close icon
page-title
Joy Ride
Joy Ride

Detaljer

 • Originaltitel: Joy Ride
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA, Storbritannien
 • Regissör: Lionsgate

Titta på Joy Ride 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
299Betyg
date2023
date1h 35m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  matixd

  |9 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MuriVOD12

  |9 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |14 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Joy Ride streama gratis

Den nya komedin Joy Ride hade premiär den 22 juni 2023 och går nu att streama gratis på Dreamfilm. Filmen är producerad av Lionsgate och regisserad av Jeff Wadlow. I huvudrollerna ser vi John Cena, Lil Rel Howery och Yvonne Strahovski.

Joy Ride handlar om två bröder som bestämmer sig för att stjäla en dyr sportbil. Men deras plan går snett när de råkar kidnappa en ung tjej och hennes stränge pappa ger sig ut på jakt efter dem. Det blir en vild jakt över hela USA med många komiska förvecklingar.

En riktigt underhållande komedi som garanterat får dig att skratta högt. Perfekt film att streama gratis en fredagskväll!

Var kan man se Joy Ride gratis?

Just nu går det att streama Joy Ride gratisDreamfilm. Streamingtjänsten erbjuder tusentals filmer och serier utan kostnad, finansierat genom annonser.

För att streama behöver du ingen registrering. Det enda som krävs är en internetuppkoppling. Du kan se direkt i webbläsaren på dator, surfplatta eller mobil.

Joy Ride

Se på Joy Ride gratis online

Joy Ride är perfekt underhållning för en hel kväll. Filmen är 1 timme och 42 minuter lång så det finns gott om tid att skratta åt brödernas missöden när deras biltur går snett.

Missa inte att se den roliga upptakten där John Cena och Lil Rel Howery sno en sportbil som visar sig ha en hel del överraskningar. Sedan följer en vild jakt när pappan och polisen ger sig efter dem för att rädda den kidnappade dottern.

Humorn sitter i dialogen och de många roliga scenerna. Komikerna John Cena och Lil Rel Howery har utmärkt kemi och det syns att de har roligt framför kameran.

En riktigt bra komedi

Kritikerna är överens om att Joy Ride är en väldigt rolig film som levererar många gooda skratt. På recensionssajten Rotten Tomatoes har filmen fått tomatmeter-betyget 69%.

Även publiken gillar Joy Ride. På IMDB har filmen i skrivande stund betyget 6,3 av 10 möjliga, baserat på över 2 000 röster. Det visar att filmen är värd att se för den som gillar komedier.

Titta på Joy Ride svenska swe-filmer

På Dreamfilm kan du titta på Joy Ride med svenska undertexter. Filmen har fått en professionell textning av Swe-filmer, vilket betyder hög kvalitet på översättningen.

Med undertexter missar du inga skämt eller viktiga dialoger även om det ibland går lite fort fram på engelska. Det gör upplevelsen av filmen mycket bättre.

Swe-filmer är den största undertextsgruppen för svenskar. De textar hundratals filmer varje år och lägger alltid stor vikt på korrekt översättning och anpassning för svensk publik.

Missa inte att titta på Joy Ride med svenska undertexter av Swe-filmer för att få ut maximalt av filmupplevelsen!

Bra ljud och bildkvalitet

Förutom svensk textning erbjuder Dreamfilms stream av Joy Ride även bra ljud och bild. Filmen visas i HD-upplösning med Dolby Digital ljud för bästa möjliga upplevelse.

Du kan enkelt justera ljudnivån och textstorleken efter dina egna preferenser. Det finns också möjlighet att sätta textningen på paus om du behöver spola tillbaka eller pausa uppspelningen.

Stream Joy Ride svenska subtitles 2023

Komedin Joy Ride lanserades på bio i USA så sent som i juni 2023. Nu har filmen redan svensk premiär på Dreamfilm där du kan streama Joy Ride med svensk text.

Det är ovanligt tidigt att en så pass ny Hollywood-film redan nu finns tillgänglig gratis online. Men på Dreamfilm läggs filmer ofta upp så fort de släppts på DVD eller digitalt, ibland till och med innan.

 • Ingen väntetid på bio- eller DVD-release
 • Streama direkt när filmen har svensk premiär

Det innebär att du på Dreamfilm kan streama nya filmer mycket snabbare än på andra streamingtjänster. Perfekt för den som vill se de senaste blockbusterna så tidigt som möjligt!

Svenska swe-filmer gruppen

När Joy Ride lades till på Dreamfilm så textades filmen omedelbart av swe-filmer gruppen. Det är ett dedikerat team av volontärer som brinner för att ge svenska tittare tillgång till textade utländska filmer.

Genom deras snabba arbete kan du nu njuta av Joy Ride med svenska undertexter bara några månader efter den amerikanska biopremiären. Ett måste för den som inte gillar att vänta!

Joy Ride

Joy Ride Swe-filmer gratis stream

Är du sugen på att se den nya actionkomedin Joy Ride men har ont om pengar just nu? Dreamfilm erbjuder filmen helt gratis, med undertexter från Swe-filmer gruppen.

Du behöver inget abonnemang eller konto för att streama. Bara gå in på dreamfilm.se, sök efter Joy Ride och tryck på play. Enkelt som ett två tre!

Reklam intäkterna på sidan gör att filmer kan läggas upp lagligt och gratis. Priset du betalar är helt enkelt att stänga av adblock och titta på några annonser.

Ett litet pris för att kunna streama nya filmer gratis redan vid release. Joy Ride med svensk text väntar!

Ingen registrering krävs

Många andra streamingtjänster kräver registrering och konto för att kunna titta. Men på Dreamfilm slipper du denExtra arbetsinsatsen. Streama direkt utan att behöva fylla i nytt lösenord eller verifiera mail.

Det gör det supersmidigt att testa på nya filmer. Om man inte gillar kan man bara stänga fliken. Ingen bindningstid eller krånglig avregistrering!

Se den nya Joy Ride filmen gratis

Den 22 juni 2023 hade actionkomedin Joy Ride med John Cena amerikansk biopremiär. Nu, bara några månader senare, är den redo att streamas gratis på Dreamfilm.

Roligheten börjar när två knipsluga bröder bestämmer sig för att stjäla en cool sportbil. Men deras plan går snett när det visar sig att en ung kvinna redan sitter i bilen...

Snart är bröderna jagade av såväl flickans stränge pappa som polisen. En vild jakt genom hela USA tar vid, med massor av roliga förvecklingar och överraskningar på vägen.

GenreKomedi
Längd1 tim 42 min
Från år2023
Textat avSwe-filmer

Detta är underhållning när den är som allra bäst. Garanterade skratt med John Cena i huvudrollen. Streama Joy Ride gratis nu på Dreamfilm!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 299

Dela