Titta på Indiana Jones and the Dial of Destiny 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.6
2 785
Betyg
calendar2023
time2h 35m
Arkeologen Indiana Jones kämpar mot klockan och en gammal fiende för att hitta en forntida kraftfull artefakt som kan ändra historiens gång.

Skådespelare

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen

Actor Karen Allen

Karen Allen

Actor Harrison Ford

Harrison Ford

Actor Toby Jones

Toby Jones

Actor Thomas Kretschmann

Thomas Kretschmann

Actor Boyd Holbrook

Boyd Holbrook

Actor John Rhys-Davies

John Rhys-Davies

Officiell trailer

Siehe auch

Indiana Jones och ödets urtavla Dreamfilm

Den efterlängtade femte delen i den klassiska Indiana Jones-serien är här! Indiana Jones och ödets urtavla hade biopremiär den 28 juni 2023 och kan nu streamas gratis och lagligt på Dreamfilm. Vi har alla väntat länge på att få se den legendariske arkeologen Indiana Jones i aktion igen, och med denna film lever Lucasfilm verkligen upp till förväntningarna.

I Indiana Jones och ödets urtavla ger sig Harrison Ford som den nu pensionerade professorn Henry Jones Jr. ut på ett sista stort äventyr. Han dras in i jakten på en mystisk urtavla som sägs kunna förutse framtiden och förändra historiens gång. Tillsammans med sin guddotter Helena (Phoebe Waller-Bridge) måste Indiana kämpa mot både nazister och en hotfull kult för att nå urtavlan före dem.

Filmen utspelar sig under 1960-talet mitt under höjden av rymdkapplöpningen mellan USA och Sovjet. Precis som i tidigare Indiana Jones-filmer är äventyret fullspäckat med spänning, action och humor. Steven Spielberg är återigen tillbaka i registolen och har verkligen lyckats fånga den klassiska Indiana Jones-känslan som vi alla minns så väl.

Var kan jag se Indiana Jones och ödets urtavla?

Som tur är behöver du inte vänta på att Indiana Jones och ödets urtavla ska få svensk biopremiär för att få se den. Filmen finns redan nu att streama gratis och lagligt på Dreamfilm med svenskt tal. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm och en enhet att streama på.

Tack vare Dreamfilm kan du alltså redan nu njuta av detta actionspäckade äventyr helt gratis. Du kan se filmen via deras appar eller direkt i webbläsaren på datorn eller surfplattan. Så samla ihop popcorn, släck ner lamporna och börja streama Indiana Jones och ödets urtavla redan ikväll!

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones och ödets urtavla Streama Svenska

Efter många års väntan är äntligen den femte Indiana Jones-filmen här! Den 28 juni 2023 hade Indiana Jones och ödets urtavla premiär på bio, och nu finns den tillgänglig för streaming på svenska. Alla fans av den klassiska äventyrsserien kommer garanterat att älska denna nya film.

I Indiana Jones och ödets urtavla får vi följa med Harrison Ford som Indiana Jones på ett sista stort uppdrag. Han dras in i jakten på en mystisk urtavla som kan förutse framtiden. Tillsammans med sin unga sidekick Helena (spelad av Phoebe Waller-Bridge) måste Indiana kämpa mot nazister och en farlig kult för att nå urtavlan först.

Precis som i de tidigare filmerna bjuds det på massor av spännande actionscener och humor när Indiana med näppe undviker en mängd dödsfällor och blir jagad av skurkar. Även om Indiana börjar närma sig pensionsåldern har han inte tappat sin charm och uppfinningsrikedom.

Indiana Jones och ödets urtavla lever verkligen upp till förväntningarna och är en värdig efterföljare i serien.

Var kan jag streama Indiana Jones och ödets urtavla på svenska?

Den bästa platsen att streama Indiana Jones och ödets urtavla med svenskt tal är på Dreamfilm. Där kan du se hela filmen gratis online. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm och en enhet att titta på.

Tack vare Dreamfilm slipper du vänta på att filmen ska släppas på DVD eller dyra streamingtjänster. Redan nu kan du njuta av detta actionspäckade äventyr helt gratis. Så skapa ett konto, poppa popcorn och starta din Indiana Jones-maraton!

Se Indiana Jones och ödets urtavla Gratis Online

Äntligen är den efterlängtade femte delen i Indiana Jones-serien här! Indiana Jones och ödets urtavla släpptes på bio den 28 juni 2023, och går nu att se helt gratis online på svenska.

I denna film får vi återigen följa den pensionerade professorn och äventyraren Indiana Jones, spelad av Harrison Ford. Han dras mot sin vilja in i jakten på en mystisk urtavla som kan förutse framtiden. Med hjälp av sin unga guddotter Helena måste Indiana ta sig an nazister och en mäktig kult för att nå urtavlan först.

Filmen utspelar sig på 1960-talet mitt under rymdkapplöpningen. Precis som i tidigare filmer väntar massor av actionfyllda scener och livsfarliga fällor när Indiana med näppe lyckas fly sina fiender. Trots sin ålder visar han att han fortfarande är lika skicklig och uppfinningsrik som alltid.

Var kan jag se Indiana Jones och ödets urtavla gratis online?

Den bästa platsen att streama Indiana Jones och ödets urtavla på svenska helt gratis är på Dreamfilm. Där behöver du bara skapa ett konto så kan du börja titta direkt i webbläsaren på datorn eller surfplattan.

