close icon
page-title
Insidious: The Red Door
Insidious: The Red Door

Detaljer

 • Originaltitel: Insidious: The Red Door
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Blumhouse Productions

Titta på Insidious: The Red Door 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
1549Betyg
date2023
date1h 47m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Insidious: The Red Door streama svenska gratis

Den efterlängtade skräckfilmen Insidious: The Red Door hade premiär den 5 juli 2023. Filmen är den fjärde delen i den populära Insidious-serien och utspelar sig några år efter händelserna i den tredje filmen.

I Insidious: The Red Door får vi följa Elise Rainiers mediumistiska niece Trish som utforskar sin övernaturliga förmåga. När hon börjar undersöka mystiska händelser som sker i hennes gamla barndomshem börjar hon inse att något mycket ondskefullt lurar bakom den röda dörren i källaren.

Precis som i de tidigare Insidious-filmerna utlovar The Red Door många spännande och läskiga scener. Skräckmästaren James Wan är med som producent och linjerna till de tidigare filmerna är tydliga.

Missa inte chansen att streama Insidious: The Red Door svenska gratis redan nu! Filmen går att se gratis med svensk text på swefilmer.

Insidious: The Red Door

Titta på Insidious: The Red Door swe-filmer online

Insidious: The Red Door är den fjärde filmen i skräckserien Insidious och har nu haft biopremiär i USA och digital premiär för swe-filmer. Filmen är en direkt uppföljare till Insidious: Chapter 3 och utspelar sig några år efter den filmen.

I centrum står mediumisten Elise Rainiers sysslingdotter Trish, spelad av Ty Simpkins. Trish börjar utforska sina mediala krafter och dras in i en rad övernaturliga och skrämmande händelser i sitt barndomshem.

Fans av skräckserien Insidious kommer garanterat att uppskatta den nya filmen som bjuder på en rad läskiga och övernaturliga scener. Precis som i de tidigare filmerna står James Wan bakom som producent.

Missa inte att titta på Insidious: The Red Door gratis onlineswefilmer med svensk text redan nu!

Insidious: The Red Door levererar skräck i världsklass och är ett måste för fans av serien och genren.

Se Insidious: The Red Door dreamfilm gratis 2023

Äntligen har den efterlängtade fjärde filmen i skräckserien Insidious, med titeln The Red Door, haft premiär! Filmen som kom ut den 5 juli 2023 hade digital biopremiär i USA tidigare i veckan och går nu att se gratis med svensk textdreamfilm.

Insidious: The Red Door utspelar sig några år efter den tredje Insidious-filmen och vi får återigen följa mediet Elise Rainiers sysslingdotter Trish. Mystiska och skrämmande händelser börjar ske när Trish flyttar tillbaka till sitt barndomshem och hon dras in i en farlig övernaturlig härva.

Fans av Insidious-filmerna kommer inte bli besvikna! Skräckmästaren James Wan är med som producent och filmen levererar precis den typ av övernaturlig skräck som gjort serien så populär.

Missa inte chansen att se Insidious: The Red Door gratis på dreamfilm redan nu! Det gäller att passa på innan filmen tas bort från streamingtjänsten.

Insidious: The Red Door swesub film swefilmer

Den efterlängtade fjärde filmen i skräckserien Insidious har nu äntligen haft premiär på bio i USA. Det innebär att filmen Insidious: The Red Door nu går att se med svensk textswefilmer för alla fans på hemmaplan!

I den nya filmen, som utspelar sig några år efter del 3, får vi följa mediet Elise Rainiers sysslingdotter Trish. När mystiska och läskiga saker börja hända i hennes gamla barndomshem börjar Trish utforska sina mediala förmågor för att komma till botten med vad som lurar i huset.

Precis som i de tidigare filmerna i serien står James Wan som producent vilket är en garanti för övernaturlig skräck i världsklass. Filmen Insidious: The Red Door levererar garanterat flera läskiga och oväntade skräckscener för fans av genren.

Missa inte chansen att se den med swesub på swefilmer redan nu helt gratis!

Insidious: The Red Door

Insidious: The Red Door swefilmer stream full movie

Den efterlängtade fjärde filmen i den populära skräckserien Insidious har nu kommit - The Red Door hade digital premiär för streamning förra veckan och går att se i sin helhet med svensk text på swefilmer.

Insidious: The Red Door utspelar sig flera år efter de tidigare filmerna och kretsar den här gången kring mediet Elise Rainiers sysslingdotter Trish. Trish flyttar tillbaka till sitt barndomshem där mystiska och skrämmande händelser börjar ske.

Fans av skräck kommer garanterat gilla den nya filmen! Precis som i de tidigare delarna i serien står James Wan för produktionen vilket lovar om läskiga och oväntade övernaturliga inslag.

Missa inte chansen att streama Insidious: The Red Door i sin helhet på swefilmer. Filmen går att se helt gratis online med svensk text redan nu!

Insidious: The Red Door är en värdig fjärde del i skräckserien och bjuder på massor av övernaturliga skräckscener

Insidious: The Red Door dreamfilm gratis på svenska

Den efterlängtade fjärde filmen i skräckserien Insidious har nu haft premiär digitalt i USA. Det betyder att Insidious: The Red Door nu finns tillgänglig att streama med svensk text gratis på dreamfilm för fans på hemmaplan.

I centrum förhandlingarna i den nya filmen står mediumisten Elise Rainiers sysslingdotter Trish som flyttar tillbaka till sitt barndomshem där mystiska och skrämmande saker börjar hända. Tillsammans med sina vänner börjar Trish utforska sina mediala krafter för att komma till botten med vad som döljer sig i huset.

Precis som med de tidigare filmerna i serien lovar The Red Door massor av övernaturlig skräck och spänning. Skräckmästaren James Wan, som står bakom produktionen, garanterar att filmen kommer leverera.

Missa inte att streama Insidious: The Red Door på svenska gratis på dreamfilm nu med en gång! Det gäller att se den innan den plockas bort från sajten.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1549

Dela