alt

Titta på Hypnotic 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
970
Betyg
calendar2023
time1h 33m
Detektiven Danny Rourkes dotter, Minnie, försvinner, vilket resulterar i att hans äktenskap kraschar. När Rourke undersöker ett bankrån hittar han en ledtråd relaterad till hans dotters försvinnande. Ledtråden tar honom vidare till spåkvinnan Diana Cruz som tar dom hela vägen till Mexico och en slutgiltig konfrontation på liv och död.

Skådespelare

Actor Ben Affleck

Ben Affleck

Actor William Fichtner

William Fichtner

Actor Alice Braga

Alice Braga

Actor Jackie Earle Haley

Jackie Earle Haley

Actor Jeff Fahey

Jeff Fahey

Actor J. D. Pardo

J. D. Pardo

Actor Dayo Okeniyi

Dayo Okeniyi

Actor Corina Calderon

Corina Calderon

Officiell trailer

Siehe auch

Hypnotic svensk premiärdatum

Den nya thrillern Hypnotic har äntligen svensk premiär den 11 maj 2023 efter att ha väntat på biovisning länge. Filmen är regisserad av Matt Angel och Jeffrey Nachmanoff och har redan skapat stor förväntan med sitt spännande koncept om hypnos och mörka hemligheter.

Huvudrollen spelas av Kate Siegel som en ung kvinna som söker hjälp för sina sömnproblem. Hon börjar gå till en terapeut som använder hypnos, men upptäcker snart att behandlingen döljer mörka hemligheter. Det blir starten på en intensiv psykologisk thriller fylld med vändningar och överraskningar.

Filmen är producerad av Studio 8 som ligger bakom thrillers som Insidious och The Invisible Man. Med Hypnotic lovar de återigen spänning och skräck blandat med drama och mystik. Perfekt underhållning för fans av genren!

Datum för svensk premiär är alltså satt till 11 maj så det är inte långt kvar nu. Kolla in trailern och förbered er på en riktigt nervpirrande upplevelse!

Hypnotic

Hypnotic kolla upp online

Den nya amerikanska thrillern Hypnotic har nu premiärdatum i Sverige inställt på 11 maj, och filmentusiaster undrar redan var man kan streama Hypnotic online och titta på filmen gratis.

Filmen är en psykologisk thriller som utforskar det mörka djupet i människans psyke med hjälp av hypnos. Huvudrollen spelas av Kate Siegel, känd från thrillern Hush och Netflix-serien Midnight Mass. Hon gestaltar en ung kvinna som uppsöker en terapeut för hjälp med sina sömnproblem, men hamnar i en mardröm när behandlingen visar sig dölja fruktansvärda hemligheter.

Produktionsbolaget Studio 8 står bakom filmen, vilket lover gott för fans av välproducerade thrillers och skräckfilmer. Tidigare filmer i deras regi inkluderar bland annat Insidious och The Invisible Man.

Så var kan man streama den nya sensatiosthrillern Hypnotic online? Just nu verkar filmen bara ha biopremiär inställd, men vi kan förvänta oss att den inom kort dyker upp för streaming på tjänster som Dreamfilm, Viaplay, Netflix eller liknande. Håll utkik efter uppdateringar!

Hypnotic strömma thriller gratis

Är du sugen på att strömma en riktigt spännande och annorlunda thriller? Då ska du hålla utkik efter den nya filmen Hypnotic som har releasedatum satt till 11 maj 2023.

Hypnotic utforskar hypnos och mänskligt undermedvetna på ett kusligt och oväntat sätt. Kate Siegel spelar huvudrollen som en ung kvinna som uppsöker en terapeut för att få hjälp med sina sömnproblem. Men snart upptäcker hon att behandlingen döljer fruktansvärda hemligheter.

Detta är en psykologisk thriller med fokus på mysterier, hypnos och skräck, producerad av samma bolag som låg bakom succéerna Insidious och The Invisible Man. Så det finns goda förhoppningar om att Hypnotic kommer leverera massor av spänning och nervepirrande scener.

Perfekt film att streama för alla som gillar mystiska thrillers med psykologiska inslag

När filmen väl har haft biopremiär i Sverige går det säkert att streama Hypnotic gratis på tjänster som Dreamfilm. Håll utkik på streamingtjänsterna efter releasedatumet 11 maj, och njut av denna spännande psykothriller!

