close icon
page-title
Huesera
Huesera

Detaljer

 • Originaltitel: Huesera
 • Originalspråk: Spanska
 • Produktionsland: Mexiko, Peru
 • Regissör: Disruptiva Films

Titta på Huesera 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.8
296Betyg
date2023
date1h 37m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |11 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |8 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |9 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |10 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MuriVOD12

  |14 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Huesera stream online gratis

Huesera är en spännande ny dramafilm som hade premiär den 10 februari 2023. Filmen är regisserad av Michelle Garza Cervera och handlar om Valentina, en ung kvinna som arbetar som tandläkare i Mexico City. Hon förbereder sig för att gifta sig och skaffa barn, men börjar uppleva mystiska och skrämmande händelser. Det visar sig att Valentina är en huesera - en person med en medfödd förmåga att förutse och möjligen påverka framtiden.

Nu kan du streama Huesera gratis online med svenska undertexter på Dreamfilm. Titta på denna spännande dramafilm när du vill och var du vill. Filmen är perfekt för alla som gillar mystiska och övernaturliga filmer med starka kvinnliga huvudroller.

Huesera

Titta på Huesera Dreamfilm gratis

Den mexikanska skräckdramat Huesera har nu premiär på Dreamfilm där du kan titta på filmen gratis online. Filmen utspelar sig i Mexico City och följer Valentina, spelad av Natalia Solián, som är på väg att gifta sig när hon börjar drömma konstiga drömmar och uppleva skrämmande händelser.

Valentina upptäcker så småningom att hon är en huesera - en person med förmågan att kommunicera med de döda och förutse framtiden. Hennes nya krafter hotar dock hennes kommande äktenskap och liv som hon känner det.

Missa inte att streama Huesera gratis på Dreamfilm med svensk text! Det är en unik skräckfilm fylld med mystik och övernaturliga inslag.

Huesera svenska undertexter stream

Den 10 februari 2023 hade den mexikanska thrillern Huesera premiär på bio, och nu finns den tillgänglig för streaming online med svenska undertexter.

Filmen utforskar den latinamerikanska folktron kring hueseras - kvinnor med en medfödd förmåga att kommunicera med de döda. I centrum av historien står Valentina, spelad av Natalia Solián, vars liv välts upp och ner när hon upptäcker sina övernaturliga krafter.

Regissören Michelle Garza Cervera kombinerar skräck med starka kvinnliga teman i denna unika film upplevelse. Titta på Huesera online med svensk text och följ med på Valentinas skrämmande upptäcktsresa!

Huesera hel film online free 2023

Den 10 februari 2023 släpptes den mexikanska skräckdramat Huesera på bio, och filmen finns nu tillgänglig att streama online gratis i sin helhet.

I huvudrollen ser vi Natalia Solián som Valentina, en ung kvinna bosatt i Mexico City vars liv vänds upp och ner när hon börjar uppvisa tecken på att vara en huesera. Enligt latinamerikansk folklore är hueseras personer med en medfödd förmåga att kommunicera med de döda och ibland förutse framtiden.

Regissören Michelle Garza Cervera skapar en suggestiv och skrämmande filmupplevelse när Valentina tvingas hantera sina nya krafter och deras inverkan på hennes relationer. Missa inte att streama Huesera gratis online med svensk text!

Huesera

Stream Huesera swesub dramafilm

Huesera är en unik mexikansk dramafilm med skräckinslag som utforskar mystiska latinamerikanska folkliga traditioner. Filmen hade premiär den 10 februari 2023 och går nu att streama online med svenska undertexter.

I centrum av historien står Valentina, spelad av Natalia Solián, vars liv vänds upp och ner efter en rad konstiga och skrämmande händelser. Hon börjar misstänka att hon kön vara en så kallad ”huesera” - en person med förmågan att förutse och möjligen påverka framtiden genom att kommunicera med de döda.

Regissören Michelle Garza Cervera skapar en suggestiv, övernaturlig dramafilm fylld med starka kvinnliga teman. Missa inte att streama denna unika swesub-film redan idag!

Se Huesera svenska swefilmer

Den 10 februari 2023 släpptes skräckdramat Huesera på bio, med Natalia Solián i huvudrollen som Valentina. Filmen utforskar latinamerikansk folklore kring kvinnor med övernaturliga krafter, och finns nu tillgänglig att streama gratis online med svensk text.

Handlingen utspelar sig i Mexico City, där den unga Valentina börjar drömma märkliga drömmar och uppleva skrämmande händelser precis innan sitt bröllop. Hon börjar misstänka att hon kön vara en ”huesera” - en person med förmågan att förutse och möjligen påverka framtiden.

Regissören Michelle Garza Cervera blandar skräck, drama och mystik i denna spännande film. Upptäck en unik svensk swefilmer-upplevelse och streama Huesera redan idag!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 296

Dela