close icon
page-title
Harry Potter och Halvblodsprinsen
Harry Potter och Halvblodsprinsen

Detaljer

 • Originaltitel: Harry Potter and the Half-Blood Prince
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

Titta på Harry Potter och Halvblodsprinsen 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.7
18833Betyg
date2009
date2h 33m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |4 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |6 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |14 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Harry Potter och Halvblodsprinsen streama online

Är du redo att streama den senaste filmen i den populära Harry Potter-serien? Harry Potter och Halvblodsprinsen hade biopremiär den 15 juli 2009 och är nu tillgänglig för online streaming och nedladdning.

I den sjätte filmen får vi följa Harry Potter och hans vänner genom ännu ett dramatiskt och magiskt äventyr. Spänningen ökar när Voldemorts makt växer och Hogwarts inte längre känns som den trygga tillflyktsort det en gång var.

Häng med på det här spännande äventyret gratis online. Var förberedd på vändningar som ingen kunnat förutse när halvblodsprinsen avslöjas.

Var kan jag se filmen gratis?

Det finns flera sätt att streama Harry Potter och Halvblodsprinsen gratis online:

 • Använd en streamingtjänst som erbjuder gratis provperioder, till exempel Viaplay eller HBO Max.
 • Registrera dig på en fildelningssajt som Dreamfilm för att få tillgång till gratis film streaming.

Är streamingen laglig?

Att streama och ladda ner filmer gratis online är en gråzon när det gäller upphovsrätt. Men för privat bruk anses det vanligtvis OK enligt svensk lag. Var dock försiktig så du inte bryter mot några regler.

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och Halvblodsprinsen swe-filmer 2009

Den sjätte filmen i Harry Potter-serien hade svensk biopremiär den 15 juli 2009. Filmen är 148 minuter lång och regisserad av David Yates.

I rollistan hittar vi återigen Daniel Radcliffe som Harry Potter, Rupert Grint som Ron Weasley och Emma Watson som Hermione Granger. Även Hogwarts rektor Albus Dumbledore, spelad av Michael Gambon, är med i sin sista film.

Filmen är inspelad i Storbritannien och har svensk text. Perfekt för en mysig filmafton med vänner eller familj!

Harry Potter och Halvblodsprinsen är en mörk och gripande film som verkligen fångar tittaren. Missa inte chansen att se den gratis online!

Var streamar jag filmen med svenskt tal?

För att streama Harry Potter-filmerna med svenskt tal och text rekommenderar vi streamingtjänsten Viaplay. Där kan du se hela Harry Potter-serien online, inklusive Halvblodsprinsen med svensk text (swe-filmer).

Ett annat alternativ är att leta efter filmen på illegala streaming- och torrentsajter. Men tänk på att detta kan vara olagligt!

Harry Potter och Halvblodsprinsen gratis film 15.07

Som Harry Potter-fan vill man förstås se den sjätte filmen så snart som möjligt. Harry Potter och Halvblodsprinsen hade biopremiär den 15 juli 2009 i Sverige och flest världen.

Även om det har gått några år sedan biopremiären kan du fortfarande se filmen gratis online. Använd en streamingtjänst med gratis provperiod eller sök på fildelningssajter för att hitta filmen.

Var beredd på hisnande vändningar och chockerande avslöjanden i den mörkaste Harry Potter-filmen hittills. Fascineras av Voldemorts ökande makt och kampen mellan gott och ont.

Serien som aldrig går ur tiden

Även om Harry Potter-böckerna och filmerna började ges ut på 1990-talet är seriens popularitet fortfarande enorm. Nya generationer upptäcker Harry Potter varje år och blir betagna av JK Rowlings magiska fantasyvärld.

Om du inte redan har gjort det är det hög tid att se filmerna, inklusive den sjätte filmen Harry Potter och Halvblodsprinsen från 2009. Det spelar ingen roll om du streamar filmen gratis online eller köper DVD-boxen!

Se Harry Potter och Halvblodsprinsen swesub

Vill du se Harry Potter och Halvblodsprinsen med svensk text? Det finns flera sätt att streama filmen med swesub (svensk text) gratis på nätet.

En möjlighet är att använda streamingtjänster som Viaplay eller HBO Max, som erbjuder Harry Potter-filmerna med svenskt tal och text. Registrera dig för en gratis provperiod för att testa.

Ett annat alternativ är att leta efter filmen på olika fildelningssajter. Där kan du ofta hitta nyare filmer med svenska undertexter (swesub). Men tänk på att detta kan vara olagligt!

Swesub fyller en viktig funktion

För många som föredrar att titta på film med svenskt tal fyller swesub en viktig funktion. Svenska undertexter gör det möjligt att ta del av dialogen även om ljudet inte hörs ordentligt.

Swesub är också bra för personer med nedsatt hörsel, så de kan följa handlingen i filmen. Så om du letar efter Harry Potter och Halvblodsprinsen med svensk text har du goda chanser att hitta det på nätet!

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och Halvblodsprinsen stream gratis sverige

Som svensk Harry Potter-fan vill man så klart kunna streama filmerna gratis. Även om det finns många lagliga streamingtjänster är utbudet av filmer ibland begränsat, och då lockar gratisalternativen.

Det går utmärkt att hitta Harry Potter och Halvblodsprinsen att streama gratis i Sverige. Använd exempelvis en gratis provperiod på Viaplay eller HBO Max. Eller sök på olika fildelningssajter efter filmen.

Var försiktig med piratkopior!

Även om många struntar i det bör du tänka på att det faktiskt kan vara olagligt att streama och ladda ner filmer gratis online. Speciellt om du delar filmerna vidare till andra.

Så även om frestelsen att spara pengar kan vara stor rekommenderar vi att du använder lagliga streamingtjänster. Då slipper du åtminstone risken att få böter eller annan påföljd.

Harry Potter och Halvblodsprinsen se gratis online film

Som ett fan av fantasy och magiska äventyr är Harry Potter-filmerna ett måste att se. Och vilken film är bättre att börja med än den sjätte delen - Harry Potter och Halvblodsprinsen?

Missa inte chansen att se filmen gratis online. Använd en gratis provperiod på en streamingtjänst, eller leta efter filmen på någon fildelningssajt. Då kan du njuta av den spännande historien helt utan kostnad.

Följ med Harry, Ron och Hermione tillbaka till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Upplev spänningen och dramatiken i deras hittills mörkaste äventyr!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 18833

Dela