Hypnotic se ny thriller på nätet

Är du redo för mer nervpirrande underhållning? Då ska du boka in den 11 maj i kalendern, för då är det dags för svensk premiär av thrillern Hypnotic med Kate Siegel i huvudrollen.

Filmen utforskar hypnos och mänskligt undermedvetna på ett oväntat och skrämmande sätt. Siegel spelar en kvinna som söker hjälp för sina sömnproblem genom hypnosterapi, men snart börjar hon misstänka att behandlingen döljer fruktansvärda hemligheter.

Med sitt fokus på mörka mysterier, hypnos och psykologisk skräck lovar Hypnotic att leverera kuslig spänning och vändningar som får blodet att frysa. Perfekt nervkittlande underhållning alltså!

Produktionsbolaget Studio 8 ligger bakom succéthrillers som Insidious och The Invisible Man, så förväntningarna på Hypnotic är höga. När filmen väl har biopremiär går det säkert att streama online gratis på sajter som Dreamfilm.

Så håll utkik och förbered er på att se den nya nervskillande thrillern Hypnotic på nätet från och med 11 maj!

Hypnotic

Hypnotic streama ny film svenska

Den psykologiska thrillern Hypnotic med Kate Siegel har nu premiärdatum i Sverige inställt till 11 maj, och filmentusiaster längtar redan efter att få streama den nya filmen med svensk text.

 • Hypnos och mörka hemligheter
 • Spännande vändningar och oväntade skräckinslag
 • Perfekt nervpirrande underhållning

Handlingen kretsar kring Siegel i rollen som en ung kvinna som uppsöker en hypnosterapeut för sina sömnproblem. Men snart börjar hon misstänka att behandlingen döljer fruktansvärda hemligheter och att hon håller på att dras in i en mardröm.

Thrillern beskrivs som en intensiv och oväntad historia fylld med mysterier, våldsamma vändningar och psykologisk skräck. Den är producerad av samma bolag som står bakom succéerna Insidious och The Invisible Man, så kvaliteten bör vara hög.

När filmen väl har haft premiär går det garanterat att streama Hypnotic med svensk text på sajter som Dreamfilm. Så håll utkik efter releasedatumet 11 maj, och förbered er på en riktigt ruskig upplevelse!

Hypnotic se thriller från Studio 8

Den 11 maj är det äntligen dags för den psykologiska thrillern Hypnotic att ha biopremiär i Sverige. Filmen kommer från produktionsbolaget Studio 8 som ligger bakom framgångsrika skräckfilmer som Insidious och The Invisible Man, så förväntningarna är skyhöga.

Hypnotic utforskar hypnos och mänskligt undermedvetna på ett kusligt och chockerande vis. I centrum står Kate Siegel i rollen som en ung kvinna som uppsöker en hypnosterapeut för att få bukt på sina sömnproblem, bara för att upptäcka att behandlingen döljer fruktansvärda hemligheter.

Med sitt fokus på mystik, hypnos och psykologisk skräck utlovar Studio 8:s senaste thriller en ordentlig dos av oväntade vändningar och nervspänning. Perfekt film att se för fans av genren – boka in datumet redan nu!

När filmen har haft premiär går det säkert att streama Hypnotic gratis online på sajter som Dreamfilm. Så håll utkik efter releasedatum 11 maj, och förbered er på en skrämmande nervpirrande upplevelse signerad Studio 8.

10 liknande filmer:

 1. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 2. Skal - Fight for Survival
 3. Weekend Warriors
 4. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
 5. Saw X
 6. Dead for a Dollar
 7. The Equalizer 3
 8. Meg, deg & Frank
 9. Expend4bles
 10. Due Justice
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 970
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.3 tyder på att Hypnotic är ett måste för fans av Thriller.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Hypnotic med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Hypnotic med betyget 6.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.3 antyder att Hypnotic är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.3 för Hypnoticbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Hypnotic. Betyget 6.3 bekräftar bara detta
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 33m
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 33m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Thriller.
avatar

RevJace

Hypnotic Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.3 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Hypnotic Betyget 6.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.