close icon
page-title
Insidious
Insidious

Detaljer

 • Originaltitel: Insidious
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA
 • Regissör: Alliance Films

Titta på Insidious 2011 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.9
6551Betyg
date2011
date1h 43m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |11 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |3 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på Insidious Dreamfilm Sverige

Insidious är en amerikansk skräckfilm från 2011 i regi av James Wan. Filmen handlar om familjen Lambert som flyttar in i ett nytt hus, där det snart börjar hända mystiska och skrämmande saker. Deras son Dalton hamnar i koma utan någon förklaring, och föräldrarna Josh och Renai börjar inse att det kan vara något övernaturligt som ligger bakom.

De kontaktar medium Elise Rainier som kommer fram till att Dalton besatts av en demon. Hon försöker hjälpa familjen att befria sonens själ från demonen och väcka honom ur koman. Filmen är välspelad och bygger upp en kuslig stämning med många oväntade skräckinjagande scener. Perfekt för dig som gillar spökhus och demonbesättelser!

Insidious är en riktig rysare och en av de bästa skräckfilmerna på senare år. Missa inte chansen att titta på Insidious gratis och streama den svenska versionen online på Dreamfilm Sverige.

Insidious

Skräckfilm Insidious streama svenska

Insidious släpptes på bio 2011 och blev snabbt en stor succé bland skräckfilmsfansen. Filmen spelade in över $97 miljoner dollar globalt med en budget på bara $1,5 miljoner. Kritiker hyllade filmens fasta tempo, skrämmande scener och oväntade vändningar i handlingen.

Insidious regisserades av James Wan som tidigare gjort Saw. I rollerna ser vi Patrick Wilson som Josh Lambert, Rose Byrne som Renai Lambert och Lin Shaye som medium Elise Rainier. Filmens suggestiva musik skapades av Joseph Bishara.

Nu har du chansen att streama Insidious svenska online och uppleva alla dess kusliga scener. Filmen går att titta på helt gratis med svensk text på Dreamfilm Sverige. Perfekt för en läskig filmkväll!

Insidious 2011 swe-filmer stream online

Insidious är en riktigt bra rysare som bygger stämningen steg för steg.

Insidious hade världspremiär i januari 2011 på filmfestivalen i Toronto. Sverigepremiär var den 31 mars 2011. Filmen blev en stor succé när den väl släpptes på bio, och har sedan dess blivit en modern skräckfilmsklassiker.

Tack vare swe-filmer kan du nu streama Insidious online helt gratis. Titta på den svensk textad versionen och få riktiga kalla kårar. De välkomponerade scenerna där spökena långsamt avslöjas är något du inte vill missa.

Som swefilmtittare kan du enkelt streama film gratis i hög kvalitet. Titta på Insidious från 2011 och alla andra skräckisar online, var du än befinner dig.

Se Insidious gratis på svenska

 • Speltid: 103 minuter
 • Genre: Skräck
 • Regissör: James Wan
 • Manus: Leigh Whannell
 • Skådespelare: Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye
 • Produktionsbolag: Alliance Films

Insidious är en amerikansk långfilm från 2011 i skräckgenren. Filmen regisserades av James Wan och har blivit något av en modern klassiker inom sin genre.

Handlingen kretsar kring familjen Lambert som flyttar in i ett nytt hus där mystiska saker börjar hända. Deras son hamnar plötsligt i koma och föräldrarna måste ta hjälp av ett medium för att ta reda på vad som hänt.

Nu kan du se Insidious gratis på svenska online. Upplev de många oväntade vändningarna och stämningen som sakta byggs upp. Perfekt film för dig som gillar spännande skräckisar!

Insidious

Insidious svensk text online

Insidious är en amerikansk långfilm från 2011 i regi av James Wan. Filmen blev en stor succé när den hade biopremiär och har sedan dess blivit en modern skräckklassiker tack vare sina suggestiva skräckscener.

Handlingen kretsar kring familjen Lambert som flyttar in i ett hus där mystiska och skrämmande saker börjar hända. Deras son hamnar plötsligt i koma utan någon förklaring.

Föräldrarna tar hjälp av mediet Elise för att ta reda på vad som hänt. Hon upptäcker att sonens kropp blivit besatt av en demon, och försöker hjälpa familjen att befria sonens själ.

Upplev den suggererande stämningen och de oväntade skräckscenerna genom att titta på Insidious med svensk text online. Perfekt filmkväll för dig som gillar spökfilmer och demonbesättelser.

Se Insidious svenska gratis online

Insidious är en riktigt bra skräckis med många oväntade vändningar i handlingen.

Insidious regisserades 2011 av James Wan och blev en stor succé globalt. Filmen spelade in över $97 miljoner dollar på bio med en liten budget på bara $1,5 miljoner.

I huvudrollerna ser vi Patrick Wilson som Josh Lambert, Rose Byrne som Renai Lambert och Lin Shaye som medium Elise Rainier. Den suggestiva musiken skapades av Joseph Bishara.

Handlingen kretsar kring familjen Lambert som flyttar in i ett hus där mystiska och skrämmande saker börjar hända. Deras son hamnar i koma och de måste ta hjälp av ett medium för att lösa mysteriet.

Missa inte chansen att se Insidious svenska gratis online. Upplev stämningsfulla skräckscener och en riktigt spännande historia. Perfekt filmkväll!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6551

Dela