close icon
page-title
John Wick
John Wick

Detaljer

 • Originaltitel: John Wick
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 87Eleven

Titta på John Wick 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.4
18614Betyg
date2014
date1h 41m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |8 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |3 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |12 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |14 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

John Wick streama gratis online

John Wick är en amerikansk actionthriller från 2014 med Keanu Reeves i huvudrollen. Filmen hade premiär den 22 oktober 2014 och har snabbt blivit en publikfavorit. Nu kan du streama John Wick gratis online med svensk text på ditt favorit swe-filmer!

Handlingen i John Wick kretsar kring den före detta yrkesmördaren John Wick som bestämmer sig för att hämnas efter att en gangster son dödar hans hund, som var en gåva från hans avlidna fru. Filmen är fylld med adrenalinstinna actionscener och en hämndlysten Keanu Reeves i toppform.

Missa inte chansen att streama den här actionthrillern gratis. Luta dig tillbaka i soffan och njut av knivskarpa scener med John Wick när han tar sin blodiga hämnd.

Varför är John Wick så populär?

John Wick har snabbt blivit en kultklassiker tack vare sitt rafflande manus, välkoreograferade actionscener och Keanu Reeves övertygande skådespeleri i titelrollen. Filmen mixar element från thriller, drama och action på ett sätt som tilltalar många filmfans.

John Wick

John Wick swesub stream

Är du sugen på att se John Wick men vill kunna förstå dialogen? Inga problem! På swe-filmer kan du enkelt streama John Wick med svensk text så att du inte missar någon viktig detalj.

Den svenska textningen följer handlingen väl och fångar fina nyanser i dialogen mellan rollfigurerna. Så om du föredrar att titta med swesub rekommenderar vi varmt att du kollar in John Wick på swe-filmer med svensk text.

Topp action från början till slut

Regissören Chad Stahelski, som tidigare jobbat som stuntman i filmer som Matrix, vet hur man skapar actionscener som får blodet att pumpa. Och i John Wick levererar han gastkramande actionsekvenser som får Hunger Games att blekna.

Så om du gillar filmer fyllda med explosionsartad action, närbilder på vapen som avfyras och slagsmål med knivar kommer du garanterat uppskatta John Wick.

John Wick swefilmer watch online

John Wick finns nu att streama och titta på gratis online i sin helhet på swe-filmer. Det går hur lätt som helst att sätta igång och börja titta - du behöver inte ens registrera dig!

Streama i hög kvalitet var du än är, direkt på mobil, surfplatta eller dator. Så missa inte chansen att kolla in den här storsäljande actionthrillern med Keanu Reeves som hämndlystens förkroppsligande.

En riktigt underhållande actionrulle som levererar precis vad den lovar - och lite till!

Action från första scen till eftertexter

Redan i den inledande scenen dras du in i handlingen när John Wicks bil blir påkörd, vilket leder till en vild biljakt på New Yorks gator. Och actionscenerna fortsätter i rask takt med slagsmål, skottlossningar och explosioner.

Så om du gillar filmer där tempot är högt och spänningen aldrig mattas av är John Wick ett självklart val. Titta och streama online gratis redan ikväll!

John Wick gratis film swe-filmer

Gillar du actionfilmer? Då får du absolut inte missa John Wick som nu går att se helt gratis online på swe-filmer med svensk text!

Keanu Reeves är som klippt och skuren för rollen som den hänsynslöse John Wick. Med iskallt stål i blicken levererar han en övertygande insats som den före detta lejda mördare som tvingas tillbaka till sitt våldsamma förflutna.

Adrenalinstinn action utan stopp

Regissören Chad Stahelski har en gedigen bakgrund som stuntman och stuntkoordinator i Hollywood och vet exakt hur man spelar in rafflande actionscener.

Resultatet i John Wick är en actionfylld thriller som aldrig tar timeout. Så streama den gratis redan ikväll för att få se Keanu Reeves i högform i en av årets bästa actionfilmer!

John Wick

John Wick streama film gratis

Keanu Reeves gör onekligen en av sina bästa roller i karriären som den sammanbitne John Wick ute efter blodig hämnd i den här uppmärksammade actionthrillern från 2014.

Har du inte sett John Wick än? Då ska du streama den gratis online nu med svensk text på svefilmer. Här får du se Reeves som den känslokalla mördaren John Wick i en gastkramande historia om hämnd.

En intensiv actionrulle med högt tempo och adrenalinfyllda scener som får pulsen att rusa.

Oemotståndlig actionthriller

John Wick har blivit ett självklart val för alla actionfans med sitt medryckande manus som vänder upp och ner på huvudpersonens tillvaro. Dessutom vimlar det av häftiga slagsmål, biljakter och skottväxlingar från början till slut.

Så missa inte att streama John Wick gratis med svensk text nu på en gång. Det här är action cinema när den är som allra bäst!

John Wick se online gratis 2022

Är du sugen på att se en riktigt bra actionthriller? Då ska du se John Wick med Keanu Reeves som den sammanbitne huvudpersonen på jakt efter hämnd.

John Wick har fått ett enormt genomslag sedan premiären 2014 och har nu status som en modern klassiker i genren. Så spring iväg och streama John Wick gratis online nu på en gång!

Fullmatad thriller med action i världsklass

I John Wick får vi följa den före detta lejda mördaren John Wick, spelad av en känsloladdad Keanu Reeves, som dras in i en våldsspiral efter att någon dödat hans hund.

Med sin mix av drama, hämnd och gastkramande actionscener är John Wick en filmupplevelse utöver det vanliga. Streama online gratis nu och se själv!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 18614

Dela