Titta på Ice Age: Buck Wilds äventyr 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.7
1 608
Betyg
calendar2022
time1h 22m
I sin strävan efter att skapa distans till storasyster Ellie, ger sig spänningssökande pungråttsbröderna Crash och Eddie iväg för att hitta en egen plats. Men snart blir de fångade i en massiv grotta under jord. De räddas av den enögde, äventyrslystne, dinosauriejagande vesslan Buck Wild och tillsammans måste de ta sig an de upproriska dinosaurierna som lever i den Försvunna världen.

Skådespelare

Actor Simon Pegg

Simon Pegg

Actor Utkarsh Ambudkar

Utkarsh Ambudkar

Actor Justina Machado

Justina Machado

Actor Vincent Tong

Vincent Tong

Actor Skyler Stone

Skyler Stone

Actor Dominique Jennings

Dominique Jennings

Actor Shakira Ja'nai Paye

Shakira Ja'nai Paye

Actor Theodore Borders

Theodore Borders

Officiell trailer

Siehe auch

Sid Veckner Premär Streama Buck Wilds Äventyr Swefilm

Den efterlängtade uppföljaren till Ice Age-filmerna har äntligen kommit! Ice Age: Buck Wilds äventyr hade premiär den 28 januari 2022 och du kan redan nu streama den online helt gratis med svenskt tal. Filmen är den sjätte delen i den populära Ice Age-serien och den här gången får vi följa den energiska ekorren Buck på nya spännande äventyr tillsammans med sina vänner.

De galna figurerna från tidigare Ice Age-filmer är tillbaka, bland annat den trogne mammuten Manfred, den klumpige lena Sid och rovdjuret Diego. Tillsammans ger de sig ut på en fartfylld resa för att rädda ett försvunnet ägg från dinosauriet Orson. Som vanligt väntar massor av humor och action i denna underhållande animerade film för hela familjen.

Missa inte chansen att streama Ice Age: Buck Wilds äventyr gratis online redan nu! Filmen går att se helt utan kostnad med svenskt tal på Swefilmer. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll hemma i soffan.

Ice Age: Buck Wilds äventyr

Streama Buck Wilds Nya Animerade Äventyr Gratis Svenska

Älskade du de första Ice Age-filmerna? Då kommer du garanterat gilla den senaste delen - Ice Age: Buck Wilds äventyr som hade biopremiär så sent som i januari 2022. Nu kan du streama den nya animerade filmen helt gratis med svenskt tal online.

Handlingen kretsar kring den vilda ekorren Buck som drar iväg på ett fartfyllt räddningsuppdrag tillsammans med sina vänner från tidigare filmer. Förvänta dig galen humor, spännande äventyr och massor av kära figurer som Sid, Manfred och Diego. Perfekt familjeunderhållning!

Missa inte att titta på Ice Age: Buck Wilds äventyr gratis nu när den äntligen har kommit. Filmen går att streama online helt kostnadsfritt med svenskt tal på Swefilmer. Njut av skratt och spänning i soffan ikväll!

Titta På Ice Age Buck Wild Dreamfilm Sverige 2022

Älskar du animerade familjefilmer? Då ska du inte missa att titta på den nya Ice Age-filmen Buck Wild som släpptes tidigare i år. Nu kan du streama den gratis på Dreamfilm med svenskt tal!

I den sjätte delen av Ice Age-serien får vi återigen följa de galna figurerna Sid, Manfred och Diego på nya roliga äventyr. Denna gång leds de av den vilda ekorren Buck på en räddningsmission för att hitta ett försvunnet dinosaurieägg.

Perfekt film att streama online för en trevlig filmkväll med familjen. Inte nog med att den är rolig och spännande, du kan se den helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm Sverige. Titta på Ice Age: Buck Wild redan ikväll!

Gratis Swesub Stream Buck Wilds Svensk Röst Online

Den efterlängtade uppföljaren till Ice Age, Buck Wilds äventyr, släpptes nyligen och du kan redan nu streama den gratis online med svenskt tal! Filmen är den sjätte delen i den omtyckta animated-serien från Blue Sky Studios.

Handlingen kretsar denna gång kring den vilda ekorren Buck som ger sig ut på ett actionfyllt räddningsuppdrag tillsammans med sina vänner. Förvänta dig galen humor, spännande äventyr och massor av välkända rolfigurer som Sid, Diego och Manfred.

Missa inte att streama Ice Age: Buck Wilds äventyr redan nu helt utan kostnad. Filmen går att se online med svensk text på flera streamingtjänster, bland annat Swefilmer. Perfekt familjeunderhållning!

Ice Age: Buck Wilds äventyr

Buck Wilds Animerade Film Dreamfilm Svenskt Tal Stream

Den senaste delen i den populära Ice Age-serien, Buck Wilds äventyr, har nu premiär och går att streama online helt gratis med svenskt tal! Denna fartfyllda animerade film utspelar sig efter händelserna i Ice Age: Mammutarnas land.

Handlingen kretsar kring den vilda ekorren Buck som tillsammans med sina vänner ger sig ut på ett roligt och spännande räddningsuppdrag. Förvänta dig galen humor och återse dina favoritfigurer från tidigare filmer, bland annat lena Sid och mammuten Manfred.

Missa inte att streama Buck Wilds äventyr gratis med svensk text på Dreamfilm redan idag. Perfekt film att se med hela familjen för en mysig och underhållande kväll hemma i soffan.

Swefilmer Ice Age Buck Wild Äventyr Online Gratis 2022

Den efterlängtade uppföljaren till Ice Age-filmerna, Buck Wilds äventyr, hade nyligen biopremiär och går nu att streama helt gratis online på Swefilmer med svenskt tal. Missa inte den sjätte delen i denna omtyckta animerade serie!

Handlingen utspelar sig efter händelserna i förra filmen och denna gång får vi följa den vilda ekorren Buck på nya roliga och spännande äventyr tillsammans med sina vänner. Förvänta dig galen humor, action och massor av kända rolfigurer.

Perfekt familjefilm att streama gratis för en trevlig kväll hemma i soffan. Titta på Ice Age: Buck Wilds äventyr på Swefilmer redan idag och njut av underhållning för hela familjen.

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1608
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Ice Age: Buck Wilds äventyr är ett måste för fans av Animering.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.7 antyder att Ice Age: Buck Wilds äventyr är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.7 för Ice Age: Buck Wilds äventyrbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 6.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Ice Age: Buck Wilds äventyr är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

MovieFilmer

Ice Age: Buck Wilds äventyr Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Ice Age: Buck Wilds äventyr Titel med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!