close icon
page-title
John Wick: Chapter 2
John Wick: Chapter 2

Detaljer

 • Originaltitel: John Wick: Chapter 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Thunder Road

Titta på John Wick: Chapter 2 2017 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
12587Betyg
date2017
date2h 02m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |12 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |3 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

John Wick: Chapter 2 Swe-filmer

John Wick: Chapter 2 är en amerikansk actionfilm från 2017 som är uppföljaren till succén John Wick från 2014. Filmen regisserades av Chad Stahelski och har Keanu Reeves åter igen i huvudrollen som den legendariska lönnmördaren John Wick.

Handlingen utspelar sig kort efter den första filmen när Wick tvingas återvända till sitt gamla liv och utföra en sista uppdrag. Men allt går inte som planerat och snart jagas han av en armé av lönnmördare.

Filmen är fylld med adrenalinstinna actionscener och ett stiligt filmspråk som gjorde den första filmen så populär. Perfekt underhållning för fans av action och thrillers.

John Wick: Chapter 2 släpptes på bio i Sverige den 8 februari 2017 och finns nu tillgänglig för streaming och gratis online-visning.

John Wick: Chapter 2

John Wick 2 Streama Svenska

Är du sugen på att se John Wick: Chapter 2 men missade den på bio? Ingen fara, det finns gott om sätt att streama John Wick 2 online helt gratis.

Filmen finns tillgänglig på streamingtjänster som Dreamfilm, Swefilmer och Swesub med svensk text. Det är bara att välja önskad tjänst och trycka play.

Med svensk text slipper man irriterande undertexter som skymmer bilden. Perfekt för en optimal filmupplevelse!

Du behöver ingen registrering eller nedladdning för att kunna streama filmen. Det enda du behöver är en internetuppkoppling, en skärm att titta på och lite popcorn så är du redo för action!

John Wick 2 Helfilm Gratis

Att gå på bio kan vara dyrt nuförtiden, speciellt om man är filmsugnen. Men tack vare streaming går det numera att se de flesta filmer gratis online bara några månader efter biopremiären.

John Wick: Chapter 2 hade biopremiär i februari 2017 men finns redan nu tillgänglig i sin helhet på flera streamingtjänster. Så du kan njuta av den adrenalinfyllda actionfilmen helt utan kostnad!

Att streama film gratis online är supersmidigt. Du behöver bara en internetuppkoppling och en enhet att titta på, som mobil, surfplatta eller dator. Och bäst av allt - du kan pausa när du vill om popcornen tar slut eller om naturen kallar.

Så tveka inte, dra igång John Wick 2 gratis online redan ikväll!

John Wick: Chapter 2 Online Free

Älskar du actionfilmer med häftiga fightscener och explosiva effekter? Då ska du inte missa möjligheten att se John Wick: Chapter 2 online gratis.

Keanu Reeves är tillbaka som den tystlåtne lönnmördaren John Wick som denna gång tvingas utföra ett sista uppdrag innan han kan pensionera sig. Men det hela spårar snabbt ur och snart jagas han av en hel armé.

 • Adrenalinfylld action fylld med coola vapen och fightscener
 • Keanu Reeves i topform som den tystlåtne antihjälten
 • Stiliga miljöer och ett soundtrack som får pulsen att stiga

Missa inte att se denna actionfyllda uppföljare till kulthittet John Wick från 2014. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

John Wick: Chapter 2

John Wick 2 Swe-filmer Stream

Är du sugen på att streama John Wick 2 gratis online? Det finns flera bra streamingsajter för svenska filmer, men Swe-filmer är ett utmärkt alternativ.

Swe-filmer har en stor samling filmer och serier, inklusive John Wick: Chapter 2 med svenskt tal. Sidan är enkel att navigera och streamar smidigt utan buffer eller avbrott.

Swe-filmer är helt gratis att använda och kräver ingen registrering. Perfekt för enkel filmkväll!

För bästa upplevelse rekommenderas att använda Google Chrome som webbläsare. Se bara till att ha stabil internetuppkoppling så kan du luta dig tillbaka och njuta av actionfilmen utan problem.

Så missa inte att streama John Wick 2 på Swe-filmer redan ikväll! Det är gratis och smidigt.

John Wick 2 Svensk Text Stream

Är du trött på irriterande undertexter som skymmer filmbilden när du streamar utländska filmer? Då ska du streama John Wick: Chapter 2 med svensk text.

Tack vare svensk textning kan du fokusera helt på den adrenalinfyllda handlingen utan att behöva läsa undertexten. Perfekt när tempot är högt i actionscener eller för att hinna med att äta popcorn under tiden!

Det finns några bra sajter för att streama film med svensk text, exempelvis Swesub och Dreamfilm. Båda har John Wick 2 med svenska undertexter.

Så behöver du inte längre välja mellan irriterande subtitles eller dålig dubbning. Streama John Wick: Chapter 2 med svensk text för optimal upplevelse!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 12587

Dela