close icon
page-title
Hotelliggaren
Hotelliggaren

Detaljer

 • Originaltitel: Hotelliggaren
 • Originalspråk: Svenska
 • Produktionsland: Sverige
 • Regissör: China Theatre Stockholm

Hotelliggaren Stream Sverige • Gratis Online

star6.8
3Betyg
date2005
loader

Recension

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Indholdsfortegnelse

Hotelliggaren Sverige: En klassisk svensk komedi

Hotelliggaren är en älskad svensk komedi som först hade premiär 2005. Den har sedan dess blivit en kultklassiker och är ett måste för alla fans av svensk film. Filmen utspelar sig på ett hotell där en försynt riksdagsman, spelad av Peter Haber, bor tillsammans med sin fru, spelad av Suzanne Reuter. Han har en fulltecknad eftermiddag på departementet, men tänker istället ägna sig åt intimt umgänge med en sekreterare medan frun är på Dramaten.

Det är hans underlydande, Robert Gustavsson, som får i uppgift att fixa ihop allt. Men det är inte lätt, och allt går fel. Filmen är full av roliga situationer och välskriven dialog som ger ett perfekt komiskt perspektiv på svensk politik och samhälle. Hotelliggaren har en fantastisk ensemblesättning som verkligen får filmen att lyfta.

Om du gillar klassisk svensk humor och vill ha en skrattfest framför tv:n så är Hotelliggaren ett utmärkt val. Filmen bjuder på hjärtvärmande skådespel, sprudlande komik och en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du är en erfaren tittare av svensk film eller bara letar efter något nytt att upptäcka, så kommer Hotelliggaren absolut inte att besvika.

Hotelliggaren är en pärla i den svenska filmhistorien och en komedi som kommer att få dig att skratta från början till slut. Så vad väntar du på? Streama filmen online eller hitta en gratis visning - det här är en upplevelse du inte vill missa!

Hotelliggaren Streama online: Var kan man se filmen

Att se Hotelliggaren är superlätt - den finns nämligen tillgänglig för streaming på flera olika plattformar. På swe-filmer.se kan du till exempel streama filmen direkt, utan några extra kostnader. Swe-filmer.se är en av de ledande sidorna för svensk film online och erbjuder ett brett utbud av klassiker och nyheter.

Utöver swe-filmer.se finns Hotelliggaren även att hitta på andra välkända streamingtjänster som Amazon Prime Video och SF Anytime. Så oavsett var du föredrar att se film så har du goda möjligheter att hitta Hotelliggaren tillgänglig för streaming. Det enda du behöver göra är att logga in och börja titta!

Vill du hellre se filmen på bio så är Hotelliggaren tyvärr inte längre aktuell på biograferna. Men genom att streama den online kan du njuta av den i bekvämligheten av din egen soffa, när det passar dig bäst. Så varför inte unna dig en kvällsföreställning av denna ikoniska svenska komedi så snart som möjligt?

Oavsett om du föredrar streamingtjänster eller mer traditionella visningsalternativ, så är Hotelliggaren lättillgänglig för alla som vill uppleva den underbara filmen. Så vad väntar du på? Hitta den på swe-filmer.se eller någon annan känd streamingtjänst och njut av denna klassiska svenska pärla!

Hotelliggaren Gratis streama: Hitta gratis visningar

Om du vill se Hotelliggaren utan att behöva betala några extra kostnader finns det flera möjligheter att hitta gratis visningar av filmen. En av de bästa platserna att leta på är just swe-filmer.se, som erbjuder ett brett utbud av svensk film att streama helt gratis.

Förutom swe-filmer.se kan du också kolla in andra populära streamingtjänster som ibland erbjuder gratis visningar av äldre, klassiska titlar som Hotelliggaren. Håll utkik efter kampanjer och gratiserbjudanden på tjänster som t.ex. Amazon Prime Video och SF Anytime.

Det kan även vara värt att kolla på olika sociala medier och filmforum, där användare ibland delar tips om var man kan hitta lagliga, gratis visningar av filmer som Hotelliggaren. Var dock försiktig så att du inte hamnar på sidor som erbjuder piratkopierad film, utan håll dig till de officiella och lagliga alternativen.

Oavsett var du letar så är chanserna stora att du kan hitta Hotelliggaren tillgänglig för gratis visning någonstans online. Så varför inte unna dig en rolig, kostnadsfri kväll med denna kultklassiker? Streama den på swe-filmer.se eller något annat bra ställe och njut av den roa komedins höjdpunkter!

Titta på Hotelliggaren: När och var kan man se filmen

Hotelliggaren har haft svensk premiär redan 2005 och har sedan dess blivit en omtyckt klassiker. Även om filmen inte längre visas på biografer går det fortfarande alldeles utmärkt att hitta den tillgänglig för visning på olika streamingtjänster.

