alt

Titta på Jackass Forever 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
728
Betyg
calendar2022
time1h 36m
För 20 år sedan hade Jackass-serien, med en grupp orädda idioter som gjorde stunt och spratt för att få varandra att skratta, premiär. Nyligen blev Johnny Knoxville sugen igen. Han ringde till sina partner, Jeff Tremaine och Spike Jonze, och sa att det var dags att samla gänget igen. De hittade lite nytt ungt blod som de ville hänga med och som kunde hjälpa till med deras forskning. Tillsammans gjorde de sitt bästa för att få svar på sina tokiga frågor. Några skador och många skratt senare sa de: "Vet ni vad? Vi har en jäkla film här!"

Skådespelare

Actor Eric André

Eric André

Actor Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly

Actor Tony Hawk

Tony Hawk

Actor Johnny Knoxville

Johnny Knoxville

Actor Spike Jonze

Spike Jonze

Actor Ryan Dunn

Ryan Dunn

Actor Preston Lacy

Preston Lacy

Actor Dave England

Dave England

Officiell trailer

Jackass Forever Sverige

Är du redo för en rejäl dos av ren galenskap och ofrivillig komedi? Då har du kommit rätt! "Jackass Forever" är den senaste installationen i den legendariska Jackass-franchisen, och den är äntligen tillgänglig för streaming på swe-filmer.se. Denna film är inget mindre än en explosion av äventyr, stunts och osannolik dumhet, levererat av ingen mindre än den ikoniska Jackass-gänget själva.

Vad får du när du samlar några av de mest motvilliga och galna stuntmännen på planeten? Jackass Forever, förstås! Denna film tar oss med på en vild resa fylld med galna påhitt, riskabla stunts och grova skador. Men framför allt bjuder den på massor av oförutsägbara skratt. Oavsett om du är en inbiten Jackass-fan eller bara söker efter en dos ren, ofiltrerad underhållning, är denna film definitivt värd en titt.

På swe-filmer.se kan du streama "Jackass Forever" bekvämt från ditt eget hem. Ingen ansträngning krävs, förutom att stå ut med de oändliga skratten och spända atmosfären när Jackass-killarna ger sig ut på sina dåraktiga äventyr. Är du redo att möta utmaningen?

Men varför nöja sig med bara filmen? På swe-filmer.se får du tillgång till en hel värld av underhållning. Streama de bästa filmerna och TV-serierna, oavsett om du är på jakt efter action, drama eller ren komedi. Allt finns bara ett klick bort!

 • Streama "Jackass Forever" på swe-filmer.se för en dos ren, galen underhållning.
 • Följ med när Jackass-gänget ger sig ut på nya, oförglömliga äventyr.
 • Njut av massor av skratt, stunts och oväntade situationer.
 • Utforska mer underhållning på swe-filmer.se efter att ha sett filmen.

Jackass Forever

Jackass Forever Streama online

Nu när "Jackass Forever" äntligen har premiär är det hög tid att ta del av den oförglömliga galenskapen! Och vad bättre sätt att göra det än att streama filmen online på swe-filmer.se? Här får du uppleva varje minut av den osannolika stunten och de många skadorna i bästa möjliga kvalitet, allt från bekvämligheten av ditt eget hem.

Att streama "Jackass Forever" online på swe-filmer.se ger dig en smidig och problemfri upplevelse. Ingen krångel med att hyra eller köpa fysiska kopior – bara logga in, välj filmen och njut! Dessutom kan du pausa, spela upp och till och med streama på flera enheter samtidigt. Perfekt för att dela upplevelsen med vänner och familj!

Men det bästa med att streama "Jackass Forever" på swe-filmer.se är förstås själva innehållet. Bli vittne till hur Johnny Knoxville och resten av Jackass-gänget ställer sig själva inför några av de mest bisarra och galna utmaningarna någonsin. Från riskabla stunts till totalt oväntade skador – den här filmen har allt du kan önska och mer därtill.

