alt

Titta på Island of the Dolls 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.5
37
Betyg
calendar2023
time1h 18m

Skådespelare

Actor Abi Casson Thompson

Abi Casson Thompson

Actor Howard j Davey

Howard j Davey

Actor Lee Hancock

Lee Hancock

Actor Beatrice Fletcher

Beatrice Fletcher

empty-image

Lewis Sycamore

Actor Elizabeth Custodio

Elizabeth Custodio

Officiell trailer

Siehe auch

Önigt ö Island of the Dolls

Island of the Dolls är den senaste skräckisen som släppts och som redan hyllas av kritiker. Filmen utspelar sig på en öde ö full av övergivna dockor. En grupp tonåringar reser dit för att utforska ön, men inser snart att dockorna kanske inte är så övergivna trots allt.

I huvudrollerna ser vi bland andra Emma Stone och Alexander Skarsgård. Filmen regisseras av Ari Aster som ligger bakom succéerna Hereditary och Midsommar. Med tanke på Asters track record förväntas Island of the Dolls bli ännu en storsäljare i skräckgenren.

Är du sugen på att se den här rysaren? Läs vidare för att ta reda på var du kan streama Island of the Dolls gratis online redan idag!

Island of the Dolls

Titta på skräckis online

Island of the Dolls hade premiär den 13 januari 2023 på bio, men filmen finns redan tillgänglig för streaming. Tack vare våra toppmoderna strömningstjänster kan du se nyutgivna filmer hemma i soffan, ofta långt innan de släpps på DVD eller Blu-Ray.

Att titta på film gratis online är dessutom smidigt, enkelt och bekvämt. Du behöver bara en internetuppkoppling, en skärm att titta på och ett konto på rätt strömningstjänst så kan du börja njuta av tusentals filmer och serier.

Streaming är framtiden för underhållning och det blir bara bättre och bättre. Ny teknik gör att bild- och ljudkvaliteten nu är i princip lika bra som på bio, och utbudet blir större för varje dag som går.

Strömma swe-filmer skräck gratis

När det kommer till att streama film gratis på svenska så finns det inget bättre ställe än Dreamfilm. Här hittar du de senaste filmerna och serierna, alltid med svenskt tal och ibland även svenska undertexter.

Dreamfilm har dessutom ett enormt utbud av skräckfilmer. Oavsett om du gillar klassiska spökhistorier, blodiga slasherfilmer eller psykologiska thrillers så kommer du hitta något att frossa i.

Registrering på sajten är dessutom gratis. Genom att skapa ett konto kan du spara dina favoritfilmer, få personliga rekommendationer och mycket annat smidigt direkt på ditt Dreamfilm-konto.

Med över 5000 titlar bara i skräckgenren så är Dreamfilm den ultimata platsen för skräckfantaster som vill streama film gratis online.

Upplev kusliga dockor streamat

Handlingen i Island of the Dolls kretsar kring öde öar, dockor och spöken från det förflutna. Perfekt material för en ruggig kväll framför skärmen!

I filmen får vi följa tonåringarna Jessica, Kevin, Megan och Lucas när de reser till den ökända "Dockornas ö" för att utforska öns skrämmande historia. Men snart börjar konstiga saker hända och de inser att de kanske inte är ensamma...

Med Ari Asters signum för välregisserad skräck i kombination med Emma Stones starka skådespelarprestation utlovas en stämningsfull upplevelse som garanterat får blodet att frysa till is.

 • Perfekt film att se med polarna en fredagskväll!
 • Passar er som gillar thrillers som The Conjuring och Insidious

Se hela filmen nu på Dreamfilm

Som tur är behöver du inte vänta på DVD- eller Blu-Ray-utgivningen för att se Island of the Dolls. Filmen finns redan ute exklusivt för streaming på Dreamfilm.

Här kan du se hela filmen i hög kvalitet, fullängd och med svenskt tal. Det enda som krävs är ett gratiskonto på Dreamfilm och sen kan du börja titta direkt!

Skapa konto, logga in och leta reda på Island of the Dolls bland Tusentals andra filmer i Dreamfilms enorma streamingbibliotek. Missa inte att lägga till den i din watchlist så glömmer du inte bort att se den senare.

Varför vänta? Börja streama Island of the Dolls gratis online redan ikväll på Dreamfilm!

Sveriges främsta sajt för skräck

När det kommer till skräck så finns det inget som slår Dreamfilm. Här samlas allt från klassiska gysare till moderna rysare, thrillerfilmer till psykologiska mindfucks.

Oavsett vad du är ute efter så kan vi lova att du kommer hitta det på Dreamfilm. Vi lägger stor vikt vid att alltid erbjuda det senaste och fräschaste inom skräckgenren.

Så passa på och upptäck skräckfilmer av ari aster och andra framstående regissörer i genren! Det finns garanterat något för alla smaker, från nybörjare till erfarna skräckfantaster.

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 37
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

universalz

Betyget 5.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Island of the Dolls är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.5 bekräftar detta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Island of the Dolls. Betyget 5.5 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 5.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 5.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 18m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 18m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.5 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Island of the Dolls Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.5 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Island of the Dolls Titel med ett betyg på 5.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!