close icon
page-title
Iron Man 2
Iron Man 2

Detaljer

 • Originaltitel: Iron Man 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Titta på Iron Man 2 2010 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
20404Betyg
date2010
date2h 04m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |11 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |12 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Iron Man 2 streama online gratis

Iron Man 2 är en amerikansk superhjältefilm från 2010 i Marvels populära franchsie om järnmannen. Filmen hade biopremiär den 28 april 2010 och är uppföljaren till succén Iron Man från 2008. Precis som i originalfilmen är det Robert Downey Jr som spelar miljardären och vapendesignern Tony Stark aka Järnmannen. I uppföljaren får vi även se Mickey Rourke som superskurken Whiplash.

Efter framgångarna i första filmen brottas Tony nu med sitt arv och sin familjs dunkla förflutna samtidigt som en mäktig ny fiende dyker upp på scenen. Han kämpar också med att behålla kontrollen över sitt företag efter att ha avslöjat sin hemliga identitet som Järnmannen.

Var kan jag streama Iron Man 2 gratis?

Iron Man 2 går att streama gratis lagligt på Swefilmer. Det är en av de bästa sidorna för att titta på film gratis online med svensk text. De har ett stort utbud av de allra flesta Hollywoodfilmer och serier.

För att streama Iron Man 2 gratis på Swefilmer behöver du inte ens skapa ett konto. Det räcker med att du klickar på playknappen bredvid filmen så startar uppspelningen direkt. Mycket smidigt!

Iron Man 2

Se Iron Man 2 swesub dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm finns Iron Man 2 att se med svensk text, så kallad swesub. Det innebär att filmen visas på originalspråket engelska men med svenska undertexter. Perfekt för dig som gillar engelskt tal men vill ha lite hjälp med dialogen ibland.

Dreamfilm är en av de mest populära streamingsajterna i Sverige för film och serie. De har ett ständigt växande bibliotek och ser till att de allra flesta nyheter finns tillgängliga. Sidan är helt gratis och kräver inget konto för att kunna streama.

Iron Man 2 hela filmen svenska 2010

Iron Man 2 släpptes som sagt på bio våren 2010 och blev snabbt en stor publiksuccé världen över. Många anser att uppföljaren levererar minst lika bra action och äventyr som originalet från 2008. Mycket tack vare Robert Downey Jr fantastiska insats som superhjälten.

En riktigt underhållande och explosiv actionfilm med högt tempo och fantastiska specialeffekter!

Filmen är över 2 timmar lång och ger oss Iron Mans (Robert Downey Jr) nästa kapitel efter händelserna i ettan. Vi får följa med honom på nya äventyr och se honom tampas med både inre och yttre demoner i form av den hämndlystne Whiplash.

Iron Man 2 streama gratis Marvel action

Iron Man 2 är som sagt en typisk actionfilm i den populära Marvel-serien. Tempot är högt med massor av explosioner, slagsmål och snygga specialeffekter. Perfekt underhållning för en helkväll hemma i soffan!

Förutom galjonsfiguren Robert Downey Jr som Tony Stark/Iron Man får vi i del 2 även se Mickey Rourke göra en minnesvärd insats som skurken Ivan Vanko/Whiplash. Han vill hämnas sin familjs oförrätter genom att förgöra Iron Man och hans rykte.

Andra skådespelare i rollistan

 • Gwyneth Paltrow som Pepper Potts
 • Don Cheadle som James Rhodes/War Machine
 • Sam Rockwell som Justin Hammer
 • Scarlett Johansson som Natalie Rushman/Natasha Romanoff

Iron Man 2

Se Iron Man 2 gratis online swesub

Som nämnt ovan går superhjältefilmen Iron Man 2 att streama helt gratis och lagligt på både Swefilmer och Dreamfilm. Båda sidorna är gratis att använda och kräver inget konto.

På Dreamfilm kan du se Iron Man 2 med svensk text (swesub) medan Swefilmer erbjuder filmen dubbad till svenska. Oavsett vilket alternativ du väljer så lovar vi garanterad filmunderhållning i världsklass!

Missa inte möjligheten att se eller streama Iron Man 2 gratis online! En svårslagen Marvel-action med högt underhållningsvärde.

Iron Man 2 gratis film Swefilmer

Som vi nämnt är Swefilmer en utmärkt sajt för att streama Iron Man 2 gratis online. De har även alla Marvel-filmer och serier som släppts hittills om du vill gamma av dem.

Förutom filmer och serier kan du på Swefilmer även hitta en hel del dokumentärer, realityserier och underhållningsprogram. Allt presenterat i en simpel och lätthanterlig spelare utan irriterande reklam.

Swefilmer uppdateras dagligen med nya filmer och avsnitt. Där hittar du alltid de senaste hitsen direkt! Perfekt för en kvälls streamande av Iron Man 2!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 20404

Dela