Så vad väntar du på? Streama "Jackass Forever" online på swe-filmer.se redan idag och få en rejäl dos av bråkstakning, äventyr och skratt. Glöm inte att bjuda in dina vänner också – ju fler desto galnare!

Streama Jackass Forever online när du vill

En av de stora fördelarna med att streama "Jackass Forever" på swe-filmer.se är att du kan göra det när det passar dig bäst. Slipp krångliga biobesök eller begränsade hyrperioder – med swe-filmer.se bestämmer du själv när och hur du vill se filmen.

Titta på Jackass Forever

Är du redo att skratta tills du gråter? Då är det hög tid att titta på "Jackass Forever"! Denna episka film samlar alla Jackass-medlemmar för en ny runda av galna stunts, bisarra utmaningar och oförglömliga skador. Och bästa platsen att se allt detta på? Swe-filmer.se, förstås!

På swe-filmer.se får du inte bara möjlighet att streama "Jackass Forever" i bästa möjliga kvalitet, utan du kan också göra det när och var du vill. Oavsett om du föredrar att titta på den stora TV-skärmen eller ta del av galenskapen på språng med din mobil eller surfplatta, har swe-filmer.se dig täckt.

Men vad är det egentligen som gör "Jackass Forever" så speciell? För det första får du se det ikoniska Jackass-gänget återförenas för att utmana gränserna för vad som är möjligt (och säkert) som aldrig förr. Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius och resten av gänget är alla med på noterna, redo att utföra sina mest galna och riskabla stunts hittills.

Dessutom bjuds du på en uppsjö av nya, unga talanger som får chansen att visa vad de går för. Kombinationen av veteraner och nytillskott skapar en unik dynamik och ger "Jackass Forever" en fräsch och oförutsägbar känsla.

 • Streama "Jackass Forever" när och var du vill på swe-filmer.se.
 • Följ med Jackass-gänget på deras galnaste äventyr hittills.
 • Bevittna en kombination av veteraner och nya talanger.
 • Få uppleva stunts, skador och oförglömliga skratt i bästa kvalitet.

Jackass Forever Film gratis

Visst låter det lockande att få se "Jackass Forever" helt gratis? På swe-filmer.se kan du göra just det! Streama den senaste installationen i den legendariska Jackass-franchisen utan att behöva lägga ut en krona. Allt du behöver göra är att registrera dig (gratis förstås) och sedan kan du njuta av all galenskap som filmen har att erbjuda.

I "Jackass Forever" får du följa med när Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius och resten av Jackass-gänget återförenas för att utmana gränserna för vad som är möjligt (och säkert). Förvänta dig riskabla stunts, bisarra utmaningar och en hel del oväntade skador – allt för att få dig att skratta så att tårarna rinner.

Jackass Forever

Upplev den osannolika galenskapen i "Jackass Forever"

Äventyrarna är tillbaka, och den här gången är det galnare än någonsin! "Jackass Forever" på swe-filmer.se bjuder på en dos ren underhållning när Johnny Knoxville och gänget återförenas för att utmana gränserna för vad som är möjligt. Oavsett om du vill streama "Jackass Forever" online, titta på "Jackass Forever" film gratis eller ta reda på mer om "Rollistan Jackass Forever", har swe-filmer.se allt du behöver. Var kan man se "Jackass Forever"? Svaret är enkelt - på swe-filmer.se! Registrera dig idag och upplev den osannolika galenskapen i "Jackass Forever Sverige" - den senaste installationen i den legendariska Jackass-franchisen.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 728
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Jackass Forever med betyget 6.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MovieFilmer

Jackass Forever Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmFreak99

Kolla in Jackass Forever om du gillar action, riktigt bra film
avatar

KomediKalle

Jackass Forever visar att film fortfarande kan överraska oss
avatar

FantasyFille

Jackass Forever tar film till en helt ny nivå, imponerande!
avatar

MysteryMolle

Jackass Forever är en riktig berg-och-dalbana av känslor 🎢
avatar

ÄlsklingLudde

Älskar hur Jackass Forever leker med genrer, så kreativt