Titta på Iron Man 2 2010 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
20 170
Betyg
calendar2010
time2h 04m
Stark är under stark press från regeringen, pressen och allmänheten att dela med sig av sin teknologi till militären, men vägrar då han är rädd att hemligheten bakom Iron Man-teknologin ska hamna i fel händer. Med Pepper Potts och James "Rhodey" Rhodes vid sin sida bildar Tony nya allianser och konfronterar nya, kraftfulla fiender.

Skådespelare

Actor Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Actor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Actor Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Actor Jon Favreau

Jon Favreau

Actor Kate Mara

Kate Mara

Actor Mickey Rourke

Mickey Rourke

Actor Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Actor Sam Rockwell

Sam Rockwell

Officiell trailer

Siehe auch

Iron Man 2 streama online gratis

Iron Man 2 är en amerikansk superhjältefilm från 2010 i Marvels populära franchsie om järnmannen. Filmen hade biopremiär den 28 april 2010 och är uppföljaren till succén Iron Man från 2008. Precis som i originalfilmen är det Robert Downey Jr som spelar miljardären och vapendesignern Tony Stark aka Järnmannen. I uppföljaren får vi även se Mickey Rourke som superskurken Whiplash.

Efter framgångarna i första filmen brottas Tony nu med sitt arv och sin familjs dunkla förflutna samtidigt som en mäktig ny fiende dyker upp på scenen. Han kämpar också med att behålla kontrollen över sitt företag efter att ha avslöjat sin hemliga identitet som Järnmannen.

Var kan jag streama Iron Man 2 gratis?

Iron Man 2 går att streama gratis lagligt på Swefilmer. Det är en av de bästa sidorna för att titta på film gratis online med svensk text. De har ett stort utbud av de allra flesta Hollywoodfilmer och serier.

För att streama Iron Man 2 gratis på Swefilmer behöver du inte ens skapa ett konto. Det räcker med att du klickar på playknappen bredvid filmen så startar uppspelningen direkt. Mycket smidigt!

Iron Man 2

Se Iron Man 2 swesub dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm finns Iron Man 2 att se med svensk text, så kallad swesub. Det innebär att filmen visas på originalspråket engelska men med svenska undertexter. Perfekt för dig som gillar engelskt tal men vill ha lite hjälp med dialogen ibland.

Dreamfilm är en av de mest populära streamingsajterna i Sverige för film och serie. De har ett ständigt växande bibliotek och ser till att de allra flesta nyheter finns tillgängliga. Sidan är helt gratis och kräver inget konto för att kunna streama.

Iron Man 2 hela filmen svenska 2010

Iron Man 2 släpptes som sagt på bio våren 2010 och blev snabbt en stor publiksuccé världen över. Många anser att uppföljaren levererar minst lika bra action och äventyr som originalet från 2008. Mycket tack vare Robert Downey Jr fantastiska insats som superhjälten.

En riktigt underhållande och explosiv actionfilm med högt tempo och fantastiska specialeffekter!

Filmen är över 2 timmar lång och ger oss Iron Mans (Robert Downey Jr) nästa kapitel efter händelserna i ettan. Vi får följa med honom på nya äventyr och se honom tampas med både inre och yttre demoner i form av den hämndlystne Whiplash.

Iron Man 2 streama gratis Marvel action

Iron Man 2 är som sagt en typisk actionfilm i den populära Marvel-serien. Tempot är högt med massor av explosioner, slagsmål och snygga specialeffekter. Perfekt underhållning för en helkväll hemma i soffan!

Förutom galjonsfiguren Robert Downey Jr som Tony Stark/Iron Man får vi i del 2 även se Mickey Rourke göra en minnesvärd insats som skurken Ivan Vanko/Whiplash. Han vill hämnas sin familjs oförrätter genom att förgöra Iron Man och hans rykte.

Andra skådespelare i rollistan

 • Gwyneth Paltrow som Pepper Potts
 • Don Cheadle som James Rhodes/War Machine
 • Sam Rockwell som Justin Hammer
 • Scarlett Johansson som Natalie Rushman/Natasha Romanoff

Iron Man 2

Se Iron Man 2 gratis online swesub

Som nämnt ovan går superhjältefilmen Iron Man 2 att streama helt gratis och lagligt på både Swefilmer och Dreamfilm. Båda sidorna är gratis att använda och kräver inget konto.

På Dreamfilm kan du se Iron Man 2 med svensk text (swesub) medan Swefilmer erbjuder filmen dubbad till svenska. Oavsett vilket alternativ du väljer så lovar vi garanterad filmunderhållning i världsklass!

Missa inte möjligheten att se eller streama Iron Man 2 gratis online! En svårslagen Marvel-action med högt underhållningsvärde.

Iron Man 2 gratis film Swefilmer

Som vi nämnt är Swefilmer en utmärkt sajt för att streama Iron Man 2 gratis online. De har även alla Marvel-filmer och serier som släppts hittills om du vill gamma av dem.

Förutom filmer och serier kan du på Swefilmer även hitta en hel del dokumentärer, realityserier och underhållningsprogram. Allt presenterat i en simpel och lätthanterlig spelare utan irriterande reklam.

Swefilmer uppdateras dagligen med nya filmer och avsnitt. Där hittar du alltid de senaste hitsen direkt! Perfekt för en kvälls streamande av Iron Man 2!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 20170
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 04m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 04m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 04m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att Iron Man 2 är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KarTofel

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!