alt

Titta på Iron Man 2008 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.6
25 484
Betyg
calendar2008
time2h 06m
När den rike och supersmarta industrimannen Tony Stark tas till fånga av fienden konstruerar han en högteknologisk skyddsdräkt för att kunna fly. Nu är hans uppdrag att rädda världen som den unika hjälte han är skapad – inte född till – att vara.

Skådespelare

Actor Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Actor Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Actor Jeff Bridges

Jeff Bridges

Actor Jon Favreau

Jon Favreau

Actor Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Actor Stan Lee

Stan Lee

Actor Paul Bettany

Paul Bettany

Actor Terrence Howard

Terrence Howard

Officiell trailer

Siehe auch

Iron Man på Dreamfilm 2008

Den efterlängtade superhjältefilmen Iron Man hade biopremiär den 30.04.2008. Filmen är baserad på serietidningarna om Marvel-hjälten med samma namn och har Robert Downey Jr. i huvudrollen som miljardären och vapendesignern Tony Stark, som bygger en högteknologisk dräkt och blir superhjälten Iron Man.

Nu kan du streama Iron Man gratis på Dreamfilm! Missa inte chansen att se denna actionfyllda film om en av Marvels mest populära superhjältar online på svenska.

Iron Man

Streama Iron Man Swefilmer gratis

Iron Man är en svensk-textad amerikansk superhjältefilm i actiongenre från Marvel Studios som hade världspremiär 2008. Filmen är baserad på serietidningsfiguren Iron Man och hade biopremiär i USA den 14 maj 2008. Nu kan du se hela filmen med Robert Downey Jr. i huvudrollen gratis på nätet.

Den excentriske miljardären och vapendesignern Tony Stark skadas allvarligt när han kidnappas av terrorister under en affärsresa till Afghanistan. För att rädda sitt liv konstruerar han en högteknologisk dräkt beväpnad med alla upptänkliga vapen och flyr från terroristerna. När han återvänder hem bestämmer han sig för att använda sin uppfinning till att bekämpa ondskan som Iron Man.

Se Iron Man svenska online free

Iron Man blev en av de bäst säljande filmerna 2008 och Robert Downey Jr. hyllades för sin porträttering av Iron Man alter egot Tony Stark. Filmen tjänade in över 585 miljoner dollar på biograferna världen över.

Nu har du chansen att se hela Iron Man-filmen med svensk text online helt gratis. Streama den på Dreamfilm i full längd och upplev alla spännande äventyr och den avancerade action som gjorde Iron Man till en av Marvels populäraste superhjältar.

Hur streamar man Iron Man från Sverige

Iron Man är en amerikansk superhjältefilm från 2008 i actiongenren baserad på serietidningar från Marvel om den excentriske miljardären Tony Stark som skapar en high-tech-dräkt och blir superhjälten Iron Man. Filmen regisserades av Jon Favreau och har Robert Downey Jr., Terrence Howard, Jeff Bridges och Gwyneth Paltrow i några av rollerna.

För att streama Iron Man gratis behöver du inte ens registrera dig. Bara gå till Dreamfilms hemsida, leta upp Iron Man bland alla filmer och tryck på playknappen. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av denna actionfyllda Marvel-film gratis online.

Iron Man

Iron Man hel film swe-sub stream

Iron Man blev en stor succé när den hade biopremiär 2008 med över 500 miljoner dollar i intäkter globalt. Det är en av de bäst betygsatta superhjältefilmerna genom tiderna och Robert Downey Jr. hyllades för sin porträttering av Tony Stark och hans alter ego Iron Man.

En fantastisk, rolig och spännande upplevelse från början till slut.

Nu har du möjligheten att streama hela Iron Man med svensk text helt gratis online. Upplev alla actionscener, spännande äventyr och avancerade specialeffekter i denna omtyckta Marvel-film från 2008 i full längd!

Iron Man Marvel superhjältefilm online

Som en av Marvels mest kända och populära superhjältar har Iron Man stått i centrum för flera filmer, serier och tecknade filmer sedan 1960-talet. Figuren skapades ursprungligen 1963 av författarna Stan Lee, Larry Lieber och konstnären Don Heck.

I filmen från 2008 får vi följa den excentriske uppfinnaren och industrin miljardären Tony Stark på hans resa när han skapar den avancerade dräkten Iron Man och börjar bekämpa brottslighet. Se hela händelseförloppet och alla spännande äventyr med Iron Man gratis online genom att streama filmen på Dreamfilm.

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 25484
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.6 inte övertygar dig om att titta på Iron Man, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.6 bevisar Iron Man att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 06m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 06m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 06m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.6 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Iron Man Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.6 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Iron Man Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.6 talar för sig själv.
avatar

FilmTitel

Iron Man Titel med ett betyg på 7.6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!