close icon
page-title
Hokus Pokus 2
Hokus Pokus 2

Detaljer

 • Originaltitel: Hocus Pocus 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Hokus Pokus 2 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
1566Betyg
date2022
date1h 47m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |9 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |14 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Härliga familjefilm Hocus Pocus 2 nu på Dreamfilm

Är du på jakt efter familjevänlig underhållning inför helgen? Då har du kommit helt rätt. Den nya Disney-filmen Hocus Pocus 2 har nu premiär och går att streama gratis på Dreamfilm.

I uppföljaren till den älskade Halloween-klassikern från 1993 återvänder de legendariska Sanderson-systrarna till Salem. När ett par ungdomar tänder Black Flame Candle väcks systrarna Winifred, Sarah och Mary åter till liv och börjar sprida kaos i staden. Men tjejerna är fast beslutna om att stoppa de häxmässiga systrarnas framfart den här gången.

Med en härlig blandning av komedi, fantasy och familjevänlig skräck är Hocus Pocus 2 garanterad underhållning för hela familjen. Bette Midler, Kathy Najimy och Sarah Jessica Parker är tillbaka i sina ikoniska roller och visar upp en magisk kemi på vita duken.

Hokus Pokus 2

Hocus Pocus 2 med Sanderson-systrarna är årets roligaste Halloween-klassiker

Om du älskar Hocus Pocus-filmerna eller bara är ute efter en rolig och lättsam Halloween-film för hela familjen är Hocus Pocus 2 ett måste.

Underbara Bette Midler är lika magnifik som den gatsluga Winifred och får strålande sällskap av Kathy Najimy och Sarah Jessica Parker i rollerna som systrarna Mary och Sarah Sanderson. Tillsammans sprider de garanterat skratt, magi och Halloween-stämning.

Roliga förväxlingsscener, catchiga sånger och härliga specialeffekter gör Hocus Pocus till en riktig feelgood-film som funkar för både barn och vuxna.

Se den älskade trio Winifred, Sarah och Mary Sanderson i magiska Hocus Pocus 2 - en Halloween-favorit för hela familjen!

Upplev Hocus Pocus 2 med dina barn - magisk underhållning för hela familjen

Söker du en familjefilm att se med dina barn? Då ska ni inte missa Hocus Pocus 2!

Uppföljaren till 90-talsklassikern Hocus Pocus har allt som behövs för en riktigt mysig helgframför-TV:n med hela familjen. Med sköna skräckinslag, magi, musik och massor av humor passar den yngre publiken perfekt.

Följ med häxsystrarna Winifred, Sarah och Mary när de kommer tillbaka till liv i modern tid. Se dem rasa runt i Salem och ställa till med sitt vanliga häxmässiga kalas, samtidigt som en grupp unga tonårstjejer försöker stoppa dem.

Barnen kommer garanterat älska den spännande storyn och de roliga karaktärerna i denna fantasy-fyllda familjefilm.

Se uppföljaren till den älskade Disney-klassikern Hocus Pocus online på Dreamfilm

Älskade du den första Hocus Pocus-filmen? Då ska du inte missa chansen att streama uppföljaren Hocus Pocus 2 gratis på Dreamfilm.

Njut av att se Winifred, Sarah och Mary Sanderson tillbaka i Salem för att ställa till med bus på Halloween. Men den här gången är det inte säkert att systrarna får sista skrattet...

Uppföljaren bjuder på samma magiska stämning och sköna feelgood-känsla som originalet från 1993. Perfekt för en mysig filmmaraton tillsammans med vännerna eller familjen.

Så poppa popcornen och kryp upp i soffan. Den älskade Disney-klassikern är tillbaka och kan nu streamas online på Dreamfilm!

Hokus Pokus 2

Följ med när Sanderson-systrarna återvänder i magiska Hocus Pocus 2 - nu på Dreamfilm

Drömmer du dig tillbaka till barndomen och minns den magiska känslan från originalfilmen Hocus Pocus? Då får du en rejäl nostalgitripp av uppföljaren Hocus Pocus 2 som nu har premiär på bio och går att streama gratis på Dreamfilm.

29 år efter händelserna i den första filmen väcks de legendariska häxsystrarna Winifred, Sarah och Mary Sanderson åter till liv när några ungdomar tänder Black Flame Candle igen.

Följ med på Halloween-äventyr när systrarna är tillbaka och ställer till med sitt vanliga bus i staden Salem. Men den här gången är de fast beslutna om att sätta stopp för häxornas framfart en gång för alla.

Med magisk underhållning, skratt och garanterad feelgood-känsla är Hocus Pocus 2 en riktig höjdpunkt som du inte vill missa. Så samla familjen och vänner och njut av att se den älskade trion tillbaka på vita duken igen!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1566

Dela