alt

Titta på Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.1
2 558
Betyg
calendar2022
time1h 32m
När Van Helsings mystiska uppfinning går på tok förvandlas Drac och hans kompisar till människor och Johnny blir ett monster! I sina nya förväxlade kroppar måste Drac och Johnny slå sig samman för att hitta ett botemedel. Med hjälp av Mavis och Drac Pack, börjar kampen om att hitta ett sätt att byta tillbaka sig själva innan förvandlingen blir permanent.

Skådespelare

Actor Andy Samberg

Andy Samberg

Actor Selena Gomez

Selena Gomez

Actor David Spade

David Spade

Actor Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key

Actor Fred Tatasciore

Fred Tatasciore

Actor Debra Wilson

Debra Wilson

Actor Steve Buscemi

Steve Buscemi

Actor Fran Drescher

Fran Drescher

Officiell trailer

Siehe auch

Se den nya svenska filmen online

Den fjärde delen i den populära Hotel Transylvania-serien är nu tillgänglig för streaming online. I den här delen byter monster och människor platser, vilket leder till många komiska och underhållande situationer.

Filmen hade biopremiär så sent som i februari 2022 och är nu tillgänglig att streama gratis med svenskt tal på Dreamfilm och liknande streamingtjänster. Det är den perfekta familjefilmen att se tillsammans.

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Roliga situationer när monster och människor byter platser

Efter att en mystisk uppfinning går snett förvandlas hotellets gäster till det motsatta – vampyrer blir människor, varulvar blir husdjur och människor blir monster. Det skapar massvis med roliga och bisarra situationer när alla försöker anpassa sig till sina nya kroppar och identiteter.

Johnny, som tidigare var en människa, måste nu lära sig att vara vampyr, medan Drac plötsligt blir en människa utan sina övernaturliga krafter. Se hur de klarar av att navigera i den nya världen med sina nya roller.

Streama kultfilmen med monsterfamiljen gratis online

Hotel Transylvania-filmerna, med sina färgstarka monsterkaraktärer, har blivit riktiga kultklassiker. I den här senaste delen får vi återigen följa Dracula, hans dotter Mavis, svärson Johnny och deras monstervänner – fast alla har bytt skepnad!

Missa inte chansen att streama filmen gratis med svenskt tal nu när den nyss haft biopremiär. Det går utmärkt att se den via Dreamfilm och liknande sajter, helt lagligt och gratis.

Se monster förvandlas till vanliga människor

En av filmens mest underhållande aspekter är att se monsterkaraktärer som Dracula, varulvar och mumier bli vanliga människor. Plötsligt måste de lära sig att bete sig som människor, och resultatet blir väldigt roligt.

Samtidigt får vi se människor som Johnny bli vampyrer och andra monster, vilket också skapar en hel del bisarra och underhållande scener. Det är kul att se välbekanta karaktärer i helt nya skepnader.

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Hotell Transylvania-filmerna har blivit enormt populära, inte minst bland barn och familjer. Den senaste delen utforskar ett helt nytt koncept där rollerna byts ut, vilket gör att även fans av tidigare filmer kan se fram emot något nytt och spännande.

Ta chansen att streama den animerade favoriten och se dina älskade karaktärer brottas med att anpassa sig till att vara människor respektive monster. Ett roligt koncept för både gamla och nya fans!

Exklusivt bonusmaterial och trailers

Utöver att kunna streama själva filmen gratis online kan du på sajter som Dreamfilm oftast även hitta exklusivt bonusmaterial, som bortklippta scener, intervjuer och behind the scenes-klipp från inspelningen.

Det finns även möjlighet att titta på filmens officiella trailers för att väcka intresset inför att streama filmen. Perfekt underhållning för hela familjen!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Familjen Casagrande: Filmen
  3. Kung Fu Panda
  4. Shrek
  5. Encanto
  6. Trolls 3
  7. Coraline och spegelns hemlighet
  8. Despicable Me 4
  9. Megamind
  10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2558
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.1 bevisar Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.1 för Hotell Transylvanien 4: Ombytta rollerbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.1 bekräftar detta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller. Betyget 7.1 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 7.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 32m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 32m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.1 betyg är en säker sak.
avatar

RevJace

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.1 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller med medelbetyget 7.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!