarts inte längre känns som den trygga tillflyktsort det en gång var.

Häng med på det här spännande äventyret gratis online. Var förberedd på vändningar som ingen kunnat förutse när halvblodsprinsen avslöjas.

Var kan jag se filmen gratis?

Det finns flera sätt att streama Harry Potter och Halvblodsprinsen gratis online:

 • Använd en streamingtjänst som erbjuder gratis provperioder, till exempel Viaplay eller HBO Max.
 • Registrera dig på en fildelningssajt som Dreamfilm för att få tillgång till gratis film streaming.

Är streamingen laglig?

Att streama och ladda ner filmer gratis online är en gråzon när det gäller upphovsrätt. Men för privat bruk anses det vanligtvis OK enligt svensk lag. Var dock försiktig så du inte bryter mot några regler.

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och Halvblodsprinsen swe-filmer 2009

Den sjätte filmen i Harry Potter-serien hade svensk biopremiär den 15 juli 2009. Filmen är 148 minuter lång och regisserad av David Yates.

I rollistan hittar vi återigen Daniel Radcliffe som Harry Potter, Rupert Grint som Ron Weasley och Emma Watson som Hermione Granger. Även Hogwarts rektor Albus Dumbledore, spelad av Michael Gambon, är med i sin sista film.

Filmen är inspelad i Storbritannien och har svensk text. Perfekt för en mysig filmafton med vänner eller familj!

Harry Potter och Halvblodsprinsen är en mörk och gripande film som verkligen fångar tittaren. Missa inte chansen att se den gratis online!

Var streamar jag filmen med svenskt tal?

För att streama Harry Potter-filmerna med svenskt tal och text rekommenderar vi streamingtjänsten Viaplay. Där kan du se hela Harry Potter-serien online, inklusive Halvblodsprinsen med svensk text (swe-filmer).

Ett annat alternativ är att leta efter filmen på illegala streaming- och torrentsajter. Men tänk på att detta kan vara olagligt!

Harry Potter och Halvblodsprinsen gratis film 15.07

Som Harry Potter-fan vill man förstås se den sjätte filmen så snart som möjligt. Harry Potter och Halvblodsprinsen hade biopremiär den 15 juli 2009 i Sverige och flest världen.

Även om det har gått några år sedan biopremiären kan du fortfarande se filmen gratis online. Använd en streamingtjänst med gratis provperiod eller sök på fildelningssajter för att hitta filmen.

Var beredd på hisnande vändningar och chockerande avslöjanden i den mörkaste Harry Potter-filmen hittills. Fascineras av Voldemorts ökande makt och kampen mellan gott och ont.

Serien som aldrig går ur tiden

Även om Harry Potter-böckerna och filmerna började ges ut på 1990-talet är seriens popularitet fortfarande enorm. Nya generationer upptäcker Harry Potter varje år och blir betagna av JK Rowlings magiska fantasyvärld.

Om du inte redan har gjort det är det hög tid att se filmerna, inklusive den sjätte filmen Harry Potter och Halvblodsprinsen från 2009. Det spelar ingen roll om du streamar filmen gratis online eller köper DVD-boxen!

Se Harry Potter och Halvblodsprinsen swesub

Vill du se Harry Potter och Halvblodsprinsen med svensk text? Det finns flera sätt att streama filmen med swesub (svensk text) gratis på nätet.

En möjlighet är att använda streamingtjänster som Viaplay eller HBO Max, som erbjuder Harry Potter-filmerna med svenskt tal och text. Registrera dig för en gratis provperiod för att testa.

Ett annat alternativ är att leta efter filmen på olika fildelningssajter. Där kan du ofta hitta nyare filmer med svenska undertexter (swesub). Men tänk på att detta kan vara olagligt!

Swesub fyller en viktig funktion

För många som föredrar att titta på film med svenskt tal fyller swesub en viktig funktion. Svenska undertexter gör det möjligt att ta del av dialogen även om ljudet inte hörs ordentligt.

Swesub är också bra för personer med nedsatt hörsel, så de kan följa handlingen i filmen. Så om du letar efter Harry Potter och Halvblodsprinsen med svensk text har du goda chanser att hitta det på nätet!

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och Halvblodsprinsen stream gratis sverige

Som svensk Harry Potter-fan vill man så klart kunna streama filmerna gratis. Även om det finns många lagliga streamingtjänster är utbudet av filmer ibland begränsat, och då lockar gratisalternativen.

Det går utmärkt att hitta Harry Potter och Halvblodsprinsen att streama gratis i Sverige. Använd exempelvis en gratis provperiod på Viaplay eller HBO Max. Eller sök på olika fildelningssajter efter filmen.

Var försiktig med piratkopior!

Även om många struntar i det bör du tänka på att det faktiskt kan vara olagligt att streama och ladda ner filmer gratis online. Speciellt om du delar filmerna vidare till andra.

Så även om frestelsen att spara pengar kan vara stor rekommenderar vi att du använder lagliga streamingtjänster. Då slipper du åtminstone risken att få böter eller annan påföljd.

Harry Potter och Halvblodsprinsen se gratis online film

Som ett fan av fantasy och magiska äventyr är Harry Potter-filmerna ett måste att se. Och vilken film är bättre att börja med än den sjätte delen - Harry Potter och Halvblodsprinsen?

Missa inte chansen att se filmen gratis online. Använd en gratis provperiod på en streamingtjänst, eller leta efter filmen på någon fildelningssajt. Då kan du njuta av den spännande historien helt utan kostnad.

Följ med Harry, Ron och Hermione tillbaka till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Upplev spänningen och dramatiken i deras hittills mörkaste äventyr!

10 liknande filmer:

 1. Blue Beetle
 2. Aquaman
 3. The Creator
 4. Kalle och chokladfabriken
 5. Iron Man 2
 6. Black Adam
 7. Craig Before the Creek
 8. Indiana Jones and the Dial of Destiny
 9. Super Mario Bros. Filmen
 10. Harry Potter och de vises sten
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 18576
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.7 antyder att Harry Potter och Halvblodsprinsen är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Harry Potter och Halvblodsprinsen. Betyget 7.7 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Harry Potter och Halvblodsprinsen med medelbetyget 7.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 33m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 33m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Äventyr.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KarTofel

Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

Harry Potter och Halvblodsprinsen Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.7 bekräftar bara detta.