Titta på Indiana Jones och kristalldödskallens rike 2008 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6
7 843
Betyg
calendar2008
time2h 02m
Det nya äventyret tar sin början 1957 i öknen mitt under det kalla kriget. Indy har tillsammans med sin kompanjon Mac med minsta tänkbara marginal undkommit några sovjetiska agenter vid en öde flygbas. Professor Jones återvänder till sitt hem vid Marshall College, men upptäcker att läget är allt annat än gott vid universitet. Hans närmaste vän, rektorn vid lärosätet förklarar att Indys senaste eskapader har gjort regeringen misstänksam, som nu kräver att Jones ska avskedas från sin tjänst. På egen hand lämnar nu Indiana Jones staden, men träffar snart den egensinniga Mutt, en ung rebell som ger den äventyrlige arkeologen ett minst sagt spännande förslag. Om han hjälper honom, har Indy chans att hitta sitt största arkeologiska fynd någonsin – den legendariska kristallskallen från Akator. Ett föremål som fascinerat, skrämt och lockat mängder av upptäcktsresanden genom åren.

Skådespelare

Actor Ray Winstone

Ray Winstone

Actor Karen Allen

Karen Allen

Actor Harrison Ford

Harrison Ford

Actor John Hurt

John Hurt

Actor Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Actor Cate Blanchett

Cate Blanchett

Actor Ilia Volok

Ilia Volok

Actor Andrew Divoff

Andrew Divoff

Officiell trailer

Siehe auch

Streama Indiana Jones kristalldödskallens rike gratis

Är du sugen på att streama den senaste filmen i den klassiska Indiana Jones-serien? Indiana Jones och kristalldödskallens rike hade biopremiär 2008 och är nu tillgänglig för dig att streama online helt gratis. Den fjärde delen i serien är fylld med action och äventyr när Indiana Jones återvänder för att leta efter den legendariska kristalldödskallen.

I filmen får vi följa med när Indy tillsammans med sin gamla vän Mac beger sig till ett hemligt förvar i Nevadaöknen. Där gör de ett skrämmande fynd som kan hota hela mänskligheten. Tillsammans med sin unga sidekick Mutt måste Indiana Jones stoppa Sovjetunionen från att lägga vantarna på kristalldödskallen och dess övernaturliga krafter.

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Titta på Indiana Jones och kristalldödskallens rike swe-filmer

Om du vill titta på den spännande uppföljaren till Indiana Jones-trilogin från 80- och 90-talet så kan du enkelt streama Indiana Jones och kristalldödskallens rike med svensk text online. Filmen släpptes 2008 med Harrison Ford återigen i huvudrollen som den karismatiske arkeologen och äventyraren Indiana Jones.

I den fjärde filmen får Harrison Ford sällskap av bland andra Cate Blanchett som den ondskefulla sovjetiska agenten Irina Spalko. Även Shia LaBeouf gör sin entré i serien som Indys unge sidekick Mutt Williams. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr för att rädda världen från undergång.

Se Indiana Jones kristalldödskallens rike svenska 2008

Indiana Jones och kristalldödskallens rike är perfekt för dig som vill se den legendariska arkeologen i ett nytt äventyr. Filmen hade svensk biopremiär i maj 2008 och blev snabbt en stor publiksuccé. Nu har du chansen att streama den fjärde delen i Indiana Jones-serien helt gratis online.

Filmen utspelar sig 1957 under kalla kriget och tar vid 19 år efter händelserna i Den siste korståget. Mycket har hänt sedan sist och världen befinner sig i ett skört läge när Indy dras in i jakten på den mystiska kristalldödskallen med övernaturliga krafter.

Streama Indiana Jones kristalldödskallens rike swesub

Som ett fan av Indiana Jones vill man förstås inte missa några detaljer när man streamar den senaste filmen i serien. Därför är det perfekt att du kan titta på Indiana Jones och kristalldödskallens rike med swesub, alltså med svensk text.

På så sätt missar du ingenting av handlingen samtidigt som du får uppleva alla häftiga actionscener och specialeffekter som den fjärde Indy-filmen har att erbjuda. Perfekt underhållning för både gamla och nya fans!

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Indiana Jones kristalldödskallens rike hela filmen gratis

Vill du se hur äventyret slutar för Indy, Mutt och de andra? Då ska du inte missa chansen att streama Indiana Jones och kristalldödskallens rike gratis online. Här kan du se hela filmen och alla spektakulära actionscener helt utan kostnad.

Så poppa popcorn, luta dig tillbaka och följ med på det fartfyllda äventyret när legendariske Indiana Jones återvänder till vita duken. Det är garanterat en underhållande upplevelse för både gamla och nya fans av serien!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 7843
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6 bevisar Indiana Jones och kristalldödskallens rike att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6 antyder att Indiana Jones och kristalldödskallens rike är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Indiana Jones och kristalldödskallens rike. Betyget 6 talar för sig själv
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 02m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6 tyder på att Indiana Jones och kristalldödskallens rike är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Indiana Jones och kristalldödskallens rike med ett betyg på 6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

matixd

Indiana Jones och kristalldödskallens rike Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6 bekräftar bara detta.