Titta på Insidious 2011 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7
6 459
Betyg
calendar2011
time1h 43m
Berättelsen om en ung familj som gör en fruktansvärd upptäckt. Deras medvetslösa sons kropp har förvandlats till en magnet som drar till sig onda väsen, samtidigt som hans eget medvetande är fångat i det mörka och lömska rike som kallas The Further.

Skådespelare

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Rose Byrne

Rose Byrne

Actor Lin Shaye

Lin Shaye

Actor Barbara Hershey

Barbara Hershey

Actor Ty Simpkins

Ty Simpkins

Actor Angus Sampson

Angus Sampson

Actor Joseph Bishara

Joseph Bishara

Actor Andrew Astor

Andrew Astor

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på Insidious Dreamfilm Sverige

Insidious är en amerikansk skräckfilm från 2011 i regi av James Wan. Filmen handlar om familjen Lambert som flyttar in i ett nytt hus, där det snart börjar hända mystiska och skrämmande saker. Deras son Dalton hamnar i koma utan någon förklaring, och föräldrarna Josh och Renai börjar inse att det kan vara något övernaturligt som ligger bakom.

De kontaktar medium Elise Rainier som kommer fram till att Dalton besatts av en demon. Hon försöker hjälpa familjen att befria sonens själ från demonen och väcka honom ur koman. Filmen är välspelad och bygger upp en kuslig stämning med många oväntade skräckinjagande scener. Perfekt för dig som gillar spökhus och demonbesättelser!

Insidious är en riktig rysare och en av de bästa skräckfilmerna på senare år. Missa inte chansen att titta på Insidious gratis och streama den svenska versionen online på Dreamfilm Sverige.

Insidious

Skräckfilm Insidious streama svenska

Insidious släpptes på bio 2011 och blev snabbt en stor succé bland skräckfilmsfansen. Filmen spelade in över $97 miljoner dollar globalt med en budget på bara $1,5 miljoner. Kritiker hyllade filmens fasta tempo, skrämmande scener och oväntade vändningar i handlingen.

Insidious regisserades av James Wan som tidigare gjort Saw. I rollerna ser vi Patrick Wilson som Josh Lambert, Rose Byrne som Renai Lambert och Lin Shaye som medium Elise Rainier. Filmens suggestiva musik skapades av Joseph Bishara.

Nu har du chansen att streama Insidious svenska online och uppleva alla dess kusliga scener. Filmen går att titta på helt gratis med svensk text på Dreamfilm Sverige. Perfekt för en läskig filmkväll!

Insidious 2011 swe-filmer stream online

Insidious är en riktigt bra rysare som bygger stämningen steg för steg.

Insidious hade världspremiär i januari 2011 på filmfestivalen i Toronto. Sverigepremiär var den 31 mars 2011. Filmen blev en stor succé när den väl släpptes på bio, och har sedan dess blivit en modern skräckfilmsklassiker.

Tack vare swe-filmer kan du nu streama Insidious online helt gratis. Titta på den svensk textad versionen och få riktiga kalla kårar. De välkomponerade scenerna där spökena långsamt avslöjas är något du inte vill missa.

Som swefilmtittare kan du enkelt streama film gratis i hög kvalitet. Titta på Insidious från 2011 och alla andra skräckisar online, var du än befinner dig.

Se Insidious gratis på svenska

 • Speltid: 103 minuter
 • Genre: Skräck
 • Regissör: James Wan
 • Manus: Leigh Whannell
 • Skådespelare: Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye
 • Produktionsbolag: Alliance Films

Insidious är en amerikansk långfilm från 2011 i skräckgenren. Filmen regisserades av James Wan och har blivit något av en modern klassiker inom sin genre.

Handlingen kretsar kring familjen Lambert som flyttar in i ett nytt hus där mystiska saker börjar hända. Deras son hamnar plötsligt i koma och föräldrarna måste ta hjälp av ett medium för att ta reda på vad som hänt.

Nu kan du se Insidious gratis på svenska online. Upplev de många oväntade vändningarna och stämningen som sakta byggs upp. Perfekt film för dig som gillar spännande skräckisar!

Insidious

Insidious svensk text online

Insidious är en amerikansk långfilm från 2011 i regi av James Wan. Filmen blev en stor succé när den hade biopremiär och har sedan dess blivit en modern skräckklassiker tack vare sina suggestiva skräckscener.

Handlingen kretsar kring familjen Lambert som flyttar in i ett hus där mystiska och skrämmande saker börjar hända. Deras son hamnar plötsligt i koma utan någon förklaring.

Föräldrarna tar hjälp av mediet Elise för att ta reda på vad som hänt. Hon upptäcker att sonens kropp blivit besatt av en demon, och försöker hjälpa familjen att befria sonens själ.

Upplev den suggererande stämningen och de oväntade skräckscenerna genom att titta på Insidious med svensk text online. Perfekt filmkväll för dig som gillar spökfilmer och demonbesättelser.

Se Insidious svenska gratis online

Insidious är en riktigt bra skräckis med många oväntade vändningar i handlingen.

Insidious regisserades 2011 av James Wan och blev en stor succé globalt. Filmen spelade in över $97 miljoner dollar på bio med en liten budget på bara $1,5 miljoner.

I huvudrollerna ser vi Patrick Wilson som Josh Lambert, Rose Byrne som Renai Lambert och Lin Shaye som medium Elise Rainier. Den suggestiva musiken skapades av Joseph Bishara.

Handlingen kretsar kring familjen Lambert som flyttar in i ett hus där mystiska och skrämmande saker börjar hända. Deras son hamnar i koma och de måste ta hjälp av ett medium för att lösa mysteriet.

Missa inte chansen att se Insidious svenska gratis online. Upplev stämningsfulla skräckscener och en riktigt spännande historia. Perfekt filmkväll!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6459
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7 bevisar Insidious att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Insidious med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Insidious. Betyget 7 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 43m att titta på den från början till slut.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

RevJace

Insidious Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Insidious Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer