Titta på Joy Ride 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.9
250
Betyg
calendar2023
time1h 35m
Fyra vänner upptäcker en tätare kärlek till varandra och sig själva när de upptäcker vilka de egentligen är under deras gemensamma resa runt i Asien på jakt efter en av tjejernas biologiska mamma.

Skådespelare

Actor Daniel Dae Kim

Daniel Dae Kim

Actor Ashley Park

Ashley Park

Actor Stephanie Hsu

Stephanie Hsu

Actor Meredith Hagner

Meredith Hagner

Actor Annie Mumolo

Annie Mumolo

Actor Chris Pang

Chris Pang

Actor Michelle Choi-Lee

Michelle Choi-Lee

Actor Baron Davis

Baron Davis

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Joy Ride streama gratis

Den nya komedin Joy Ride hade premiär den 22 juni 2023 och går nu att streama gratis på Dreamfilm. Filmen är producerad av Lionsgate och regisserad av Jeff Wadlow. I huvudrollerna ser vi John Cena, Lil Rel Howery och Yvonne Strahovski.

Joy Ride handlar om två bröder som bestämmer sig för att stjäla en dyr sportbil. Men deras plan går snett när de råkar kidnappa en ung tjej och hennes stränge pappa ger sig ut på jakt efter dem. Det blir en vild jakt över hela USA med många komiska förvecklingar.

En riktigt underhållande komedi som garanterat får dig att skratta högt. Perfekt film att streama gratis en fredagskväll!

Var kan man se Joy Ride gratis?

Just nu går det att streama Joy Ride gratisDreamfilm. Streamingtjänsten erbjuder tusentals filmer och serier utan kostnad, finansierat genom annonser.

För att streama behöver du ingen registrering. Det enda som krävs är en internetuppkoppling. Du kan se direkt i webbläsaren på dator, surfplatta eller mobil.

Joy Ride

Se på Joy Ride gratis online

Joy Ride är perfekt underhållning för en hel kväll. Filmen är 1 timme och 42 minuter lång så det finns gott om tid att skratta åt brödernas missöden när deras biltur går snett.

Missa inte att se den roliga upptakten där John Cena och Lil Rel Howery sno en sportbil som visar sig ha en hel del överraskningar. Sedan följer en vild jakt när pappan och polisen ger sig efter dem för att rädda den kidnappade dottern.

Humorn sitter i dialogen och de många roliga scenerna. Komikerna John Cena och Lil Rel Howery har utmärkt kemi och det syns att de har roligt framför kameran.

En riktigt bra komedi

Kritikerna är överens om att Joy Ride är en väldigt rolig film som levererar många gooda skratt. På recensionssajten Rotten Tomatoes har filmen fått tomatmeter-betyget 69%.

Även publiken gillar Joy Ride. På IMDB har filmen i skrivande stund betyget 6,3 av 10 möjliga, baserat på över 2 000 röster. Det visar att filmen är värd att se för den som gillar komedier.

Titta på Joy Ride svenska swe-filmer

På Dreamfilm kan du titta på Joy Ride med svenska undertexter. Filmen har fått en professionell textning av Swe-filmer, vilket betyder hög kvalitet på översättningen.

Med undertexter missar du inga skämt eller viktiga dialoger även om det ibland går lite fort fram på engelska. Det gör upplevelsen av filmen mycket bättre.

Swe-filmer är den största undertextsgruppen för svenskar. De textar hundratals filmer varje år och lägger alltid stor vikt på korrekt översättning och anpassning för svensk publik.

Missa inte att titta på Joy Ride med svenska undertexter av Swe-filmer för att få ut maximalt av filmupplevelsen!

Bra ljud och bildkvalitet

Förutom svensk textning erbjuder Dreamfilms stream av Joy Ride även bra ljud och bild. Filmen visas i HD-upplösning med Dolby Digital ljud för bästa möjliga upplevelse.

Du kan enkelt justera ljudnivån och textstorleken efter dina egna preferenser. Det finns också möjlighet att sätta textningen på paus om du behöver spola tillbaka eller pausa uppspelningen.

Stream Joy Ride svenska subtitles 2023

Komedin Joy Ride lanserades på bio i USA så sent som i juni 2023. Nu har filmen redan svensk premiär på Dreamfilm där du kan streama Joy Ride med svensk text.

Det är ovanligt tidigt att en så pass ny Hollywood-film redan nu finns tillgänglig gratis online. Men på Dreamfilm läggs filmer ofta upp så fort de släppts på DVD eller digitalt, ibland till och med innan.

 • Ingen väntetid på bio- eller DVD-release
 • Streama direkt när filmen har svensk premiär

Det innebär att du på Dreamfilm kan streama nya filmer mycket snabbare än på andra streamingtjänster. Perfekt för den som vill se de senaste blockbusterna så tidigt som möjligt!

Svenska swe-filmer gruppen

När Joy Ride lades till på Dreamfilm så textades filmen omedelbart av swe-filmer gruppen. Det är ett dedikerat team av volontärer som brinner för att ge svenska tittare tillgång till textade utländska filmer.

Genom deras snabba arbete kan du nu njuta av Joy Ride med svenska undertexter bara några månader efter den amerikanska biopremiären. Ett måste för den som inte gillar att vänta!

Joy Ride

Joy Ride Swe-filmer gratis stream

Är du sugen på att se den nya actionkomedin Joy Ride men har ont om pengar just nu? Dreamfilm erbjuder filmen helt gratis, med undertexter från Swe-filmer gruppen.

Du behöver inget abonnemang eller konto för att streama. Bara gå in på dreamfilm.se, sök efter Joy Ride och tryck på play. Enkelt som ett två tre!

Reklam intäkterna på sidan gör att filmer kan läggas upp lagligt och gratis. Priset du betalar är helt enkelt att stänga av adblock och titta på några annonser.

Ett litet pris för att kunna streama nya filmer gratis redan vid release. Joy Ride med svensk text väntar!

Ingen registrering krävs

Många andra streamingtjänster kräver registrering och konto för att kunna titta. Men på Dreamfilm slipper du denExtra arbetsinsatsen. Streama direkt utan att behöva fylla i nytt lösenord eller verifiera mail.

Det gör det supersmidigt att testa på nya filmer. Om man inte gillar kan man bara stänga fliken. Ingen bindningstid eller krånglig avregistrering!

Se den nya Joy Ride filmen gratis

Den 22 juni 2023 hade actionkomedin Joy Ride med John Cena amerikansk biopremiär. Nu, bara några månader senare, är den redo att streamas gratis på Dreamfilm.

Roligheten börjar när två knipsluga bröder bestämmer sig för att stjäla en cool sportbil. Men deras plan går snett när det visar sig att en ung kvinna redan sitter i bilen...

Snart är bröderna jagade av såväl flickans stränge pappa som polisen. En vild jakt genom hela USA tar vid, med massor av roliga förvecklingar och överraskningar på vägen.

GenreKomedi
Längd1 tim 42 min
Från år2023
Textat avSwe-filmer

Detta är underhållning när den är som allra bäst. Garanterade skratt med John Cena i huvudrollen. Streama Joy Ride gratis nu på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 250
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.9 inte övertygar dig om att titta på Joy Ride, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Joy Ride med betyget 6.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.9 för Joy Ridebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

krzys

Betyget 6.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 35m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 35m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Komedi.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.9 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 6.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

RevJace

Joy Ride Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.9 talar för sig själv.