alt

Titta på Jeepers Creepers: Reborn 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.5
926
Betyg
calendar2022
time1h 28m
Paret Chase och Laine besöker Horror Hound-festivalen som för första gången halls i Louisiana. Men deras vistelse störs av oförklarliga föraningar och mystiska syner kopplade till stadens mörka förflutna. Medan festivalens blodiga festligheter eskalerar blir Laine mer och mer övertygad om att något inte står rätt till, kanske har något hemskt hänt för första gången på 23 år – den mytomspunna Creeper har åkallats…

Skådespelare

Actor Dee Wallace

Dee Wallace

Actor Sydney Craven

Sydney Craven

Actor Darren Kent

Darren Kent

Actor Gary Graham

Gary Graham

Actor Georgia Goodman

Georgia Goodman

Actor Timo Vuorensola

Timo Vuorensola

empty-image

Terry Bird

Actor Peter Brooke

Peter Brooke

Officiell trailer

Siehe auch

Jeepers Creepers: Reborn Dreamfilm gratis

Jeepers Creepers: Reborn är den senaste skräckfilmen i den populära Jeepers Creepers-serien. Filmen hade premiär den 15 september 2022 och är nu tillgänglig att streama gratisDreamfilm.

I den fjärde filmen i serien följer vi en grupp ungdomar som blir terroriserade av den ökända Creeper-varelsen. Creeper vaknar upp vart 23:e år för att jaga mänsklighetens rädslor. Nu är han redo för ännu en omgång blodtörstigt kaos.

Filmen utspelar sig på den ökända lantgården där Creeper först dök upp för över 100 år sedan. Ungdomarna i filmen måste försöka överleva natten och undkomma monstervarelsens klor.

Titta på skräckis online Sverige

Är du sugen på en riktigt läskig filmupplevelse? Då ska du inte missa att titta på den nya Jeepers Creepers-filmen online. Swe-filmer erbjuder nu filmen att streama helt gratis för tittare i Sverige.

Jeepers Creepers: Reborn är perfekt för alla fans av skräck och thriller. Med Creeper tillbaka för mer skrämmande action utlovar filmen att leverera massor av spänning och skräck.

Streama loss och njut av alla skrämmande scener i denna fristående uppföljare till den klassiska Jeepers Creepers-serien. Filmen fungerar alldeles utmärkt som introduktion för nya tittare men innehåller också gott om påskägg för gamla fans.

Jeepers Creepers: Reborn

Streama ny film svenska 15.09.2022

Är du sugen på att se en riktigt läskig ny skräckfilm? Då ska du streama den nya Jeepers Creepers-filmen som hade premiär den 15 september 2022. Filmen finns nu tillgänglig att se helt gratis online.

I Jeepers Creepers: Reborn får vi återigen följa den fruktade Creeper-varelsen när den vaknar upp för att sprida skräck och fasa. Filmen utspelar sig på den ökända lantgården där allting började, och följer en grupp olycksdrabbade ungdomar som måste kämpa för sina liv.

Missa inte att streama den allra senaste filmen i den populära skräckserien redan idag! Filmen släpptes den 15:e september 2022 och finns nu tillgänglig med svensk textswe-filmer.

Se helfilm gratis Swe-filmer

Är du ett fan av skräckfilmer? Då kommer du älska den senaste filmen i Jeepers Creepers-serien som nu finns att se helt gratis online!

Jeepers Creepers: Reborn släpptes den 15 september och är nu tillgänglig att streama i sin helhetswe-filmer. Filmen fungerar utmärkt som fristående film men knyter också an till handlingen och skräckvarelserna från de tidigare Jeepers Creepers-filmerna.

Missa inte chansen att se den blodisande uppföljaren till en riktig kult-klassiker inom skräckgenren. Streama loss och njut av garanterat många scener fyllda med spänning och adrenalin!

Så tveka inte att trycka på play och se hela den nya filmen gratis online! Swe-filmer erbjuder Jeepers Creepers: Reborn med svensk text så att du kan njuta av skräckupplevelsen på bästa sätt.

Swesub skräckfilm stream Orwo Studios

Swesub innebär att en film har svensk text vilket gör det extra smidigt och roligt för tittare i Sverige att följa handlingen. Jeepers Creepers: Reborn erbjuds med swesub och går att streama gratis just nu!

Filmen är producerad av det amerikanska filmbolaget Orwo Studios och är den fjärde delen i den populära skräckfilmsserien med monstervarelsen Creeper i huvudrollen.

I den senaste filmen vaknar Creeper återigen till liv efter 23 år för att sprida skräck och fasa. Vi får följa en grupp ungdomar som måste försöka överleva natten på Creekers hemsökta lantgård där allting en gång började.

Så missa inte att streama loss och upplev garanterat en högdos av skräck och spänning i den allra senaste Jeepers Creepers-filmen! Perfekt att se på en mörk höstkväll.

Jeepers Creepers: Reborn

Hela filmen Jeepers Creepers: Reborn online

Den fruktade monstervarelsen Creeper är tillbaka! Jeepers Creepers: Reborn hade världspremiär den 15 september 2022 och går nu att se hela filmen gratis online med svensk text.

 • Speltid: ca 90 minuter
 • Genre: Skräck
 • Regissör: Timo Vuorensola
 • Medverkande: Sydney Craven, Imran Adams, Jarreau Benjamin, m.fl.

Handlingen utspelar sig på den ökända Jeepers Creepers-gården där en grupp ungdomar tvingas kämpa för sina liv när den blodtörstiga Creeper-varelsen vaknar efter 23 års dvala.

Missa inte att se hela den nya fristående filmen i Jeepers Creepers-serien! Perfekt skräckunderhållning för både gamla fans och nykomlingar.

Klicka på play och upplev skräcken redan ikväll. Filmen finns tillgänglig att streama gratis i sin helhet med svensk text på swe-filmer.

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 926
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

universalz

Betyget 5.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Jeepers Creepers: Reborn är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.5 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Jeepers Creepers: Reborn. Betyget 5.5 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 5.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 5.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.5 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 5.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

ganDi1243

Jeepers Creepers: Reborn med medelbetyget 5.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!