alt

Titta på Insidious: Chapter 3 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
3 200
Betyg
calendar2015
time1h 37m
Elise Rainer, mediumet som hjälpte familjen Lambert med onda andar i huset, tar återigen kontakt med den andra sidan för att hjälpa en tonårsflicka som blivit besatt av ett ont väsen. Insidious: Chapter 3 utspelar sig innan de två tidigare filmerna.

Skådespelare

Actor Lin Shaye

Lin Shaye

Actor Dermot Mulroney

Dermot Mulroney

Actor Angus Sampson

Angus Sampson

Actor James Wan

James Wan

Actor Stefanie Scott

Stefanie Scott

Actor Phyllis Applegate

Phyllis Applegate

Actor Ashton Moio

Ashton Moio

Actor Erin Anderson

Erin Anderson

Siehe auch

Se Insidious: Chapter 3 Gratis Online

Är du ett fan av skräckfilmer? Då kommer du älska den nya filmen Insidious: Chapter 3 som hade premiär den 28 maj 2015. Den här filmen är den tredje delen i den populära Insidious-serien och utspelar sig före händelserna i de två första filmerna.

I Insidious: Chapter 3 får vi följa tonårstjejen Quinn som sörjer sin nyligen avlidna mamma. Hon upptäcker snart att hon har övernaturliga krafter som gör att hon kan kommunicera med andra sidan. Men det drar också till sig farliga andar som hotar hennes liv.

Precis som i de två första Insidious-filmerna utlovar den här filmen många rädsl escener och otäcka ögonblick. Regissören Leigh Whannell, som också skrivit manuset, vet hur man skrämmer upp publiken.

Var kan jag se Insidious: Chapter 3 online?

Den bästa platsen att streama Insidious: Chapter 3 på är på Dreamfilm. Där kan du se hela filmen med svenska undertexter helt gratis. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm, vilket är gratis att skapa.

Jämfört med andra streamingtjänster har Dreamfilm det största utbudet av skräckfilmer. Där hittar du inte bara Insidious 3 utan alla filmer i serien, plus hundratals andra rysarfilmer. Perfekt för dig som gillar att bli skrämd!

Insidious: Chapter 3

Titta På Insidious: Chapter 3 Swe-filmer Stream

Insidious: Chapter 3 är absolut en film som är värd att se för alla skräckfilmsfans. Handlingen utspelar sig några år innan de två första Insidious-filmerna och fokuserar på tonårstjejen Quinn som upptäcker att hon har övernaturliga krafter.

Men hennes kontakt med andevärlden drar också till sig farliga andar. Snart inser Quinn att hon är i livsfara och måste hitta ett sätt att stoppa de onda krafterna innan det är för sent. Filmen utlovar många adrenalinfyllda scener!

Insidious: Chapter 3 är en riktigt bra skräckfilm med många oväntade vändningar och skrämmande scener.

Om du gillade de två första Insidious-filmerna kommer du garanterat gilla den här också. Även om handlingen utspelar sig tidigare knyter den ihop trådarna med de tidigare filmerna. Dessutom får vi se flera bekanta ansikten i rollistan.

Swe-filmer Stream

Den enklaste platsen att streama Insidious: Chapter 3 på är swe-filmer. Där kan du titta på filmen gratis online med svensk text. Det enda du behöver är ett konto, vilket bara tar någon minut att skapa.

Jämfört med andra streamingtjänster har Swe-filmer det bredaste utbudet av just skräckfilmer. Här hittar du inte bara Insidious 3 utan alla uppföljare i serien, plus hundratals andra thrillers och skräckisar.

Insidious: Chapter 3 Dreamfilm Helfilm Svenska

Fans av Insidious-serien kommer inte vilja missa den tredje delen som utspelar sig några år innan de två första filmerna. I Insidious: Chapter 3 får vi följa tonåringen Quinn som upptäcker att hon kan kommunicera med andevärlden.

Men hennes nya krafter drar också till sig farliga andar som hotar att ta hennes liv. Nu måste Quinn stoppa de onda krafterna innan det är för sent. Filmen lovar många oväntade vändningar och rysliga scener!

 • Spännande handling som utspelar sig före de två första filmerna
 • Många skrämmande och oväntade scener
 • Samma skådespelare som i originalfilmerna

Om du vill se Insidious: Chapter 3 gratis online rekommenderar jag att du kollar in streamingtjänsten Dreamfilm. Där kan du se hela filmen på svenska och dessutom titta på trailern och läsa recensioner.

Insidious 3 Streama Film Sverige 28.05.2015

Den 28 maj 2015 hade skräckfilmen Insidious: Chapter 3 biopremiär i Sverige. Filmen är den tredje delen i den framgångsrika Insidious-serien och utspelar sig innan händelserna i de två första filmerna.

I centrum står tonåringen Quinn som upptäcker att hon besitter övernaturliga krafter som gör att hon kan kommunicera med de döda. Men hennes kontakt med andevärlden drar också till sig farliga andar som hotar att döda henne.

Insidious 3 lovar många spännande vändningar och otäcka scener för skräckfilmsfans. Om du missade att se den på bio kan du streama filmen gratis online på Dreamfilm med svensk text.

Streama Sverige

Den enklaste platsen för att streama Insidious: Chapter 3 är på Dreamfilm. Registrera bara ett gratiskonto så kan du börja titta direkt. Filmen har svensk text och hög bildkvalitet.

Jag rekommenderar att kolla in trailern först så du får en förhandstitt på vad filmen handlar om. Sedan är det bara att poppa popcorn och luta sig tillbaka för att få adrenalinkickar!

Insidious: Chapter 3

Se Insidious: Chapter 3 Swesub Stream

Är du sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du streama Insidious: Chapter 3 som hade biopremiär 2015 och är den tredje filmen i den populära skräckserien.

Handlingen utspelar sig före de två första Insidious-filmerna och handlar om Quinn, en tonårstjej som upptäcker att hon besitter övernaturliga krafter. Men hennes kontakt med andevärlden väcker också farliga andar som hotar att döda henne.

Insidious: Chapter 3 är en riktigt bra skräckfilm med många oväntade vändningar och läskiga scener.

Missa inte att streama Insidious 3 med svensk text på Dreamfilm. Där kan du se hela filmen gratis online i hög kvalitet. Perfekt för en kväll med skräck och fasa!

Insidious: Chapter 3 Gratis Ström Svenska Untertitlar

Letar du efter en riktigt bra skräckfilm att streama? Då ska du kolla in Insidious: Chapter 3 som är den tredje delen i den populära Insidious-serien. Filmen hade biopremiär 2015 och utspelar sig före händelserna i de två första filmerna.

I centrum står tonåringen Quinn som upptäcker att hon kan kommunicera med de döda. Men hennes nya krafter drar också till sig onda andar som vill ta hennes liv. Nu måste hon stoppa de övernaturliga hoten innan det är för sent.

Insidious 3 bjuder på många oväntade scener och vändningar som får blodet att frysa till is. Vill du streama filmen gratis med svenska undertexter? Då rekommenderar jag Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3200
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Insidious: Chapter 3 med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.3 för Insidious: Chapter 3bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

krzys

Betyget 6.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 37m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.3 tyder på att Insidious: Chapter 3 är ett måste för fans av genren.
avatar

Grater98

Insidious: Chapter 3 Betyget 6.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Insidious: Chapter 3 Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.3 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer