alt

Titta på Jakten på den försvunna skatten 1981 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.9
11 789
Betyg
calendar1981
time1h 55m
Den handlingskraftige arkeologen ger sig tillsammans med sin självständiga och något svårhanterliga ex-flickvän Marion Ravenwood iväg för att finna den sägenomspunna heliga arken före nazisterna. Den halsbrytande kapplöpningen går genom Sydamerikas djungler, Kairos myllrande gator och en topphemlig ubåtsbas, och Indy tvingas utstå gift, fällor, ormar och förrädare för att nå målet. Arkens krafter släpps slutligen lösa, och Indy kämpar för att ligga steget före nazisterna.

Skådespelare

Actor Karen Allen

Karen Allen

Actor John Rhys-Davies

John Rhys-Davies

Actor Harrison Ford

Harrison Ford

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor Alfred Molina

Alfred Molina

Actor Denholm Elliott

Denholm Elliott

Actor Anthony Higgins

Anthony Higgins

Actor Terry Leonard

Terry Leonard

Officiell trailer

Siehe auch

Indiana Jones och det sista korståget

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Jakten på den försvunna skatten streamas gratis

Den klassiska äventyrsfilmen Jakten på den försvunna skatten från 1981 med Harrison Ford i huvudrollen som den legendariske upptäcktsresanden Indiana Jones går nu att streama gratis online. Filmen som utspelar sig 1936 handlar om Jones jakt på den försvunna förbundsarken från bibliska tider innan nazisterna hittar den.

Älskar du äventyrsfilmer är Jakten på den försvunna skatten med Indiana Jones en riktig pärla som du inte får missa. Intrigen och handlingen är medryckande och tempot högt i denna odödliga klassiker.

Var kan man streama Jakten på den försvunna skatten online?

Det finns flera olika streamingtjänster där du kan se Jakten på den försvunna skatten från 1981. Bland de bästa alternativen för att streama Indiana Jones-filmen gratis online hittar vi:

 • Dreamfilm - den största svenska streamingtjänsten med tusentals filmer och serier
 • Swesub - streamar Jakten på den försvunna skatten med svensk text

På båda dessa sajter går det alltså att titta på Jakten på den försvunna skatten gratis online och uppleva äventyret med arkeologen och upptäckaren Indiana Jones som jagar den försvunna förbundsarken från bibliska tider.

Jakten på den försvunna skatten

Upplev äventyret med Indiana Jones 1981

När Jakten på den försvunna skatten hade biopremiär 1981 blev den en stor succé. Filmen sålde över 70 miljoner biobiljetter över hela världen och vann flera Oscars för bästa ljud, klippning, scenografi och specialeffekter.

Än idag är det få äventyrsfilmer som kan mäta sig med den första Indiana Jones-filmen från 1981. Jakten på den försvunna skatten är fylld med action, tempofyllda jakter, smarta dialoger och en intressant handling som utspelar sig mitt under andra världskrigets inledningsskede.

Harrison Ford gör en minnesvärd insats i huvudrollen som den tuffe och kvicktänkte Indiana Jones. Han visar prov på både mod, listighet och envishet i sin jakt på den försvunna förbundsarken.

Varför är Indiana Jones så bra?

Det finns många anledningar till att Jakten på den försvunna skatten alltjämt hyllas som en av filmhistoriens bästa äventyrsfilmer. Förutom Harrison Fords briljanta gestaltning av Indiana Jones har filmen även:

 • En spännande handling och intrig som för den framsynta tittaren tillbaka till biblisk tid
 • Ett högt tempo och action i form av biljakter, slagsmål och halsbrytande äventyr
 • Smarta dialoger med oförglömliga repliker som "Det är inte åldern, det är antalet skottskador" och scenen där Indiana Jones skjuter mannen med svärdet

Bästa ställen att streama klassiska äventyrsfilmen

Är du sugen på att återuppleva äventyret med Indiana Jones från 1981? Då kan du enkelt streama filmen Jakten på den försvunna skatten online via följande tjänster:

DreamfilmStörsta streamingsajten för svenska filmer och serier
SwesubErbjuder Jakten på den försvunna skatten med svensk text

På båda dessa sajter kan du alltså titta på Indiana Jones 1 gratis online. Det gäller bara att skapa ett kostnadsfritt konto och välja om du vill streama filmen med svenskt tal eller text. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av ett fantastiskt äventyr från 1981!

Indiana Jones söker efter den försvunna förbundsarken

I centrum av handlingen i Jakten på den försvunna skatten står den mystiska förbundsarken från Gamla Testamentet. Enligt legenden innehåller den stentavlor med De tio budorden som Mose fått av Gud på berget Sinai.

Både Indiana Jones och nazisterna är övertygade om att den som finner förbundsarken kommer att få en oövervinnerlig makt. Därför startar en intensiv kamp om att hitta den försvunna skatten först.

Under sin jakt besöker Indiana Jones bland annat Nepal och Kairo. Han får också hjälp av sin gamla flamma Marion Ravenwood (spelad av Karen Allen). Till slut hittar de förbundsarkens gömställe, men då dyker även nazisterna upp...

Vad händer med förbundsarken?

För att inte avslöja filmens spännande upplösning ska vi inte berätta allt som händer med förbundsarken och vem som till slut lägger vantarna på den. Men vi kan lova att Jakten på den försvunna skatten bjuder på en dramatisk och minnesvärd avslutning.

Så missa inte att streama denna odödliga klassiker gratis online och följa med på Indiana Jones jakt efter den försvunna skatten från forntiden!

Jakten på den försvunna skatten

Var hittar man den legendariska Indiana Jones-filmen?

Jakten på den försvunna skatten regisserades av Steven Spielberg och hade världspremiär 1981. Sedan dess har filmen med Harrison Ford som den tuffe och kvicktänkte äventyraren Indiana Jones blivit en riktig filmklassiker.

Idag kan du enkelt titta på Jakten på den försvunna skatten gratis på någon av streamingtjänsterna:

 • Dreamfilm
 • Swesub

Streama film är ett smidigt sätt att kunna se gamla favoriter som Indiana Jones när det passar dig. Det enda du behöver är en internetuppkoppling, en enhet att streama på samt ett konto på vald streamingtjänst.

Så skapa konto, luta dig tillbaka och njut av en riktigt bra filmupplevelse med den äventyrlige arkeologen Indiana Jones på jakt efter den försvunna skatten!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 11789
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.9 antyder att Jakten på den försvunna skatten är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.9 för Jakten på den försvunna skattenbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Jakten på den försvunna skatten. Betyget 7.9 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

Jakten på den försvunna skatten med ett betyg på 7.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 55m
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.9 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

matixd

Jakten på den försvunna skatten Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.9 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: No Way Home