Tack vare Dreamfilm slipper du vänta på dyr DVD- eller Blu Ray-utgåva. Redan nu kan du se denna efterlängtade film gratis online. Så poppa popcornen och njut av ännu ett klassiskt Indiana Jones-äventyr!

Titta På Indiana Jones och ödets urtavla Svenska Swe-filmer

Nu har äntligen efterföljaren till Indiana Jones och Kristalldödskallens rike haft biopremiär! Indiana Jones och ödets urtavla släpptes den 28 juni och går nu att titta på gratis med svensk text på Swe-filmer.

I den femte delen får vi återse Harrison Ford i rollen som den åldrade men fortfarande slagfärdige professor Henry Jones Jr. aka Indiana Jones. Han dras in i jakten på en uråldrig urtavla som sägs kunna förutse framtiden. Med hjälp av sin unga sidekick Helena måste Indiana besegra både nazister och en farlig kult för att nå urtavlan först.

Filmen bjuder på klassisk Indiana Jones-action när vår hjälte med näppe undviker en mängd dödsfällor och livsfarliga situationer. Trots sin höga ålder visar Indiana att han fortfarande har kvar sin charm, uppfinningsrikedom och förmåga att klara sig ur knipor.

Steven Spielberg har lyckats fånga den rätta känslan i denna efterlängtade uppföljare till 80-talets älskade klassiker.

Titta på Indiana Jones och ödets urtavla gratis på Swe-filmer

Den bästa platsen att streama den nya Indiana Jones-filmen på svenska är Swe-filmer. Där kan du titta på hela filmen gratis direkt i webbläsaren efter att du skapat ett konto.

Tack vare Swe-filmer kan du redan nu njuta av Indy’s nya äventyr utan att behöva vänta eller betala dyrt. Så poppa popcorn, samla familjen och starta er Indiana Jones-maraton!

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Spela Upp Indiana Jones och ödets urtavla Helfilm Sverige

Efter många års väntan är den äntligen här - den femte Indiana Jones-filmen med originalrollsinnehavaren Harrison Ford! Indiana Jones och ödets urtavla hade biopremiär 28 juni och finns nu att streama och se hela filmen gratis på svenska.

I denna efterlängtade uppföljare får vi återigen följa professor Henry Jones Jr, aka Indiana Jones, på ett nytt stort äventyr. Han dras in i jakten på en mystisk urtavla med kraften att förutse framtiden. Tillsammans med sin unga sidekick måste han besegra både nazister och en farlig kult för att nå urtavlan först.

Filmen bjuder på klassisk Indiana Jones-action fylld med jakter, fällor och explosioner. Trots att Indiana börjar närma sig 70 visar han att han fortfarande har kvar sin slagfärdighet och uppfinningsrikedom när han med näppe undslipper sina fiender.

 • Perfekt blandning avhumor, äventyr och spänning
 • Harrison Ford är lika bra som alltid i rollen som Indiana Jones

Spela upp Indiana Jones och ödets urtavla gratis online

Den bästa platsen att streama den nya Indiana Jones-filmen på svenska är direkt via webbläsaren på Dreamfilm. Genom att skapa ett konto kan du spela upp hela filmen gratis.

Passa på att se den redan idag! Med Dreamfilm behöver du inte vänta eller betala dyrt för att få njuta av detta actionspäckade äventyr. Så samla familjen, gör popcorn och starta er egen Indiana Jones-maraton!

Swesub Indiana Jones och ödets urtavla Swe-filmer Stream

Äntligen har den femte delen i den älskade Indiana Jones-serien haft premiär! Indiana Jones och ödets urtavla, med Harrison Ford i huvudrollen, släpptes på bio den 28 juni och finns nu att streama med swesub på Swe-filmer.

I denna efterlängtade uppföljare får vi återse den nu pensionerade professor Henry Jones Jr, bättre känd som Indiana Jones, ge sig ut på ett sista stort äventyr. Han dras in i jakten på en mystisk urtavla som kan förutsäga framtiden. Med hjälp av sin unga guddotter måste han besegra nazister och en farlig kult för att nå urtavlan först.

Filmen bjuder på klassisk Indiana Jones-action fylld med livsfarliga fällor, explosioner och jakter när Indy försöker undkomma sina fiender. Trots sin ålder visar han att han fortfarande besitter sin typiska slagfärdighet och charm.

En underhållande och nostalgisk återkomst för en av filmhistoriens mest älskade karaktärer.

Titta på Indiana Jones och ödets urtavla med swesub

Den enklaste platsen att streama den nya Indiana Jones-filmen på svenska är på Swe-filmer. Genom att skapa ett gratis konto kan du börja titta direkt och njuta av filmen med svensk text.

Passa på att se den redan idag! På Swe-filmer slipper du vänta eller betala dyrt för att streama denna efterlängtade film. Så poppa popcornen och starta er egen Indiana Jones-maraton ikväll!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2785
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.6 tyder på att Indiana Jones and the Dial of Destiny är ett måste för fans av Action.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.6 inte övertygar dig om att titta på Indiana Jones and the Dial of Destiny, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Indiana Jones and the Dial of Destiny. Betyget 6.6 bekräftar bara detta
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 35m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.6 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Indiana Jones and the Dial of Destiny Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Indiana Jones and the Dial of Destiny Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.6 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Indiana Jones and the Dial of Destiny Betyget 6.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.