close icon
page-title
Insidious Chapter 2
Insidious Chapter 2

Detaljer

 • Originaltitel: Insidious: Chapter 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: FilmDistrict

Titta på Insidious Chapter 2 2013 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
4086Betyg
date2013
date1h 46m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |4 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |4 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |6 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  MuriVOD12

  |9 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se filmen Insidious: Chapter 2 streama online

Är du redo att streama den efterlängtade uppföljaren till skräckfilmen Insidious från 2013? Insidious: Chapter 2 är här med mer spänning och skräck, och du kan se den online helt gratis.

I den här delen får vi följa familjen Lambert efter den skrämmande händelsen i det första kapitlet. De försöker återgå till ett normalt liv, men mörka krafter lurar fortfarande i skuggorna.

Josh Lambert spelas av Patrick Wilson som utforskar sitt förflutna för att ta reda på sanningen bakom de övernaturliga händelserna. Rose Byrne är tillbaka som Renai Lambert, liksom Lin Shaye som den mediumbegåvade Elise.

Insidious: Chapter 2 är regisserad av James Wan som lyckas bibehålla spänningen från första filmen. Perfekt underhållning för alla fans av skräck!

Insidious Chapter 2

Titta på Insidious: Chapter 2 svenska swe-filmer

Missa inte chansen att se Insidious: Chapter 2 med svenska undertexter på swe-filmer. Här kan du streama skräckfilmen från 2013 helt gratis och lagligt.

Efter succén med första filmen var förväntningarna höga på uppföljaren, och Insidious: Chapter 2 lever verkligen upp till hype. Filmen är proffsigt gjord med bra skådespelare, effektfullt ljud och en riktigt bra historia.

I centrum står familjen Lambert som försöker återgå till vardagen efter de hemska händelserna i deras hem. Men mörkrets krafter släpper inte taget om dem, och Josh tvingas konfrontera sitt förflutna för att rädda sin familj.

Titta på Insidious: Chapter 2 gratis online med svenska undertexter på swe-filmer. Perfekt skräckunderhållning!

Streama Insidious: Chapter 2 gratis sverige

Är du redo för mer skräck? 2013 års uppföljare till succéfilmen Insidious finns nu att streama gratis online.

I Insidious: Chapter 2 får vi återigen följa den olycksdrabbade familjen Lambert och deras kamp mot mörkrets krafter. Efter att knappt ha överlevt händelserna i första filmen, hoppas de kunna lägga allt bakom sig och återgå till ett normalt liv.

Men det dröjer inte länge förrän mystiska och skrämmande saker börjar hända igen. Någon eller något verkar ha besatt Josh, och hotar att förgöra hela familjen. Kan Elise och hennes mediala förmågor rädda dem den här gången?

Uppföljaren är minst lika bra som ettan och bjuder på massor av spänning. Streama Insidious: Chapter 2 gratis online redan idag!

Insidious: Chapter 2 swesub swe-filmer gratis

Älskade du skräckfilmen Insidious från 2013? Då kommer du garanterat gilla uppföljaren Insidious: Chapter 2, som nu finns att se gratis online med svensk text.

Handlingen utspelar sig kort efter första filmen, då Josh Lambert och hans familj desperat försöker återgå till vardagen och glömma de fruktansvärda händelserna.

Men det dröjer inte länge förrän mystiska och skrämmande saker börjar hända igen. Någon eller något verkar ha besatt Josh, och hotar att förgöra hela familjen. Kan Elise och hennes mediala förmågor rädda dem?

Uppföljaren är minst lika bra som ettan och bjuder på massor av spänning och skräck. Se Insidious: Chapter 2 gratis på swe-filmer!

Insidious Chapter 2

Insidious: Chapter 2 stream film gratis Dreamfilm

Den efterlängtade uppföljaren till skräcksuccén Insidious från 2013 finns nu att streama helt gratis på Dreamfilm.

I Insidious: Chapter 2 får vi återse familjen Lambert och deras förtvivlade kamp mot de ondskefulla krafter som verkar vara besatta av dem. Trots att de knappt överlevde händelserna i det första kapitlet, hoppas de kunna lägga allt bakom sig och återgå till ett normalt liv.

Men mardrömmen är långt ifrån över. Mystiska och skrämmande saker börjar hända igen, och Josh måste utforska sitt förflutna för att en gång för alla besegra det onda.

Med bra skådespelare, snygga specialeffekter och en riktigt bra historia lever Insidious: Chapter 2 verkligen upp till förväntningarna. Se den gratis på Dreamfilm!

Insidious: Chapter 2 gratis film 12.09.2013 svenska

Den 12 september 2013 hade skräckfilmen Insidious: Chapter 2 biopremiär. Nu, över 10 år senare, kan du äntligen se den gratis online med svensk text.

Handlingen utspelar sig några månader efter det första kapitlet, där familjen Lambert knappt lyckades överleva attackerna från de ondskefulla krafter som hemsökte dem. Nu försöker de desperat gå vidare med sina liv och lägga allt bakom sig.

Men det dröjer inte länge innan mystiska och skrämmande saker börjar hända igen. Någon eller något verkar ha besatt Josh, och det är upp till honom att utforska sitt förflutna för att en gång för alla besegra det onda.

Med bra skådespelare, välregisserad spänning och en riktigt bra historia är Insidious: Chapter 2 en perfekt skräckfilm. Se den gratis idag, 10 år efter premiären!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 4086

Dela