Som nämnts tidigare är swe-filmer.se ett av de bästa ställena att hitta Hotelliggaren tillgänglig för streaming. Där kan du se filmen när det passar dig bäst, utan några extra kostnader. Andra populära tjänster som erbjuder filmen är t.ex. Amazon Prime Video och SF Anytime.

Om du vill se Hotelliggaren på bio tyvärr inte längre möjligt, men genom att streama den kan du fortfarande njuta av den i hemmet. Kanske blir det en perfekt lördag- eller söndagskväll med familj eller vänner? Filmen är ju trots allt en klassisk svensk komedi som är rolig att se tillsammans.

Oavsett om du föredrar att streama Hotelliggaren online eller om du vill leta efter en gratis visning, så finns det gott om alternativ att välja mellan. Så vad väntar du på? Sätt dig tillrätta, gör dig bekväm och låt dig underhållas av denna roliga och hjärtvärmande film!

Hotelliggaren Film gratis: Hitta lagliga gratis visningar

Vill du se Hotelliggaren utan att behöva betala några extra kostnader? Inga problem! Det finns nämligen flera bra alternativ för att hitta lagliga, gratis visningar av denna klassiska svenska komedi.

En av de bästa platserna att leta på är swe-filmer.se, som erbjuder ett brett utbud av svensk film att streama helt utan kostnad. Här kan du enkelt sätta dig ner och njuta av Hotelliggaren när det passar dig bäst.

Utöver swe-filmer.se finns det även andra populära streamingtjänster som ibland erbjuder gratis visningar av äldre, klassiska titlar som Hotelliggaren. Håll utkik efter kampanjer och gratiserbjudanden på tjänster som Amazon Prime Video och SF Anytime.

Om du letar efter ytterligare alternativ kan du också kolla in olika sociala medier och filmforum, där användare ibland delar tips om var man kan hitta lagliga, gratis visningar av filmer som Hotelliggaren. Var dock försiktig så att du inte hamnar på sidor som erbjuder piratkopierad film.

Oavsett var du letar så är chanserna stora att du kan hitta Hotelliggaren tillgänglig för gratis visning någonstans online. Så varför inte unna dig en rolig, kostnadsfri kväll med denna kultklassiker? Streama den på swe-filmer.se eller något annat bra ställe och njut av den roa komedins höjdpunkter!

Rollistan Hotelliggaren: Lär känna skådespelarna

Bakom Hotelliggaren står en fantastisk ensemble med några av Sveriges mest kända och uppskattade skådespelare. I huvudrollerna ser vi Peter Haber som den försynte riksdagsmannen och Suzanne Reuter som hans fru.

 • Peter Haber - En av Sveriges mest respekterade skådespelare, känd för roller i filmer som Beck-serien och Millennium-trilogin.
 • Suzanne Reuter - En annan folkkär skådespelerska, som tidigare har synts i serier som Rederiet och Hem till byn.
 • Robert Gustavsson - Komikern och skådespelaren som spelar den underlydande som försöker hålla ordning på kaoset.
 • Johan Ulveson - Medverkar i en underhållande biroll som en av hotellanställda.
 • Sissela Kyle - Känd för sin komiska talang, syns även hon i en rolig bifigur.

Tillsammans skapar den välbalanserade ensemblen en fantastisk kemistyrka som för Hotelliggaren till nya komiska höjder. Deras skickliga spel bidrar storligen till filmens status som en oförglömlig svensk komediparla.

Så om du vill lära känna några av Sveriges främsta skådespelare i deras absoluta toppform, så är Hotelliggaren ett måste. Streama filmen på swe-filmer.se eller någon annan känd tjänst och njut av en oförglömlig kväll med denna kultklassiker!

Upptäck den älskade svenska klassikerfilmen Hotelliggaren

Hotelliggaren är en ikonisk svensk komedi som hade premiär 2005 och har sedan dess blivit en kultklassiker. Filmen följer en försynt riksdagsman, spelad av Peter Haber, som bor på hotell tillsammans med sin fru, Suzanne Reuter. När han planerar att ägna sig åt intimt umgänge med en sekreterare medan frun är på Dramaten, blir det hans underlydande, Robert Gustavsson, som får försöka hålla ordning på kaoset. Hotelliggaren är full av roliga situationer och välskriven dialog som ger ett underhållande komiskt perspektiv på svensk politik och samhälle. Du kan streama Hotelliggaren gratis online på swe-filmer.se eller hitta den på andra kända streamingtjänster som Amazon Prime Video och SF Anytime. Varför inte unna dig en kväll med denna oförglömliga svenska komediparla?

Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 3

Dela