close icon
page-title
Insidious: The Last Key
Insidious: The Last Key

Detaljer

 • Originaltitel: Insidious: The Last Key
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Stage 6 Films

Titta på Insidious: The Last Key 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.3
2789Betyg
date2018
date1h 43m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |12 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |8 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |10 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Streama Insidious: The Last Key svenska

Insidious: The Last Key är en amerikansk skräckfilm från 2018 som nu går att streama svenska online. Filmen är den fjärde delen i Insidious-serien och skildrar mediet Elise Rainiers möte med sin barndoms demoner.

I filmen återvänder Elise till sitt barndomshem där hon utsattes för övergrepp av sina föräldrar. Huset är nu hemsökt av onda andar som Elise måste bekämpa för att kunna gå vidare. Tillsammans med sina medhjälpare Josh och Quin måste hon lösa gåtan med huset och den sista nyckeln för att kunna lägga det förflutna bakom sig.

Skådespelarna Lin Shaye, Angus Sampson och Leigh Whannell återkommer i sina roller från tidigare Insidious-filmer. Filmen är regisserad av Adam Robitel som gör seriedebut med denna film.

Insidious: The Last Key hade biopremiär i USA den 5 januari 2018. Nu går den att streama gratis på svenska på flera streamingtjänster, bland annat Dreamfilm.

Insidious: The Last Key

Titta på Insidious: The Last Key gratis

Insidious: The Last Key går just nu att titta på helt gratis på flera svenska streamingtjänster. Filmen är den fjärde delen i skräckfilmserien Insidious om mediet Elise Rainier som jagar demoner och onda andar.

I den här filmen tvingas Elise återvända till sitt barndomshem där hon utsattes för övergrepp av sina föräldrar. Huset visar sig vara hemsökt av ondskefulla krafter som Elise måste besegra för att äntligen kunna lägga det förflutna bakom sig.

Skådespelarna Lin Shaye, Angus Sampson och Leigh Whannell återkommer i sina roller från tidigare filmer. Regissör är Adam Robitel som gör långfilmsdebut med denna film.

Insidious: The Last Key hade biopremiär i USA i januari 2018. Nu går den att streama helt gratis med svensk text på sajter som Dreamfilm och Swesub.

Se Insidious: The Last Key swefilmer

Den amerikanska skräckfilmen Insidious: The Last Key från 2018 går just nu att se på swefilmer med svensk text. Det är den fjärde filmen i skräckserien Insidious om mediet Elise Rainier.

I den här filmen tvingas Elise återvända till sitt barndomshem där hon utsattes för övergrepp. Huset visar sig vara besatt av demoniska krafter som hon måste besegra. Tillsammans med sina medhjälpare Josh och Quin ger sig Elise in i ett slutgiltigt uppgörelse med sitt barndomstrauma.

I rollerna ser vi återigen Lin Shaye, Angus Sampson och Leigh Whannell från de tidigare Insidious-filmerna. Regissör denna gång är Adam Robitel.

Filmen hade premiär på bio i USA i början av 2018. Nu går den att streama med svensk text på sajter som Dreamfilm och Swesub. Perfekt för alla skräckfilmsfans!

Skräckfilm Insidious: The Last Key stream

Den amerikanska skräckfilmen Insidious: The Last Key från 2018 med Lin Shaye i huvudrollen går just nu att streama gratis med svensk text på flera streamingtjänster.

Filmen är den fjärde delen i populära Insidious-serien och utspelar sig före de tidigare filmerna. Här får vi följa med mediet Elise Rainier tillbaka till hennes barndomshem, som visar sig vara hemsökt av ondskefulla demoner.

Tillsammans med sina medhjälpare Josh och Quin ger sig Elise in i ett sista uppgörelse med demonerna och sitt smärtsamma förflutna. Kan hon övervinna sina innersta rädslor och besegra demonerna en gång för alla med den sista nyckeln?

Insidious: The Last Key regisserades av Adam Robitel och hade biopremiär i USA i början av 2018. Nu går den att streama gratis på sajter som Dreamfilm och Swesub. Perfekt för skräckfilmsfans!

Insidious: The Last Key

Swesub Insidious: The Last Key gratis online

Den amerikanska skräckfilmen Insidious: The Last Key från 2018 med Lin Shaye går just nu att se med swesub gratis online på flera streamingtjänster, bland annat Dreamfilm.

Det här är den fjärde filmen i skräckserien Insidious om mediet Elise Rainier som jagar demoner. I denna film tvingas Elise konfrontera sitt smärtsamma förflutna när hon återvänder till sitt barndomshem, som visar sig vara hemsökt av ondskefulla krafter.

Tillsammans med sina kollegor Josh och Quin måste Elise lösa gåtan med huset och den sista nyckeln för att äntligen kunna lägga barndomstraumat bakom sig. Kan de besegra demonerna en gång för alla?

Förutom Lin Shaye ser vi även Angus Sampson och Leigh Whannell från de tidigare Insidious-filmerna. Regissör denna gång är Adam Robitel.

Insidious: The Last Key från 2018 går alltså att streama gratis med swesub på sajter som Dreamfilm. Perfekt skräckfilm att se på kvällen!

Sista nyckeln till Insidious på svenska

Den amerikanska skräckfilmen Insidious: The Last Key från 2018 handlar om jakten på den sista nyckeln till gåtan kring Elise Rainiers barndomstrauma. Filmen går att streama på svenska på flera streamingtjänster.

 • Det här är den fjärde filmen i skräckserien Insidious, som utspelar sig före de tidigare filmerna.
 • Huvudperson är mediet Elise Rainier som tvingas återvända till sitt barndomshem, besatt av demoniska krafter.
 • Tillsammans med sina vänner måste Elise konfrontera sina innersta rädslor och barndomens demoner.

I rollistan ser vi skådespelarna Lin Shaye, Angus Sampson och Leigh Whannell som repriserar sina roller från tidigare Insidious-filmer. Regissör denna gång är Adam Robitel.

Insidious: The Last Key från 2018 går att streama på svenska på sajter som Dreamfilm. Perfekt skräckfilm för kvällen!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 2789

Dela