Titta på Harry Potter och hemligheternas kammare 2002 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
20 964
Betyg
calendar2002
time2h 41m
Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Men hur ska han stå ut med den nye, omåttligt mallige professor Lockman? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena Hogwarteleven efter den andra. Är det Harrys största fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker – Harry Potter själv?

Skådespelare

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Emma Watson

Emma Watson

Actor Toby Jones

Toby Jones

Actor Fiona Shaw

Fiona Shaw

Actor Jason Isaacs

Jason Isaacs

Actor Alan Rickman

Alan Rickman

Actor Maggie Smith

Maggie Smith

Actor Shirley Henderson

Shirley Henderson

Officiell trailer

Siehe auch

Harry Potter och hemligheternas kammare (2002)

Se Harry Potter och hemligheternas kammare gratis

Harry Potter och hemligheternas kammare, den andra filmen i Harry Potter-serien, hade premiär 2002. Filmen baseras på J.K. Rowlings populära fantasybok med samma namn. I filmen får vi följa Harry Potter och hans vänner när de utforskar hemligheternas kammare på Hogwarts, som enligt legenden håller på en fruktansvärd hemlighet.

Här är några sätt du kan se Harry Potter och hemligheternas kammare gratis online:

 • Prova en gratis provperiod på streamingtjänster som HBO Max eller Viaplay. Där kan du streama Harry Potter och hemligheternas kammare utan kostnad under en begränsad period.
 • Kolla om filmen finns tillgänglig på bibliotekets filmutlåning. Många bibliotek erbjuder filmutlåning utan kostnad för medlemmar.
 • Sök efter Harry Potter och hemligheternas kammare på gratis filmströmningstjänster som kan erbjuda filmen lagligt och gratis.
 • Harry Potter och hemligheternas kammare streamas nu

  Den spännande uppföljaren till Harry Potter och de vises sten från 2001 är nu tillgänglig för streaming för alla fans av trollkarlen. Harry Potter och hemligheternas kammare är den andra boken och filmen i serien om den unge trollkarlen, och utspelar sig under Harrys andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.

  Hemlig kammare för barn - se på nätet

  Harry Potter-filmerna, med sina fantasyvärldar fyllda av magi, äventyr och mysiga miljöer, är perfekta familjefilmer att se med barn. Harry Potter och hemligheternas kammare passar utmärkt för barn från 8-9 års ålder och uppåt.

  Filmen handlar om Harry och hans vänner som utforskar en hemlig kammare på Hogwarts, som enligt legenden håller på en fruktansvärd hemlighet. Spänningen är lagom för yngre tittare, utan alltför skrämmande inslag.

  Streama eller ladda ner filmen så ni kan njuta av mysiga filmkvällar med Harry Potter och vänner! Det finns gott om kuddar, godis och popcorn att avnjuta under tiden ni följer med på Harrys spännande magiska äventyr i skolans hemliga kammare.

  Harry Potters magiska äventyr i svensk dubbing

  Alla de populära Harry Potter-filmerna finns nu tillgängliga fullt dubbade till svenska, så barn som ännu inte lärt sig så mycket engelska kan följa med på Harrys magiska äventyr på Hogwarts. Den svenska rösten för Harry Potter görs av Anton Lundqvist.

  I Harry Potter och hemligheternas kammare får vi följa med när Harry och hans vänner Ron och Hermione utforskar en mystisk, förbjuden korridor på skolan som leder till den beryktade "hemligheternas kammare". Där inne döljer sig en fruktansvärd hemlighet med koppling till Hogwarts grundare...

  Följ med på Harrys spännande magiska äventyr dubbade till svenska - perfekt filmunderhållning för barn och vuxna i alla åldrar!

  Var hittar man Harry Potter och hemligheternas kammare

  Den populära fantasyfilmen Harry Potter och hemligheternas kammare från 2002 går att streama på flera olika streamingtjänster:

 • HBO Max - Harry Potter-filmerna ingår för prenumeranter
 • Viaplay - kan hyras för engångskostnad
 • SF Anytime - kan hyras för engångskostnad
 • Google Play Movies - kan köpas eller hyras digitalt
 • Harry Potter och hemligheternas kammare går också att låna på de flesta bibliotek runtom i Sverige. Fråga på ditt lokala bibliotek om de har filmen eller kan låna in den.

  Så om du är sugen på att möta Harry Potter, upptäcka hemligheternas kammare och uppleva magiska äventyr är det bara att välja och vraka bland strömningstjänster eller besöka biblioteket!

  10 liknande filmer:

  1. Blue Beetle
  2. Aquaman
  3. The Creator
  4. Kalle och chokladfabriken
  5. Iron Man 2
  6. Black Adam
  7. Craig Before the Creek
  8. Indiana Jones and the Dial of Destiny
  9. Super Mario Bros. Filmen
  10. Harry Potter och de vises sten
  Bewerte den Film oder die Serie
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  fill-star
  outline-star
  outline-star
  Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 20964
  Dela serie
  Sebastian Jonsson

  Sebastian Jonsson

  Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

  10 Kommentarer

  avatar

  Pandasv1

  Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på Harry Potter och hemligheternas kammare, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
  avatar

  Patricktexas

  Harry Potter och hemligheternas kammare med medelbetyget 7.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
  avatar

  mafgat123

  Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 41m. Rekommenderas varmt.
  avatar

  digitalviewer

  Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 41m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Äventyr.
  avatar

  avatarKaa

  Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
  avatar

  DaveSwid

  Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.7 betyg är en säker sak.
  avatar

  MagicMikel12

  Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
  avatar

  KarTofel

  Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
  avatar

  Grater98

  Harry Potter och hemligheternas kammare Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
  avatar

  FilmTitel

  Harry Potter och hemligheternas kammare Titel med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!